Spotkania fanów w Łodzi
Witam
Może już troche późno, ale chciałbym serdeczne podziękować Pani Kindze za rewelacyjne przygotowanie całego spotkania oraz Pani Kasi za cudowny występ.
Pozdrawiam wszystkich fanów z którymi mogłem spędzić ten czas.
Dołączam zdjęcia. Na razie tylko dwa, ale postaram się więcej.
http://img527.imageshack.us/i/79979576.jpg/
http://img59.imageshack.us/i/87538908.jpg/
Może już troche późno, ale chciałbym serdeczne podziękować Pani Kindze za rewelacyjne przygotowanie całego spotkania oraz Pani Kasi za cudowny występ.
Pozdrawiam wszystkich fanów z którymi mogłem spędzić ten czas.
Dołączam zdjęcia. Na razie tylko dwa, ale postaram się więcej.
http://img527.imageshack.us/i/79979576.jpg/
http://img59.imageshack.us/i/87538908.jpg/
- Moonwalker24
- niespodzianka
O, Alek, witamy ;) Nie odstraszyłyśmy Cię?
Michael w IMAXie jest gigantyczny! A jeszcze większy jest ten cholerny pająk, którego wystraszyłam się po raz trzeci, bo znowu Thriller mnie zahipnotyzował.
Malwina, miło było Cię poznać :)

Yyy... właśnie wróciłam. Ale to z pewnością nie był nasz ostatni wspólny seans ;)Moonwalker24 pisze:Ja bym się z chęcia do Was podłaczyła dziewczynki tylko kiedy wy idziecie i o której? bo doczytać się nie mogę Smutny
Michael w IMAXie jest gigantyczny! A jeszcze większy jest ten cholerny pająk, którego wystraszyłam się po raz trzeci, bo znowu Thriller mnie zahipnotyzował.
Malwina, miło było Cię poznać :)

- Maharet
TII w IMAXIE to jest mega przeżycie!!!!!! Niesamowity obraz, dźwięk!!! Coś cudownego... ja już się po dzisiejszym wieczorze na inne kina nie przerzucam
Smooth Criminal!!!!!!!!!!! Znowu Smooth Criminal mnie załatwił na amen! Miałam szczękę na podłodze.
Alek? To byłeś Ty? Dziś w kinie? Bo bez kapelusza ciężko Cię poznać
idziemy jeszcze raz, prawda?
PS Mi również bardzo miło Malwina
łatwo było się rozpoznać... no boo... kto tam pozostał do końca? 

Smooth Criminal!!!!!!!!!!! Znowu Smooth Criminal mnie załatwił na amen! Miałam szczękę na podłodze.

Alek? To byłeś Ty? Dziś w kinie? Bo bez kapelusza ciężko Cię poznać

idziemy jeszcze raz, prawda?

PS Mi również bardzo miło Malwina

Jak Lena już coś napisze, to 10 zdań ma objętość rozprawki;)
Nie byłam przekonana czy chcę to oglądać jeszcze raz, ale teraz wiem, że było mi to potrzebne, o i to bardzo! I ten wieki obraz... i ten dźwięk, bosko! Polecam wszystkim wizytę w IMAXie:) Hm, to kiedy, haha?:)
Ja również się cieszę, że się spotkałyśmy Malwinko, szkoda tylko, że dopiero po seansie. I mam nadzieję, że nie mówiłaś poważnie z tym "do zobaczenia na MJowsiku!"
Jakoś tak sobie tego nie wyobrażam;)
Jeja, zagońta mnie do nauki, bo potem nie będę wiedziała, że Michael is alluring;D
Nie byłam przekonana czy chcę to oglądać jeszcze raz, ale teraz wiem, że było mi to potrzebne, o i to bardzo! I ten wieki obraz... i ten dźwięk, bosko! Polecam wszystkim wizytę w IMAXie:) Hm, to kiedy, haha?:)
Ja również się cieszę, że się spotkałyśmy Malwinko, szkoda tylko, że dopiero po seansie. I mam nadzieję, że nie mówiłaś poważnie z tym "do zobaczenia na MJowsiku!"

