Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Post autor: ROXIMJ »

No właśnie sala
Wstępnie szykujcie się na piątek. Strój jak do Smootha, ponieważ musimy zrobić porządne nagrania, gdyż załatwiam lokal i menago musi nas zobaczyć;) Więcej nie zdradzę, bo nie ma co zapeszać- jak się uda to wtedy Wam powiem:)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Witam moich kochANYCH :happy: NO NO DZIEWCZETA SZALEJECI ;-) NO POOPOWIADACIE W CZWARTEK ;-) BUZKA
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

UWAGA KOMUNIKAT
Załatwiłam salę na PIATEK 17-19
OBOWIĄZKOWY STRÓJ SMOOTHOWY, gdyż jak już wcześniej mówiłam- musimy zrobić porządne nagrania. Jeśli ktoś ma kamerę to mile widziana ;-) Ja wezmę aparat to też coś tam się da nim nakręcić. Pozdrawiam, całuję :mj:
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
invincible2803

Post autor: invincible2803 »

ROXIMJ pisze:OBOWIĄZKOWY STRÓJ SMOOTHOWY

Służę kapeluszem:D
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

suuuuuperrr :dance: :dance: :dance:
:happy: :happy: :happy:

będzie próba :dance:

Roxi jesteś cudowna japrosic japrosic japrosic
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
ROXIMJ

UWAGA
Mała zmiana- przychodzimy jednak bez stroju smoothowego, ponieważ będzie mało osób i nici z nagrań ;-) Może następnym razem ;-) Proszę pamiętać o obówiu zmiennym
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

GOD BLESS YOU japrosic japrosic japrosic japrosic

jesteście wspaniali

ja nigdy w życiu nie dostałam tak wspaniałego prezentu/niespodzianki i też nie miałam tak cudownych i wspaniałych urodzin. :happy:
Bardzo ale to bardzo Wam wszystkim dziękuję
jak zauważyliście bo tego nie dało się nie zauważyć odjęło mi mowę
taka niespodzianka taki wspaniały tort z racami i ten prezent
i życzenia

nawet nie śniłam o tak pięknych urodzinach
:mj:
jesteście najwspanialszą rodziną jaką można sobie wyobrazić z Wam zdobędziemy to co chcemy i Mike będzie z nas dumny

W świecie pełnym nienawiści ciągle musimy mieć nadzieję. W świecie pełnym zła, wciąż musimy być pełni otuchy. W świecie pełnym rozpaczy, nadal musimy mieć odwagę, by marzyć. W świecie zanurzonym w nieufności, my ciągle musimy mieć siłę, by wierzyć.
Michael Jackson

właśnie dzisiaj to wszystko od Was dostałam, sprawiliście radość w moim sercu i daliście mi energię do działania

BARDZO SERDECZNIE WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ
I Love You Most
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Awatar użytkownika
invincible2803

Idąc śladami Kamy, ja również chciałabym podziękować za tak serdeczne przyjęcie mnie do rodziny;D i w ogóle powitanie. Nie będę się rozpisywać, bo sami dobrze wiecie, co chciałabym Wam wszystkim powiedzieć:) Więc napiszę tylko DZIEKUJĘ, wszyscy jesteście wspaniali!!!

A co do sobotniej imprezy... Wróciłam dziś do domu i... choroba rozłożyła mnie na łopatki. Leżę i kwiczę:( Bardzo, naprawdę baaardzo chciałabym z Wami jutro być, ale nie wiem, czy uda mi się wyzdrowieć;] Dam Wam jeszcze znać. Jeżeli nawet mnie nie będzie ciałem, to serduchem będę z Wami:)

Cudowna jest ta świadomość - to, że należe teraz do tego "stukniętego" grona. Teraz już wiem, że to Wy byliście tym brakującym ogniwem w moim życiu. Znamy się krótko, a już Was kocham:) Czuję, że to będą dłuuuugie miesiące, które będą jednymi z najlepszych i najbardziej potrzebnych mi miesięcy. Nie, nie czuje tego, ja o tym po prostu wiem. Dziekuję Wam raz jeszcze;*
Obrazek
Awatar użytkownika
Eta

Post autor: Eta »

Wzruszeń ciąg dalszy... Ja strasznie Wam dziękuję za to, że pojawiliście się w tym ważnym i pięknym dla mnie momencie. Byłam ogromnie zaskoczona, ale szczęśliwa. Przepiękne życzenia i sam fakt, że znaleźliście czas, by się tam pojawić...Nie znajduję słów, by to opisać. Napiszę więc tylko jedno: DZIĘKUJĘ WAM Z CAŁEGO SERCA. Mam cudowną Michaelową rodzinkę.

