Flashmob promujący film THIS IS IT.
-
Flashmob promujący film THIS IS IT.
Fundacja MJF (tak się nazywamy, choć formalnie jeszcze nie istniejemy) oraz dystrybutor, firma UNITED INTERNATIONAL PICTURES zaprasza wszystkich chętnych do wzięcia udziału we Flashmobie promującym film z trasy koncertowej Michaela Jacksona "This is it"!
Flashmob odbędzie się w Centrum Warszawy (zbiórka przy Rotundzie) w dniu 19.10.2009 (poniedziałek) o godz. 16.
Z w/w Flashmoba powstanie mini-film, który następnie zostanie wmontowany w profesjonalny trailer promujący "This is it" w Polsce.
Wcześniej odbędą się dwie próby:
1. W sobotę (17.10) o godz. 14 w dawnym miejscu tj. al. 3 Maja przy moście Poniatowskiego w Warszawie
2. W niedzielę (18.10) o godz. 14 w dawnym miejscu tj. al. 3 Maja przy moście Poniatowskiego w Warszawie
Tańczymy do delikatnie zmodyfikowanej wersji "Beat it"
Zapraszamy wszystkich ceniących sobie dobrą zabawę i ruch na świeżym powietrzu, oraz tych liczących na międzynarodową sławę i karierę :p
Zgarniajcie swoich znajomych, babcie, dziadków, ciocie i wujków, sąsiadów i sąsiadki. Niech będzie nas jak najwięcej !!!
w razie pytań piszcie tu bądź na priv.
aha, i te miejsca prób są jeszcze pod znakiem zapytania, no bo zima nas zaatakowała ;) ale jak tylko będzie dokładnie wiadomo, to napiszę :)
Flashmob odbędzie się w Centrum Warszawy (zbiórka przy Rotundzie) w dniu 19.10.2009 (poniedziałek) o godz. 16.
Z w/w Flashmoba powstanie mini-film, który następnie zostanie wmontowany w profesjonalny trailer promujący "This is it" w Polsce.
Wcześniej odbędą się dwie próby:
1. W sobotę (17.10) o godz. 14 w dawnym miejscu tj. al. 3 Maja przy moście Poniatowskiego w Warszawie
2. W niedzielę (18.10) o godz. 14 w dawnym miejscu tj. al. 3 Maja przy moście Poniatowskiego w Warszawie
Tańczymy do delikatnie zmodyfikowanej wersji "Beat it"
Zapraszamy wszystkich ceniących sobie dobrą zabawę i ruch na świeżym powietrzu, oraz tych liczących na międzynarodową sławę i karierę :p
Zgarniajcie swoich znajomych, babcie, dziadków, ciocie i wujków, sąsiadów i sąsiadki. Niech będzie nas jak najwięcej !!!
w razie pytań piszcie tu bądź na priv.
aha, i te miejsca prób są jeszcze pod znakiem zapytania, no bo zima nas zaatakowała ;) ale jak tylko będzie dokładnie wiadomo, to napiszę :)
I am just like a Billie Jean - I claim that Mike is the one.
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
,,Jeśli chcesz zmienić świat na lepsze, zacznij od siebie'' - dziękuję Ci za wszystko, również za to, że tak powiedziałeś..
Witaj :) fajny pomysł zwłaszcza że wraz z przyjaciółką do perfekcji opanowałyśmy Beat it :D i małe modyfikacje to dla nas pikuś:P Niestety nie da rady pojawic się na próbach... :( a kiedy bedzie to nagrywane? wtedy bysmy się z chęcią pojawiły :) a jak byś tak film z prób wstawiła to by było fajnie. Wogólę to proponuję napisac o tym w temacie "Flash Mob tym razem Kraków" bo tam około 100 osób tańczyło do Beat it 2 tyg temu (wraz z nami oczywiście). Czekam na jakies dalsze informacje. POZDRAWIAM :D
* The way You make me feel Michael *
-
Nagrywane będzie w poniedziałek o 16:00 jest zbiórka właśnie :)
Jeśli w Krakowie tańczyliście wersję beat it taką, jak my w Warszawie 29.08, to ok - z tym nie będzie zmian. Zmiany będą jedynie w tym, że na sam koniec, tańczymy dodatkowo krótką choreografie Dangerous, podobnie, jak tańczono w Hollywood ;)
http://grono.net/gallery/clip/show/1841 ... -hollywoo/
jasne, że wrzucę, w miarę możliwości ;)
a MJF, z tego co mi wiadomo, ma już ,,papiery w sądzie'' i prawdopodobnie w grudniu będzie już istnieć formalnie.
ale mogę się spytać i udzielić dokładniejszej odpowiedzi :)
Jeśli w Krakowie tańczyliście wersję beat it taką, jak my w Warszawie 29.08, to ok - z tym nie będzie zmian. Zmiany będą jedynie w tym, że na sam koniec, tańczymy dodatkowo krótką choreografie Dangerous, podobnie, jak tańczono w Hollywood ;)
http://grono.net/gallery/clip/show/1841 ... -hollywoo/
jasne, że wrzucę, w miarę możliwości ;)
a MJF, z tego co mi wiadomo, ma już ,,papiery w sądzie'' i prawdopodobnie w grudniu będzie już istnieć formalnie.
ale mogę się spytać i udzielić dokładniejszej odpowiedzi :)
Hehe, nie źle. A coś dostajecie jakieś drobne za tę promocję?