Jeja, zagońta mnie do nauki, bo potem nie będę wiedziała, że Michael is alluring;D
- Maharet
Rozwiń tę jakże zawiłą myśl, bo nie wiem czy dać Ci kopa czy buziakapo-cichu pisze:Jak Lena już coś napisze, to 10 zdań ma objętość rozprawki;)

<zagania do nauki>Jeja, zagońta mnie do nauki, bo potem nie będę wiedziała, że Michael is alluring;D
A na TII idziemy jutro ! Albo na Twoim angielskim albo na mojej próbnej maturze

Attractive and exciting in a mysterious way! Who is it?
- Dangerous_Dominika
- Moonwalker24
Dawnnoooo nie pisałam, stęskniłam się za Wami !!!!
Byłam wczoraj na TII w cinema city. Oglądanie tego filmu z fanami i z ludźmi, którzy przyszli po prostu na film o MJ'u robi różnicę. Ale jestem pod wielkim wrażeniem tych drugich bo zanim zaczął się film siorpali colę i wcinali chipsy a jak się zaczął zapadła cisza...śmiali się w tych momentach co trzeba, za mną ktoś nawet chlipał no i jak tylko pojawiły się napisy końcowe były oklaski (niemal pełnej sali !!)a później zostali tylko fani i to całkiem sporo :):) Nadal wzrusza mnie dedykacja na koncu filmu i podpis MJ'a ;((
alek993
A widziałeś się dzien po premierze w faktach? :)
Byłam wczoraj na TII w cinema city. Oglądanie tego filmu z fanami i z ludźmi, którzy przyszli po prostu na film o MJ'u robi różnicę. Ale jestem pod wielkim wrażeniem tych drugich bo zanim zaczął się film siorpali colę i wcinali chipsy a jak się zaczął zapadła cisza...śmiali się w tych momentach co trzeba, za mną ktoś nawet chlipał no i jak tylko pojawiły się napisy końcowe były oklaski (niemal pełnej sali !!)a później zostali tylko fani i to całkiem sporo :):) Nadal wzrusza mnie dedykacja na koncu filmu i podpis MJ'a ;((
alek993
A widziałeś się dzien po premierze w faktach? :)
Słuchajcie w Imax wczoraj byłam ze znajomymi oczywiście na TII kupa ludzi była i co najważniejsze wszyscy serio potraktowali film . Ale moji znajomi nie są i nigdy nie byli fanami chcieli zobaczyć za czym tak świat oszalał i co ja straciłam - to są ich słowa . No i ja szczerze to się lekko bałam ich reakcji bo nigdy nic nie wiadomo ale ...... Film się skończył a moja koleżanką we lzach powiedziała tylko "teraz rozumiem to cho chcialas nam ytlumaczyc już dano temu , jakim czlowiekim był MJ" po prostu w szoku byłam szczerze jej chłopak powiedział ze to było duchowe przerzycie i ze musi rodziców zabrać aby zobaczyli jaki naprawdę był MJ no mówię wam byłam taka happy że hoho tymbardziej że to nie fani tylko ludzie któzy chciieli po prostu iść do kina !!
Ps a teraz z innej beczki słyszeliście o 20 listopada i akcji z zabawkami dla dzieci i roznoszeniu ich po szpitalach ?? Może my fani z LDZ jako też coś wykombinujemy co ??? Tylko nie mam pojęcia jak kasę skolowac na zabawki ?
Kinga a może coś jako MJPT zrobimy ??
Ps a teraz z innej beczki słyszeliście o 20 listopada i akcji z zabawkami dla dzieci i roznoszeniu ich po szpitalach ?? Może my fani z LDZ jako też coś wykombinujemy co ??? Tylko nie mam pojęcia jak kasę skolowac na zabawki ?
Kinga a może coś jako MJPT zrobimy ??

Twitter @Malwi27
- Cicha_WoDa
Niekoniecznie trzeba kupować , jak ktoś już się nie bawi zabawkami to poprostu może dać , ale ogólnie fajny pomysłMalwina27 pisze:Ps a teraz z innej beczki słyszeliście o 20 listopada i akcji z zabawkami dla dzieci i roznoszeniu ich po szpitalach ?? Może my fani z LDZ jako też coś wykombinujemy co ??? Tylko nie mam pojęcia jak kasę skolowac na zabawki ?

I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...