Warszawa zaprasza na lokalne zloty

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
roberto

Post autor: roberto »

ludzie może jakieś spotkanko towarzyskie w najbliższy piątek? jest juz paru chętnych ,ale czym więcej tym lepiej :mj: może wreście poustalamy kto chętny na wyjazd do Łodzi 27.10 i kto idzie na THRILLERA w grudniu do kongresowej? może jest jeszcze ktoś z wawy kto niema biletu a chciałby kupić? pozdraiwiam :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
E2

Post autor: E2 »

hej a można byłoby przełożyc to spotkanie na następny tydzień? Do niedzieli jestem poza Warszawą a chętnie bym się z Wami spotkała ( byłoby to moje pierwsze spotkanie, więc tym bardziej chciałabym żeby doszło do skutku).
Olica

Post autor: Olica »

E2 będzie jeszcze niejedno spotkanie, nie bój się. No a This is it coraz bliżej to kolejna okazja do spotkania
E2

Ok. W takim razie czekam z niecierpliwością na kolejne spotkanie
roberto

coś widze że mało chetnych z forum na spotkanie . a ty też Olica nie jesteś chętna? zamiast piwka obiecanego mam dla cioebie tequlle(niepamiętam jak to się dokładnie pisze żeby nie było)? co ty na to ?
ludzie tak na forum albo na gg to ile mozna w kólko pisać(mnie osobiście to już trochę męczy wole spotkania live :dance: ) nie lepiej spotkać sie i pogadać? chetnie bym zobaczył dawno nie widziane twarze ;-) Olu THIS IS IT to oczywiście okazja do spotkania ,ale wiesz ja już się za tobą stęskniłem ;-)

E2 koleżanko sympatyczana będzie mi bardzo miło cie poznać ,myslę że innym również. węc rozumiem że poznamy cię na THIS IS IT 28.10 Pozdrawiam
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

IIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIII

Ja chętnie piszę się na spotkanie... tylko problem mam z czasem. Jężeli uda Wam się ustalić jakieś konkrety, proszę o info. :D

:mj: :mj: :mj: :mj: :mj:

IIIIIIIIIIIHIIIIIIIIIIIIII
Obrazek Obrazek Obrazek
roberto

spoko. ale narazie mało chętnych jak grono sie powiekszy to wszytko poustalamy i wpiszeco i jak , jak będzie mało osób t opewnie dopiero na THIS IS IT sie spotkamy i pogadamy . pozdrawiam all :dance:

i licze na was na afterka po kinie
Olica

Post autor: Olica »

Ja też nie mam czasu na spotkanie, tak szczerze to nawet na This Is It nie powinnam iśc. A o której godz jest seans?
Awatar użytkownika
SZEŚĆSETBANIEK

Post autor: SZEŚĆSETBANIEK »

Ja idę 28 na 18.30 do Złotych Tarasów
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

Olica pisze:A o której godz jest seans?
18:30 ;-)
roberto

generalnie większość na 18:30 :-) a potem afterek z Erwinem :party:

SZEŚĆSETBANIEK czuję że dopiero naThis is it sę poznamy ;-) no dobra mało chętnych więc niema co się prężyć heh. ale widze że dużo osób z forum idzie na Thrillera w grudniu więc jednak będzie drugie MJowisko w tym roku :mj: czyli następna okazja do spotkania towarzysko-imprezowego interesujące napewno będzie miło :party:

PS. ale gdyby chętne osoby bardzo chciały spotkać się i pogadać to nie ma sprawy ja chętny i wolny w weekend. więc dajcie znać jakby cuś. pozdro :wariat:
E2

Mam nadzieję, że w końcu uda mi się z Wami spotkać, bo niestey na film i na musical mam bilety na inne dni niz większość z Was
Awatar użytkownika
badsusie

Post autor: badsusie »

ja tez mam nadzieje,ze wreszcie spotkam kogos, jestem w warszawie dopiero od miesiaca i znam tu bardzo mało osób:/
roberto

chciałbym tylko koleżankom przypomnieć że ostatnio proponowałem spotkanie i nie było odzewu ? dziewczyny na mnie możecie zawsze liczyć więc jakby co to napiszcie swoja propozycje i luzik napewno ktoś się znajdzie chetny do spotkania ;-) a teraz to do zobaczenia na THIS IS IT a potem after? pozdro koleżanki :dance:
Awatar użytkownika
Mental

Post autor: Mental »

widzę Roberto, że mógłbyś się spotykać z forumowiczkami nawet codziennie ;-) Strasznie się nakręcasz :]
ODPOWIEDZ