Mam nadzieję :) Miło Cię będzie znów zobaczyć.skrzynia58 pisze:Solange przyjdź proszę.
Ostatnio nie miałyśmy okazji pogadać dłużej.. Może tym razem się uda.
Impreza / after party 28.10 po TII w Multikinie w Złotych T.

Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Dziewczyny napewno sie uda życzę wam tego ,tylko trzeba się postarać żeby ten afterek się odbył
tak jak pisze kolezanka Solange trza przyjść i zrobić tłum żeby organizator Erwin potem nie dostał po glowie hehe. martwi mnie tylko to że zawsze te same osoby piszą w sprawie afterku , trochę mnie dziwi że inni sie nie wypowiedzą . ale cóż będzie dobrze
Erwin myśl pozytywnie i ludzi trochę przybedzie przynajmniej ztego co mi wiadomo jest sporo chętncyh aleczemu się tu nie wpiszą nie mam pojecia
tak jak już pisałem jest paru chętnych zpoza forum i myślę że trochę ludzi z grona pewnie wpadnie. ja powiadomiłem kogo mogłem i kogo znam
liczę że zrobisz afterka i jakzawsze miła atmosfera będzie tego jestem pewien , bo muza wiadomo jak zawsze najlepsza DJ Erwinie 
Erwin bo może zrobić jakieś takie ulotki promujące tego afterka wiesz takie małe konkretne co gdzie i o której , wiesz ja chętnie coś takiego wykonam i rozdam ludziom w kinie (koleżanki pewnie mi pomoga rozdać), tylko wiesz muszę być pewny że tego afterka zorganizujesz. co ty na to przyjacielu ? daj znać.
POZDRO ALL

Erwin bo może zrobić jakieś takie ulotki promujące tego afterka wiesz takie małe konkretne co gdzie i o której , wiesz ja chętnie coś takiego wykonam i rozdam ludziom w kinie (koleżanki pewnie mi pomoga rozdać), tylko wiesz muszę być pewny że tego afterka zorganizujesz. co ty na to przyjacielu ? daj znać.
POZDRO ALL

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Dziękuję Ci Roberto za promocję i wspaniałe chęci. Ogólnie wszystko zależy od ludzi oraz od szefa klubu, czy będzie możliwość zrobienia imprezy. Tzn. czy ktoś nie zarezerwuje w ten dzień imprezy. Cały tydzień w klubie są otrzęsiny UW oraz imprezy zamknięte.roberto pisze:martwi mnie tylko to że zawsze te same osoby piszą w sprawie afterku , trochę mnie dziwi że inni sie nie wypowiedzą . ale cóż będzie dobrze Erwin myśl pozytywnie i ludzi trochę przybedzie przynajmniej ztego co mi wiadomo jest sporo chętncyh aleczemu się tu nie wpiszą nie mam pojecia tak jak już pisałem jest paru chętnych zpoza forum i myślę że trochę ludzi z grona pewnie wpadnie. ja powiadomiłem kogo mogłem i kogo znam liczę że zrobisz afterka i jak zawsze miła atmosfera będzie tego jestem pewien , bo muza wiadomo jak zawsze najlepsza DJ Erwinie
Właśnie też tak się dziwie – tyle odwiedzającyh wątek a mało oddanych głosów w ankiecie.
No ale trudno, bądźmy dobrej myśli, że do środy 21.10 będę mógł przedstawić swój plan działania klubowi, a 28.10 nas nie zmaleje.
Ulotki to już rzecz, w którą trzeba byłoby zainwestować. Klub i tak ma w planach inną imprezę, więc nie przeznaczy na tę akcję ani grosza. Ja też nic tu nie dostaję od klubu bo wypływam z luźną propozycją zmiany charakteru imprezy i muzyki bez gwarancji ile będzie osób w związku z tym.roberto pisze:Erwin bo może zrobić jakieś takie ulotki promujące tego afterka wiesz takie małe konkretne co gdzie i o której , wiesz ja chętnie coś takiego wykonam i rozdam ludziom w kinie (koleżanki pewnie mi pomoga rozdać), tylko wiesz muszę być pewny że tego afterka zorganizujesz. co ty na to przyjacielu ? daj znać.
Należy tez pamiętać, że osoby które deklarowały się wpaść po kinie, mogą być rzeczywiście w kiepskim nastroju do imprezowania. Ich wolę należałoby uszanować i przykładowych ulotek nie wciskać.
- SZEŚĆSETBANIEK
777 te ulotki to wiesz ja chciałem od siebie coś załatwić rozumiesz , taki mój osobisty wkład nie od klubu . spoko ja szanuję odczucia wszystkch i rozumiem , ale bardziej mi chodziło żeby wszyscy którzy będa w kinie chociaż wiedzieli o tym afterze , ale spoko zostaje poczta pantoflowa , która mam nadzieję zadziała
i wiecie jeżeli będzie smutno to chociaż posiedzimy posłuchamy i pogadamy w miłej niepowtarzalnej atmosferze Michaelowskiej
myślę że żadko mamy okazję posiedzieć przy MJa muzyce w towarzystwie ludzi z forum więc staram się to wykorzystać
ale Erwinek polecam się na przyszłośc jakby co
a co do propozycji SZEŚĆSETBANIEK to spoko jestem za może być starówka atmosfere przecież tworzą ludzie
ale może być ciut zimno
więc jakby Erwinkowi nie wyszło to może zakotwiczymy gdzieś i też będzie miło 
Erwin niewiem czy widziałeś temat THRILLER LIVE tam też się szykuje afterek i tak sobie pozwoliłem zaproponować twoją osobę jako Dja . może zajrzyj w tamten temat i napisz coś od siebie . pozdro

