Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
gosieq

Post autor: gosieq »

Dołączam się do prośby kasihp :-)

A co do dzisiejszych baunsów, zdaje się, że dołączę do Was trochę później, np. o 21. Nie wiem, czy wyrobię wcześniej. Ale będę na pewno, więc si Ju!!
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Piotrusia Pani

Post autor: Piotrusia Pani »

madzia06 pisze:piotrusia pani- jak cos czekamy tylko na moni z tancem i zatanczymy tak zebys zdazyla na ten autobus-moze juz okolo 21:00 ,ja bym Cie chetnie przygarnela ale rano tj ok 11 czy cos juz musze jechac z rodzina na groby do katowic,wiec sama jeszcze nie wiem o ktorej wroce i jak sie jutro obudze w ogole i co sie rano bedzie dziac w domu.pewnie ranow domu bedzie neizle zamieszanie przed wyjazdme wiec cienko widze jakbym miala jeszcze jakiegos goscia do tego chaosu wprowadzac;/

takze jak cos -wez stroj i zdecydujemy co robimy juz na miejscu :)
Rozumiem, ale dzięki za chęci w każdym razie ;-) . A już ktoś wyraził chęć, że mnie przygarnie, więc spoko :-). Tylko nie mam ze sobą stroju, a do domu już nie wracam przed imprezą, myślałam że jednak będzie bez strojów, moni tak mi napisała, no ale trudno, zatańczę bez, tzn, w normalnym ubraniu glupija. Do zobaczenia wieczorkiem! Ja też będę gdzieś ok. 21, bo o 18;30 idę dopiero dziś na This is it, więc będę świeżo po filmie ;-)
Awatar użytkownika
MadziaLenka

Post autor: MadziaLenka »

i znalazły sie moje kosmetyki<jupii> nic w przyrodzie nie ginie:D:D super!! dzieki aokins:)
wszystkich zapraszam do tematu: Zaduszki w Krakowie i This is it Kraków jeszcze raz:) prowdopodobnie jeszcze dzis lub jutro bedzie kolejny nowy temat więc sledzcie forum dokładnie:D szykujemy niespodzianke:)
Awatar użytkownika
bamka89

Post autor: bamka89 »

Ojka pisze:Opiszesz swój wygląd na Thrill the world?? Bo może Cię skojarzę.. Chociaż z wyglądu...
Hej sory ze dopiero teraz Ci odpisuje ale nie zaglądalam na swój temat "przedstaw sie" dłuższy czas. Mój wygląd hmmm na TTW miałam czarną spudnicę i na czerwonej koszulce pociętą czarną i czarną koszulę początkowo chodziłam na bosaka, potem juz nie pszestraszyło mnie to potłuczone szkło. Co do twarzy hmmm wszystkie byłyśmy tak pomalowane ze raczej będzie ciężko kogokolwiek po niej rozpoznac, włosy ciemny bląd tak gdzięś do ramion.
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

Madzialenka - mozesz załadować na jakiś serwer filmiki z prób i końcowe zdjęcie z naszymi spoconymi i czerwonymi twarzami ? :)))
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
MadziaLenka

moni pisze:Madzialenka - mozesz załadować na jakiś serwer filmiki z prób i końcowe zdjęcie z naszymi spoconymi i czerwonymi twarzami ? :)))

Moni tego jest na prawde sporo, a teraz mam problemy z komputerem, czego niestety sama dziś doświadczyłaś - po prostu bardzo się grzeje i wyłacza sie bardzo szybko:( także średnio chodzi jakies 15 minut, a to nie jest niestety wystarczający czas na to by załadować tak ogromną ilość "materiałów":)
Możecie poczekać jak oddam kompa na gwarancje i go z niej odbiore wtedy oczywiście wrzuce wszystko na serwer, albo moge to teraz zrzucic na pendriva, płytke albo coś:) Madzia 06 dała mi juz swojego pendriva, wiec reszcie też mogę przekazać te materiały w ten sposób:P
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

MadziaLenka pisze:
moni pisze:Madzialenka - mozesz załadować na jakiś serwer filmiki z prób i końcowe zdjęcie z naszymi spoconymi i czerwonymi twarzami ? :)))

