ludzie może jakieś spotkanko towarzyskie w najbliższy piątek? jest juz paru chętnych ,ale czym więcej tym lepiej może wreście poustalamy kto chętny na wyjazd do Łodzi 27.10 i kto idzie na THRILLERA w grudniu do kongresowej? może jest jeszcze ktoś z wawy kto niema biletu a chciałby kupić? pozdraiwiam
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
hej a można byłoby przełożyc to spotkanie na następny tydzień? Do niedzieli jestem poza Warszawą a chętnie bym się z Wami spotkała ( byłoby to moje pierwsze spotkanie, więc tym bardziej chciałabym żeby doszło do skutku).
coś widze że mało chetnych z forum na spotkanie . a ty też Olica nie jesteś chętna? zamiast piwka obiecanego mam dla cioebie tequlle(niepamiętam jak to się dokładnie pisze żeby nie było)? co ty na to ?
ludzie tak na forum albo na gg to ile mozna w kólko pisać(mnie osobiście to już trochę męczy wole spotkania live ) nie lepiej spotkać sie i pogadać? chetnie bym zobaczył dawno nie widziane twarze Olu THIS IS IT to oczywiście okazja do spotkania ,ale wiesz ja już się za tobą stęskniłem
E2 koleżanko sympatyczana będzie mi bardzo miło cie poznać ,myslę że innym również. węc rozumiem że poznamy cię na THIS IS IT 28.10 Pozdrawiam
spoko. ale narazie mało chętnych jak grono sie powiekszy to wszytko poustalamy i wpiszeco i jak , jak będzie mało osób t opewnie dopiero na THIS IS IT sie spotkamy i pogadamy . pozdrawiam all
i licze na was na afterka po kinie
generalnie większość na 18:30 a potem afterek z Erwinem
SZEŚĆSETBANIEK czuję że dopiero naThis is it sę poznamy no dobra mało chętnych więc niema co się prężyć heh. ale widze że dużo osób z forum idzie na Thrillera w grudniu więc jednak będzie drugie MJowisko w tym roku czyli następna okazja do spotkania towarzysko-imprezowego interesujące napewno będzie miło
PS. ale gdyby chętne osoby bardzo chciały spotkać się i pogadać to nie ma sprawy ja chętny i wolny w weekend. więc dajcie znać jakby cuś. pozdro
chciałbym tylko koleżankom przypomnieć że ostatnio proponowałem spotkanie i nie było odzewu ? dziewczyny na mnie możecie zawsze liczyć więc jakby co to napiszcie swoja propozycje i luzik napewno ktoś się znajdzie chetny do spotkania a teraz to do zobaczenia na THIS IS IT a potem after? pozdro koleżanki