Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
alek993

Post autor: alek993 »

Witam
Może już troche późno, ale chciałbym serdeczne podziękować Pani Kindze za rewelacyjne przygotowanie całego spotkania oraz Pani Kasi za cudowny występ.
Pozdrawiam wszystkich fanów z którymi mogłem spędzić ten czas.
Dołączam zdjęcia. Na razie tylko dwa, ale postaram się więcej.
http://img527.imageshack.us/i/79979576.jpg/
http://img59.imageshack.us/i/87538908.jpg/
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Hej :)
Ja bym się z chęcia do Was podłaczyła dziewczynki tylko kiedy wy idziecie i o której? bo doczytać się nie mogę :smutek:
Obrazek
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

O, Alek, witamy ;) Nie odstraszyłyśmy Cię? :smiech:
Moonwalker24 pisze:Ja bym się z chęcia do Was podłaczyła dziewczynki tylko kiedy wy idziecie i o której? bo doczytać się nie mogę Smutny
Yyy... właśnie wróciłam. Ale to z pewnością nie był nasz ostatni wspólny seans ;)
Michael w IMAXie jest gigantyczny! A jeszcze większy jest ten cholerny pająk, którego wystraszyłam się po raz trzeci, bo znowu Thriller mnie zahipnotyzował.

Malwina, miło było Cię poznać :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

TII w IMAXIE to jest mega przeżycie!!!!!! Niesamowity obraz, dźwięk!!! Coś cudownego... ja już się po dzisiejszym wieczorze na inne kina nie przerzucam :smiech:

Smooth Criminal!!!!!!!!!!! Znowu Smooth Criminal mnie załatwił na amen! Miałam szczękę na podłodze. :mj:

:mj:

Alek? To byłeś Ty? Dziś w kinie? Bo bez kapelusza ciężko Cię poznać :smiech:

idziemy jeszcze raz, prawda? :smiech:

PS Mi również bardzo miło Malwina ;-) łatwo było się rozpoznać... no boo... kto tam pozostał do końca? :smiech:
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Jak Lena już coś napisze, to 10 zdań ma objętość rozprawki;)
Nie byłam przekonana czy chcę to oglądać jeszcze raz, ale teraz wiem, że było mi to potrzebne, o i to bardzo! I ten wieki obraz... i ten dźwięk, bosko! Polecam wszystkim wizytę w IMAXie:) Hm, to kiedy, haha?:)

Ja również się cieszę, że się spotkałyśmy Malwinko, szkoda tylko, że dopiero po seansie. I mam nadzieję, że nie mówiłaś poważnie z tym "do zobaczenia na MJowsiku!" :wariat: Jakoś tak sobie tego nie wyobrażam;)

Jeja, zagońta mnie do nauki, bo potem nie będę wiedziała, że Michael is alluring;D
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

po-cichu pisze:Jak Lena już coś napisze, to 10 zdań ma objętość rozprawki;)
Rozwiń tę jakże zawiłą myśl, bo nie wiem czy dać Ci kopa czy buziaka :smiech: (mam teraz słabą rozkminę po TII, wybacz ...)

Jeja, zagońta mnie do nauki, bo potem nie będę wiedziała, że Michael is alluring;D
<zagania do nauki>

A na TII idziemy jutro ! Albo na Twoim angielskim albo na mojej próbnej maturze :smiech: wybieraaj ....

Attractive and exciting in a mysterious way! Who is it?
alek993

Post autor: alek993 »

Oczywiscie ze mnie nie wystraszylyscie :smiech:
Niestety ale nie moglem isc do kina, to na pewno nie bylem ja.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

i posty przepadły ;/
cóż..
moze to i dobrze.. ale wiecie co wielki bajzel mamy w tym temacie..
spam spama pogania ;p

TII do 3grudnia puszczane w Polsce:) to pięknie!
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Dangerous_Dominika pisze:TII do 3grudnia puszczane w Polsce:) to pięknie!
O jak dobrze. Zdążę sie naoglądac Michaela do woli :mj:
Chociaż niewykluczone też, że zbankrutuje wydając większość kasy na bilety... glupija
Awatar użytkownika
Moonwalker24

Post autor: Moonwalker24 »

Och no całe szczęście zdąrze się wychorować... mam nadzieje :surrender:
Obrazek
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Dawnnoooo nie pisałam, stęskniłam się za Wami !!!!

Byłam wczoraj na TII w cinema city. Oglądanie tego filmu z fanami i z ludźmi, którzy przyszli po prostu na film o MJ'u robi różnicę. Ale jestem pod wielkim wrażeniem tych drugich bo zanim zaczął się film siorpali colę i wcinali chipsy a jak się zaczął zapadła cisza...śmiali się w tych momentach co trzeba, za mną ktoś nawet chlipał no i jak tylko pojawiły się napisy końcowe były oklaski (niemal pełnej sali !!)a później zostali tylko fani i to całkiem sporo :):) Nadal wzrusza mnie dedykacja na koncu filmu i podpis MJ'a ;((

alek993
A widziałeś się dzien po premierze w faktach? :)
Obrazek
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

No właśnie nasze posty szlak trafił ......

Ja idę dziś ponownie na TII do Imaxu tym razem nie z fanami a ze znajomymi co chcą zobaczyć ten wiekopomny film . A no i w niedzielę idę ponownie yu już 4 raz będzie .
Obrazek

Twitter @Malwi27
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Widze że zachwalacie IMAX ;-) Ja się wybieram z Kasia i Beatą jutro ;D już nie mogę się doczekać
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Słuchajcie w Imax wczoraj byłam ze znajomymi oczywiście na TII kupa ludzi była i co najważniejsze wszyscy serio potraktowali film . Ale moji znajomi nie są i nigdy nie byli fanami chcieli zobaczyć za czym tak świat oszalał i co ja straciłam - to są ich słowa . No i ja szczerze to się lekko bałam ich reakcji bo nigdy nic nie wiadomo ale ...... Film się skończył a moja koleżanką we lzach powiedziała tylko "teraz rozumiem to cho chcialas nam ytlumaczyc już dano temu , jakim czlowiekim był MJ" po prostu w szoku byłam szczerze jej chłopak powiedział ze to było duchowe przerzycie i ze musi rodziców zabrać aby zobaczyli jaki naprawdę był MJ no mówię wam byłam taka happy że hoho tymbardziej że to nie fani tylko ludzie któzy chciieli po prostu iść do kina !!

Ps a teraz z innej beczki słyszeliście o 20 listopada i akcji z zabawkami dla dzieci i roznoszeniu ich po szpitalach ?? Może my fani z LDZ jako też coś wykombinujemy co ??? Tylko nie mam pojęcia jak kasę skolowac na zabawki ?

Kinga a może coś jako MJPT zrobimy ??
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
Cicha_WoDa

Post autor: Cicha_WoDa »

Malwina27 pisze:Ps a teraz z innej beczki słyszeliście o 20 listopada i akcji z zabawkami dla dzieci i roznoszeniu ich po szpitalach ?? Może my fani z LDZ jako też coś wykombinujemy co ??? Tylko nie mam pojęcia jak kasę skolowac na zabawki ?
Niekoniecznie trzeba kupować , jak ktoś już się nie bawi zabawkami to poprostu może dać , ale ogólnie fajny pomysł ;-)
I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
ODPOWIEDZ