-skończyć szkołe
-iśc na siłownie i basen
-znależc sobie dziewczyne która jest fanką Mj lub CHer
-kuopić ultimate collection
-znalezc lepszą prace
-dojrzeć

a wasze postanowienia?
Ej no, jak sobie zakładasz, już na początku, że nie uda Ci się zrealizować postawionego celu, to na pewno Ci się nie uda. Musisz wierzyć, że Ci się udaSylwuniA pisze:ale wątpie że mi się uda coś z tego zrobić... ale mam madzieje!!!!!
Mam nadzieje ze cio piszesz to prawdaSUNrise pisze:Ej no, jak sobie zakładasz, już na początku, że nie uda Ci się zrealizować postawionego celu, to na pewno Ci się nie uda. Musisz wierzyć, że Ci się udaSylwuniA pisze:ale wątpie że mi się uda coś z tego zrobić... ale mam madzieje!!!!!Nie tylko wierzyć, ale musisz wiedzieć na pewno, że uda Ci się to zrobić! I oczywiście robić coś w tym kierunku...
NO BRAWO Jowitko .Ja też muszę jeszcze mieć wiecej postanowień.Jestem pod wrażeniem.SylwuniA pisze:Mam nadzieje ze cio piszesz to prawdaSUNrise pisze:Ej no, jak sobie zakładasz, już na początku, że nie uda Ci się zrealizować postawionego celu, to na pewno Ci się nie uda. Musisz wierzyć, że Ci się udaSylwuniA pisze:ale wątpie że mi się uda coś z tego zrobić... ale mam madzieje!!!!!Nie tylko wierzyć, ale musisz wiedzieć na pewno, że uda Ci się to zrobić! I oczywiście robić coś w tym kierunku...
dziekuje za słowa!!!
No najpierw muszę bardziej uwierzyć w siebie a potem zobacze czy mi się uda co chce osiągnąć!!A ja jestem wielkim leniem i bedzie ciężko ale wierze...Będe silna![]()
a ja wam życze żeby wasze postanowienia sie spełniły... powodzenia
Ej nooooo.MJowitek pisze: 8. Nauczyć się rosyjskiego /już raz **** [M.Dż.*: MJowitku, nie używaj słów na "K", bardzo proszę] znałam podstawy, i po co głupia wszystko zapomniałam?/
No, tak, ale K**** to jest K**** i inaczej być nie chceMJowitek pisze:Ej nooooo.MJowitek pisze: 8. Nauczyć się rosyjskiego /już raz **** [M.Dż.*: MJowitku, nie używaj słów na "K", bardzo proszę] znałam podstawy, i po co głupia wszystko zapomniałam?/
A z tego co wiem, to używanie wulgaryzmów nie jest błędem, jesli jest używane raz na jakiś czas, służy wyrażeniu emocji i nie jest wyrazem zastępczym /co świadczy o ograniczonym zasobie słownictwa/.
:
MJowitek pisze:Dobrze więc, Katarzyno. Specjalnie dla Ciebie /i Buszmena w zasadzie też.../ postanowienie 41- Nie będe używać brzydkich wyrazów
A dostanę lizaka?
No ja różne wyrazy znamM.Dż.* pisze: Swoją drogą.... Ja nie wiedziałam MJowitku, że Ty takie słowa znasz![]()
Kiedy?M.Dż.* pisze:![]()
Tak, lizaka dostaniesz- sponsored by Majkel Dżekson*
A kiedy sę następnym razem spotkamy?MJowitek pisze:Kiedy?
Majkel Dżekson* by nie miał postanowień na ten rok?MJowitek pisze:A my tu gadu gadu, a to przecie wątek o postanowieniach jest...
Czy Majkel Dżekson* ma jakieś postanowienia na Nowy Rok, o których mógłby napisać?
No poza tym o lizaku...![]()