Michael Tobie dziękuję, za to, że mogłam poznać takich wspaniałych ludzi i że są ważną częścią mojego życia.

Tęsknię za Wami :*

P.S. Nie będzie mnie dziś na imprezie, muszę poukładać wszystko i obiecaliśmy rodzicom, że wpadniemy do nich wieczorem, ale sercem jestem z Wami.
[*][*][*] na zawsze w moim sercu
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

Jak tam, wyspaliście się już po wczorajszym? Dzięki za wspólną zabawe było MEGA :party: DJ Marek rozgrzał "parkiet". A Policja waląca do drzwi dodała troche adrenaliny nenene
Dziękuję Szczególnie Izie i Ewelinie (wiecie za co :calus: )
I Ani za użyczenie pokoju i ciuchów w sytuacji awaryjnej :calus:
Obrazek
Awatar użytkownika
ROXIMJ

Powiem tylko tyle- było MEGADOBRZE ;-)
Zastanawia mnie tylko, czy Kamie udało się zdobyć Mount Everest :smiech: Pozdrawiam ;-)
Eta nie mogło być inaczej kochana nasza ;-)
Obrazek

L.O.V.E.*
Awatar użytkownika
Kama

impreza była niesamowita
tańczyliśmy od 20 do 7 rano ;-)
Bardzo Wam wszystkim dziękuję za taka wypasioną imprezę

hmmm właśnie się zastanawiam Roxi czemu mnie wysłałaś na Mount Everest a ja trafiłam na Rysy hmmm

kurcze zaskoczyło mnie jedno, że nasze zapasy skończyły się o 23 :smutek:

aż się boję pomyśleć jakie zapasy potrzebujemy na sylwestra
kurcze najgorsze jest to, że nie będzie z nami Marka na sylwestra

Michael dziękuje Ci za wszystko co nam dałeś a zwłaszcza za naszą rodzinę :mj:
Ostatnio zmieniony pn, 07 gru 2009, 16:01 przez Kama, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Oj ja też Wam dziękuję!! Cieszę się, że nawet nasz chory Wojtuś dołączył do nas! I Markowi za rozkręcenie imprezy japrosic Było za mocno!! Na dzień dzisiejszy jestem cała poobijana ale w najgorszym stanie jest moja głowa po bliskim spotkaniu z parapetem glupija Kama też coś o tym wie zapewne :) A jeszcze miała siłę po górach z Agą chodzić podziwiam :smiech:
I mina policjantów jak wyszłam do nich w złotych gaciach - bezcenne :smiech:
wojowniczka_światła pisze:Dziękuję Szczególnie Izie i Ewelinie
Hania nie ma za co i pamiętaj zawsze do usług ;-)
Awatar użytkownika
invincible2803

Wieeeelka szkoda, że nie mogłam tam z Wami być, żałuję bardzo. Po przeczytaniu postów widzę, ze działo się, oj działo;D Pozdrawiam, pijaki drobne;D

Buziaki;*
Obrazek
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

Ja tez kombinowałam zeby wpasc do was chociaz na 2godziny:(ale kolega nie odbierał fonu:(!!!!Dla mnie wygrał mms od Tomaszka:)brawo za pampersa:)Iza złote gacie bezcenne i nie dziwie sie miny policjantow:)ja z niecierpliwoscia czekam na fotki z imprezy Marek puszczaj kamie a kama mi:) :happy: kurcze ale wam zazdroszcze:(Kama a małpke wypije z mezem jak zjedzie :)buziole moja rodzinko kochana:) :mj:
Obrazek
ODPOWIEDZ