Spotkania fanów w Szczecinie
- invincible2803
GOD BLESS YOU
jesteście wspaniali
ja nigdy w życiu nie dostałam tak wspaniałego prezentu/niespodzianki i też nie miałam tak cudownych i wspaniałych urodzin.
Bardzo ale to bardzo Wam wszystkim dziękuję
jak zauważyliście bo tego nie dało się nie zauważyć odjęło mi mowę
taka niespodzianka taki wspaniały tort z racami i ten prezent
i życzenia
nawet nie śniłam o tak pięknych urodzinach
jesteście najwspanialszą rodziną jaką można sobie wyobrazić z Wam zdobędziemy to co chcemy i Mike będzie z nas dumny
W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.
Michael Jackson
właśnie dzisiaj to wszystko od Was dostałam, sprawiliście radość w moim sercu i daliście mi energię do działania
BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ
I Love You Most

jesteście wspaniali
ja nigdy w życiu nie dostałam tak wspaniałego prezentu/niespodzianki i też nie miałam tak cudownych i wspaniałych urodzin.

Bardzo ale to bardzo Wam wszystkim dziękuję
jak zauważyliście bo tego nie dało się nie zauważyć odjęło mi mowę
taka niespodzianka taki wspaniały tort z racami i ten prezent
i życzenia
nawet nie śniłam o tak pięknych urodzinach

jesteście najwspanialszą rodziną jaką można sobie wyobrazić z Wam zdobędziemy to co chcemy i Mike będzie z nas dumny
W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.
Michael Jackson
właśnie dzisiaj to wszystko od Was dostałam, sprawiliście radość w moim sercu i daliście mi energię do działania
BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ
I Love You Most

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
- invincible2803
Idąc śladami Kamy, ja również chciałabym podziękować za tak serdeczne przyjęcie mnie do rodziny;D i w ogóle powitanie. Nie będę się rozpisywać, bo sami dobrze wiecie, co chciałabym Wam wszystkim powiedzieć:) Więc napiszę tylko DZIEKUJĘ, wszyscy jesteście wspaniali!!!
A co do sobotniej imprezy... Wróciłam dziś do domu i... choroba rozłożyła mnie na łopatki. Leżę i kwiczę:( Bardzo, naprawdę baaardzo chciałabym z Wami jutro być, ale nie wiem, czy uda mi się wyzdrowieć;] Dam Wam jeszcze znać. Jeżeli nawet mnie nie będzie ciałem, to serduchem będę z Wami:)
Cudowna jest ta świadomość - to, że należe teraz do tego "stukniętego" grona. Teraz już wiem, że to Wy byliście tym brakującym ogniwem w moim życiu. Znamy się krótko, a już Was kocham:) Czuję, że to będą dłuuuugie miesiące, które będą jednymi z najlepszych i najbardziej potrzebnych mi miesięcy. Nie, nie czuje tego, ja o tym po prostu wiem. Dziekuję Wam raz jeszcze;*
A co do sobotniej imprezy... Wróciłam dziś do domu i... choroba rozłożyła mnie na łopatki. Leżę i kwiczę:( Bardzo, naprawdę baaardzo chciałabym z Wami jutro być, ale nie wiem, czy uda mi się wyzdrowieć;] Dam Wam jeszcze znać. Jeżeli nawet mnie nie będzie ciałem, to serduchem będę z Wami:)
Cudowna jest ta świadomość - to, że należe teraz do tego "stukniętego" grona. Teraz już wiem, że to Wy byliście tym brakującym ogniwem w moim życiu. Znamy się krótko, a już Was kocham:) Czuję, że to będą dłuuuugie miesiące, które będą jednymi z najlepszych i najbardziej potrzebnych mi miesięcy. Nie, nie czuje tego, ja o tym po prostu wiem. Dziekuję Wam raz jeszcze;*
Wzruszeń ciąg dalszy... Ja strasznie Wam dziękuję za to, że pojawiliście się w tym ważnym i pięknym dla mnie momencie. Byłam ogromnie zaskoczona, ale szczęśliwa. Przepiękne życzenia i sam fakt, że znaleźliście czas, by się tam pojawić...Nie znajduję słów, by to opisać. Napiszę więc tylko jedno: DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA. Mam cudowną Michaelową rodzinkę.
Michael Tobie dziękuję, za to, że mogłam poznać takich wspaniałych ludzi i że są ważną częścią mojego życia.
Tęsknię za Wami :*
P.S. Nie będzie mnie dziś na imprezie, muszę poukładać wszystko i obiecaliśmy rodzicom, że wpadniemy do nich wieczorem, ale sercem jestem z Wami.
Michael Tobie dziękuję, za to, że mogłam poznać takich wspaniałych ludzi i że są ważną częścią mojego życia.
Tęsknię za Wami :*
P.S. Nie będzie mnie dziś na imprezie, muszę poukładać wszystko i obiecaliśmy rodzicom, że wpadniemy do nich wieczorem, ale sercem jestem z Wami.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
- wojowniczka_światła
impreza była niesamowita
tańczyliśmy od 20 do 7 rano
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za taka wypasioną imprezę
hmmm właśnie się zastanawiam Roxi czemu mnie wysłałaś na Mount Everest a ja trafiłam na Rysy hmmm
kurcze zaskoczyło mnie jedno, że nasze zapasy skończyły się o 23
aż się boję pomyśleć jakie zapasy potrzebujemy na sylwestra
kurcze najgorsze jest to, że nie będzie z nami Marka na sylwestra
Michael dziękuje Ci za wszystko co nam dałeś a zwłaszcza za naszą rodzinę
tańczyliśmy od 20 do 7 rano

Bardzo Wam wszystkim dziękuję za taka wypasioną imprezę
hmmm właśnie się zastanawiam Roxi czemu mnie wysłałaś na Mount Everest a ja trafiłam na Rysy hmmm
kurcze zaskoczyło mnie jedno, że nasze zapasy skończyły się o 23

aż się boję pomyśleć jakie zapasy potrzebujemy na sylwestra
kurcze najgorsze jest to, że nie będzie z nami Marka na sylwestra
Michael dziękuje Ci za wszystko co nam dałeś a zwłaszcza za naszą rodzinę

Ostatnio zmieniony pn, 07 gru 2009, 16:01 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Oj ja też Wam dziękuję!! Cieszę się, że nawet nasz chory Wojtuś dołączył do nas! I Markowi za rozkręcenie imprezy
Było za mocno!! Na dzień dzisiejszy jestem cała poobijana ale w najgorszym stanie jest moja głowa po bliskim spotkaniu z parapetem
Kama też coś o tym wie zapewne :) A jeszcze miała siłę po górach z Agą chodzić podziwiam
I mina policjantów jak wyszłam do nich w złotych gaciach - bezcenne

I mina policjantów jak wyszłam do nich w złotych gaciach - bezcenne

Hania nie ma za co i pamiętaj zawsze do usługwojowniczka_światła pisze:Dziękuję Szczególnie Izie i Ewelinie

- invincible2803
Ja tez kombinowałam zeby wpasc do was chociaz na 2godziny:(ale kolega nie odbierał fonu:(!!!!Dla mnie wygrał mms od Tomaszka:)brawo za pampersa:)Iza złote gacie bezcenne i nie dziwie sie miny policjantow:)ja z niecierpliwoscia czekam na fotki z imprezy Marek puszczaj kamie a kama mi:)
kurcze ale wam zazdroszcze:(Kama a małpke wypije z mezem jak zjedzie :)buziole moja rodzinko kochana:)