Oczywiście nie neguję tego pomysłu, bo i tak ktoś powie, że robimy to dla MJa lub samych siebie aby zobaczyć się w jednej sekundzie powstałego filmu. Co ciekawe Sony lub UIP stać na profesjonalny zespół składający się z 200 czy nawet 500 tancerzy, ale po co przepłacać. Jak są chętni i to za darmo.
Uważam, że powinni Wam odpalić, chociaż po nowym 2CD z TII
Oczywiście nie neguję tego pomysłu, bo i tak ktoś powie, że robimy to dla MJa lub samych siebie aby zobaczyć się w jednej sekundzie powstałego filmu. Co ciekawe Sony lub UIP stać na profesjonalny zespół składający się z 200 czy nawet 500 tancerzy, ale po co przepłacać. Jak są chętni i to za darmo.
Uważam, że powinni Wam odpalić, chociaż po nowym 2CD z TII
-
Muszę szczerze przyznać, że nie ja to załatwiałam, więc nie wiem. Ale wydaje mi się, że robimy to za darmo. Chociaż faktycznie, fajnie by było dostać coś w stylu biletów na This Is It (chociaż i tak już wszyscy mamy i razem idziemy ;)). No ale coś takiego...
ja przynajmniej napewno robie to dla MJ (naprawde) i żadnych korzyści materialnych z tego czerpać nie będę.
swoją drogą ciekawe, czy Michael popłacze się ze wzruszenia tak jak 29.08? ;)
(był ulewny deszcz)
A no i naprawdę gorąco zapraszamy, ustalone jest już miejsce prób - pod mostem Poniatowskiego przy al. 3 Maja.
mogę spróbować wytłumaczyć drogę od empiku na nowym świecie przy palmie. No więc, ruszając spod tego empiku, idziecie w stronę mostu Poniatowskiego, prawą stroną ulicy, chodnikiem, mijacie Muzeum Narodowe aż w końcu (po kilku minutach) dojdziecie do schodów w dół. No to zejdziecie nimi w dół, potem skręcicie w prawo i jesteście na miejscu - po lewej stronie będzie most, po prawej trawa i drzewa, po środku beton no i oczywiście ludzie :)
Jak będziecie potrzebowali mojej pomocy, to piszcie na priv o kontakt.
I więcej na www.grono.net w gronie tematycznym Michael Jackson, wątek Flashmoby i inne tego typu akcje, dwie ostatnie strony, z tego co pamiętam.
MJ'ówki - przybywajcie ;)
I do zobaczenia na próbie :)
Ps. Niektórzy mi mówili że się boją trochę i wogóle... ja pierwszy raz na próbę w sierpniu przyszłam sama, a że i tak jestem tam i w Fundacji najmłodsza, to czułam się dodatkowo bardziej skrępowana, okazało się jednak potem, iż znajduję się wśród naprawdę mega życzliwych i sympatycznych ludzi, a układ na prawdę jest prosty, do nauczenia się w kilka minut ;) Tak więc niczego się nie obawiajcie, pozdrawiam was i do zobaczenia :)
ja przynajmniej napewno robie to dla MJ (naprawde) i żadnych korzyści materialnych z tego czerpać nie będę.
swoją drogą ciekawe, czy Michael popłacze się ze wzruszenia tak jak 29.08? ;)
(był ulewny deszcz)
A no i naprawdę gorąco zapraszamy, ustalone jest już miejsce prób - pod mostem Poniatowskiego przy al. 3 Maja.
mogę spróbować wytłumaczyć drogę od empiku na nowym świecie przy palmie. No więc, ruszając spod tego empiku, idziecie w stronę mostu Poniatowskiego, prawą stroną ulicy, chodnikiem, mijacie Muzeum Narodowe aż w końcu (po kilku minutach) dojdziecie do schodów w dół. No to zejdziecie nimi w dół, potem skręcicie w prawo i jesteście na miejscu - po lewej stronie będzie most, po prawej trawa i drzewa, po środku beton no i oczywiście ludzie :)
Jak będziecie potrzebowali mojej pomocy, to piszcie na priv o kontakt.
I więcej na www.grono.net w gronie tematycznym Michael Jackson, wątek Flashmoby i inne tego typu akcje, dwie ostatnie strony, z tego co pamiętam.
