A co do dzisiejszych baunsów, zdaje się, że dołączę do Was trochę później, np. o 21. Nie wiem, czy wyrobię wcześniej. Ale będę na pewno, więc si Ju!!
Rozumiem, ale dzięki za chęci w każdym raziemadzia06 pisze:piotrusia pani- jak cos czekamy tylko na moni z tancem i zatanczymy tak zebys zdazyla na ten autobus-moze juz okolo 21:00 ,ja bym Cie chetnie przygarnela ale rano tj ok 11 czy cos juz musze jechac z rodzina na groby do katowic,wiec sama jeszcze nie wiem o ktorej wroce i jak sie jutro obudze w ogole i co sie rano bedzie dziac w domu.pewnie ranow domu bedzie neizle zamieszanie przed wyjazdme wiec cienko widze jakbym miala jeszcze jakiegos goscia do tego chaosu wprowadzac;/
takze jak cos -wez stroj i zdecydujemy co robimy juz na miejscu :)
Hej sory ze dopiero teraz Ci odpisuje ale nie zaglądalam na swój temat "przedstaw sie" dłuższy czas. Mój wygląd hmmm na TTW miałam czarną spudnicę i na czerwonej koszulce pociętą czarną i czarną koszulę początkowo chodziłam na bosaka, potem juz nie pszestraszyło mnie to potłuczone szkło. Co do twarzy hmmm wszystkie byłyśmy tak pomalowane ze raczej będzie ciężko kogokolwiek po niej rozpoznac, włosy ciemny bląd tak gdzięś do ramion.Ojka pisze:Opiszesz swój wygląd na Thrill the world?? Bo może Cię skojarzę.. Chociaż z wyglądu...
moni pisze:Madzialenka - mozesz załadować na jakiś serwer filmiki z prób i końcowe zdjęcie z naszymi spoconymi i czerwonymi twarzami ? :)))
No to jak ktoś już będzie miał ten filmik i zdjęcia to fajnie byłoby jakby wrzucił na youtube albo na serwer, żebym mogła sobie sciągnąć :DMadziaLenka pisze:moni pisze:Madzialenka - mozesz załadować na jakiś serwer filmiki z prób i końcowe zdjęcie z naszymi spoconymi i czerwonymi twarzami ? :)))
Możecie poczekać jak oddam kompa na gwarancje i go z niej odbiore wtedy oczywiście wrzuce wszystko na serwer, albo moge to teraz zrzucic na pendriva, płytke albo coś:) Madzia 06 dała mi juz swojego pendriva, wiec reszcie też mogę przekazać te materiały w ten sposób:P
MadziaLenka pisze:moni pisze:Madzialenka - mozesz załadować na jakiś serwer filmiki z prób i końcowe zdjęcie z naszymi spoconymi i czerwonymi twarzami ? :)))
Moni tego jest na prawde sporo, a teraz mam problemy z komputerem, czego niestety sama dziś doświadczyłaś - po prostu bardzo się grzeje i wyłacza sie bardzo szybko:( także średnio chodzi jakies 15 minut, a to nie jest niestety wystarczający czas na to by załadować tak ogromną ilość "materiałów":)
Możecie poczekać jak oddam kompa na gwarancje i go z niej odbiore wtedy oczywiście wrzuce wszystko na serwer, albo moge to teraz zrzucic na pendriva, płytke albo coś:) Madzia 06 dała mi juz swojego pendriva, wiec reszcie też mogę przekazać te materiały w ten sposób:P
dzieki wielkie wszystkim za cierpliwośc i wyrozumiałość, a Tobie moni za obrone:* hehemoni pisze:AK Materialy ma MADZIALENKA ale spokojnie niech jej wyzdrowieje komputer ! Poczekajcie jeszcze troche :)
No chyba że Madzialenka zgrasz to na płytkę i przyniesiesz komuśdo kina kto by potem miał czas i to wszystkim załadował skoro Twój komp zaniemógł :))
ja go niestety u siebie nie mam:(moni pisze:Ja nadal szukam zdjęcia z Thrill the world u kogos musi byc w aparacie jak sie patrzymy z Madzią do lusterka.
no wlasnie popros ja ,ja tez chce to zdjecie:p:)aokins pisze:Ja wiem, ale nie powiem Nenenene !
No, na pewno ja nie mam.
Ta osoba rzadko chyba zagląda na forum...
Wiem, kapuś jestem...