a co do propozycji SZEŚĆSETBANIEK to spoko jestem za może być starówka atmosfere przecież tworzą ludzie

Erwin niewiem czy widziałeś temat THRILLER LIVE tam też się szykuje afterek i tak sobie pozwoliłem zaproponować twoją osobę jako Dja . może zajrzyj w tamten temat i napisz coś od siebie . pozdro

MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Spoko. A jeśli wypali impreza to ja chcę usłyszeć z końca sali w odpowiednim MJ-owym momencie Twoje ”IIIIIHIIIIIIIII”SZEŚĆSETBANIEK pisze:Ewentualnie, jak impreza nie wypali, zawsze możne iść na starówkę

- Ok. Dzięki za wsparcie.Nekro pisze:jak wiadomo, na mnie możesz liczyć Będę na 100%

orazroberto pisze:i wiecie jeżeli będzie smutno to chociaż posiedzimy posłuchamy i pogadamy w miłej niepowtarzalnej atmosferze Michaelowskiej myślę że żadko mamy okazję posiedzieć przy MJa muzyce w towarzystwie ludzi z forum
- i tej wersji będziemy się trzymać.Sylwia_18 pisze:Ja też raczej będe :) i to z koleżanką, to już dwie osoby więcej :D
Mam nadzieje, że po kinie będe w dobrym nastroju, żeby się troche pobawić przy jakże wspaniałej muzyce. A jeśli nie to chociaż spędzić czas w miłym towarzystwie :).
- tak widziałem temat. Dziękuję Ci bardzo. Mam takie plany szczególnie, że klub Mirage jest między wejściem A i B do Sali kongresowej. Na razie nic nie piszę, ponieważ nie wiem jak wyjdzie ta impreza a po drugie czy będzie możliwość w tym lub w innym klubie. Jeszcze pytanie się nasuwa kiedy? Czy w środę czy w czwartek będzie więcej naszychroberto pisze:Erwin niewiem czy widziałeś temat THRILLER LIVE tam też się szykuje afterek i tak sobie pozwoliłem zaproponować twoją osobę jako Dja . może zajrzyj w tamten temat i napisz coś od siebie .

- SZEŚĆSETBANIEK
A kolega Mental to będzie na afterku / imprezie od teraz zwanej MJ Music Night? Chętnie kolegę poznam. Nie wiem tylko czy będzie nam dane pogadać ale liczy się kontakt.
Info: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8385
oraz www.michaeljackson.pl
Co do utworu to ciężko powiedzieć, ponieważ nie mam tej nowej składanki TII.
Jak ją sprezentujecie mi lub pożyczycie to mogę pościć. Ważne aby był oryginał. No i jak wiadomo oryginalne CD lepiej laser czyta.
Dzięki, mam nadzieję że Wy wszyscy którzy chcieli iść spiszą się też na medal.roberto pisze:Erwin spisałeś sie na medal . Czyli after w klubie Mirage
Erwin do zobaczyska chłopie.
mam nadzieję że puścisz najnowszy kawałek Michaela THIS IS IT ? jest poporostu wspaniały
Info: http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=8385
oraz www.michaeljackson.pl
Co do utworu to ciężko powiedzieć, ponieważ nie mam tej nowej składanki TII.
Jak ją sprezentujecie mi lub pożyczycie to mogę pościć. Ważne aby był oryginał. No i jak wiadomo oryginalne CD lepiej laser czyta.