MJ'ówki - przybywajcie ;)
I do zobaczenia na próbie :)
Ps. Niektórzy mi mówili że się boją trochę i wogóle... ja pierwszy raz na próbę w sierpniu przyszłam sama, a że i tak jestem tam i w Fundacji najmłodsza, to czułam się dodatkowo bardziej skrępowana, okazało się jednak potem, iż znajduję się wśród naprawdę mega życzliwych i sympatycznych ludzi, a układ na prawdę jest prosty, do nauczenia się w kilka minut ;) Tak więc niczego się nie obawiajcie, pozdrawiam was i do zobaczenia :)
Oj Liberian*Girl obawiam się,że niestety pon nie wchodzi w rachubę:( mam zajęcia obowiązkowe na uczelni i zawsze w pon jestem w pracy... Jest mi bardzo przykro ale obawiam się, że mnie tam nie będzie... bardzo żałuję... eh... a już się nastawiłam... brać udział w czymś takim... super... no ale niestety:( życzę powodzenia i mam nadzieję, ze zobaczę polską reprezentację w polskim wydaniu TII:D trzymam za was kciuki :) a jak ekipa z Krk? ktoś się zadeklarował?
-
Uwaga!
Flashmob przeniesiony na wtorek, o 16:00 w centrum.
Więc mam nadzieję, że przyjdziesz? :)
A co do układu - także zmiana. Jest beat it ,,flashmobowe'' z 29.08 - jak ktoś nie wie jak wygląda ta choreografia to na youtube jesteśmy, no i jak kończymy w refrenie, to jest ,,just beat it'' i wtedy robimy taką pozę wszyscy jak Michael stoi co jest na plakatach TII.
Dzisiaj na próbę przyszło nawet sporo nowych osób, większość z nich ma już opanowany układ więc jest super, a jutro, przypominam, kolejna próba o 14:00 w tym samym miejscu. Oglądałam właśnie pogodę i podobno ma być słonecznie ;)
dzisiaj nikt mi się nie zdeklarował że ,,jest z mjpt'' ale mam nadzieję, że jutro jeszcze ktoś się pojawi ;)
tak więc czekam i dziękujemy ;)
Flashmob przeniesiony na wtorek, o 16:00 w centrum.
Więc mam nadzieję, że przyjdziesz? :)
A co do układu - także zmiana. Jest beat it ,,flashmobowe'' z 29.08 - jak ktoś nie wie jak wygląda ta choreografia to na youtube jesteśmy, no i jak kończymy w refrenie, to jest ,,just beat it'' i wtedy robimy taką pozę wszyscy jak Michael stoi co jest na plakatach TII.
Dzisiaj na próbę przyszło nawet sporo nowych osób, większość z nich ma już opanowany układ więc jest super, a jutro, przypominam, kolejna próba o 14:00 w tym samym miejscu. Oglądałam właśnie pogodę i podobno ma być słonecznie ;)
dzisiaj nikt mi się nie zdeklarował że ,,jest z mjpt'' ale mam nadzieję, że jutro jeszcze ktoś się pojawi ;)
tak więc czekam i dziękujemy ;)
czy możesz wrzucić filmik jak ma wyglądać układ? we wtorek mówisz... eh... tez ciężko bo mam ćwiczenia do 12 prawie i jak sprawdziłam pociągi to bym mogła być w stolicy około 17... chyba za późno... cóż obawiam się , ze muszę się z akcji wyłączyć... polskie koleje nie umożliwiają szybkiej podróży... trzymam za was kciuki. Dajcie z siebie wszystko. Dla Michael'a:D

http://www.youtube.com/watch?v=sGDqhDiD ... r_embedded
tutaj z czyjejś kamery.
tańczyliśmy 4 razy beat it i kto umiał mógł zatańczyć thrillera :)
według mnie było lepiej niż w sierpniu
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=BDeQMdaHBIg
wcale mnie nie widać xdd
tutaj z czyjejś kamery.
tańczyliśmy 4 razy beat it i kto umiał mógł zatańczyć thrillera :)
według mnie było lepiej niż w sierpniu
edit:
http://www.youtube.com/watch?v=BDeQMdaHBIg
wcale mnie nie widać xdd
Bo gdy zabraknie wśród nas miłości,
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Kto powie jak naprawdę trzeba żyć ?
Super Wam wyszło :D teraz jeszcze bardziej zazdroszczę... i żałuję że mnie nie było... eh a akurat się nawet Thriller'a nauczyłam... Michael na pewno był dumny.
Ludzie tak trzymajcie pokażemy światu i wszystkim negatywnie nastawionym do MJ'a jak wielki On był, jest i będzie!!! :D Król zawsze pozostanie Królem i zawsze będzie miał fanów, którzy nie pozwolą zapomnieć o Jego geniuszu i przepięknej duszy.
Viva Michael Jackson!
Ludzie tak trzymajcie pokażemy światu i wszystkim negatywnie nastawionym do MJ'a jak wielki On był, jest i będzie!!! :D Król zawsze pozostanie Królem i zawsze będzie miał fanów, którzy nie pozwolą zapomnieć o Jego geniuszu i przepięknej duszy.
Viva Michael Jackson!