Możecie poczekać jak oddam kompa na gwarancje i go z niej odbiore wtedy oczywiście wrzuce wszystko na serwer, albo moge to teraz zrzucic na pendriva, płytke albo coś:) Madzia 06 dała mi juz swojego pendriva, wiec reszcie też mogę przekazać te materiały w ten sposób:P
No to jak ktoś już będzie miał ten filmik i zdjęcia to fajnie byłoby jakby wrzucił na youtube albo na serwer, żebym mogła sobie sciągnąć :D
Awatar użytkownika
bamka89

Post autor: bamka89 »

Hej, to jak? Ma ktoś już te materiały z prób, też chciałabym zobaczyć te nasze wysiłki:)??
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

MadziaLenka pisze:

Moni tego jest na prawde sporo, a teraz mam problemy z komputerem, czego niestety sama dziś doświadczyłaś - po prostu bardzo się grzeje i wyłacza sie bardzo szybko:( także średnio chodzi jakies 15 minut, a to nie jest niestety wystarczający czas na to by załadować tak ogromną ilość "materiałów":)

TAK Materialy ma MADZIALENKA ale spokojnie niech jej wyzdrowieje komputer ! Poczekajcie jeszcze troche :)
No chyba że Madzialenka zgrasz to na płytkę i przyniesiesz komuśdo kina kto by potem miał czas i to wszystkim załadował skoro Twój komp zaniemógł :))

Ja nadal szukam zdjęcia z Thrill the world u kogos musi byc w aparacie jak sie patrzymy z Madzią do lusterka.
Awatar użytkownika
MadziaLenka

moni pisze:AK Materialy ma MADZIALENKA ale spokojnie niech jej wyzdrowieje komputer ! Poczekajcie jeszcze troche :)
No chyba że Madzialenka zgrasz to na płytkę i przyniesiesz komuśdo kina kto by potem miał czas i to wszystkim załadował skoro Twój komp zaniemógł :))
dzieki wielkie wszystkim za cierpliwośc i wyrozumiałość, a Tobie moni za obrone:* hehe

tak też zrobie przyniose w srode do kina madzi na pendrive wszystko co mam z Thrill the world, a jak sie jeszcze cos zmieści to wrzuce co mam tez z FLash Moba naszego:)

moni pisze:Ja nadal szukam zdjęcia z Thrill the world u kogos musi byc w aparacie jak sie patrzymy z Madzią do lusterka.
ja go niestety u siebie nie mam:(
HE'S not coming back
Because he's SLEEPING WITH ME !!!!!
aokins

Post autor: aokins »

.
moni pisze: Ja nadal szukam zdjęcia z Thrill the world u kogos musi byc w aparacie jak sie patrzymy z Madzią do lusterka.
Ja wiem, ale nie powiem nenene !
No, na pewno ja nie mam.
Ta osoba rzadko chyba zagląda na forum...
Wiem, kapuś jestem...
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
moni

to badz taka mila i popros ja zeby Ci wysłała :)
Awatar użytkownika
madzia06

Post autor: madzia06 »

aokins pisze:Ja wiem, ale nie powiem Nenenene !
No, na pewno ja nie mam.
Ta osoba rzadko chyba zagląda na forum...
Wiem, kapuś jestem...
no wlasnie popros ja ,ja tez chce to zdjecie:p:)

madzialenka- ok,czekam na pendrive'a ale kurde nie wiem jak ja to niby mam potem wrzucic gdzies na se
rwer bo kurde nawet te kilka fotek z imprezy z 30go list.ładuje sie godzinami na sendspace ehh:/ no nic,trzeba bedzie kombinowac...
"Człowiek, który nie ma pasji, w moim prywatnym rankingu, jest trochę jak inwalida drugiej grupy." Kuba Wojewódzki

Obrazek
Awatar użytkownika
madisson

Post autor: madisson »

ja mogę wrzucić na serwer :) tylko potrzebuje zdjęć -> MadziaLenka moge Ci jakoś podrzucić pendrive'a?? myśle,że nie będzie problemu z wrzuceniem zdjęć bo ostatnio jak dodawałam te z thrillera to załadowało się w mig :banan:
Awatar użytkownika
MadziaLenka

madisson pisze:ja mogę wrzucić na serwer :) tylko potrzebuje zdjęć -> MadziaLenka moge Ci jakoś podrzucić pendrive'a??
nie ma sprawy np. w srode w kinie mozesz mi podrzucic, albo mozesz podjechac do mnie w weekend to zrzuce wszystko od razu:)
ODPOWIEDZ