Spotkania fanów w Łodzi
- Dangerous_Dominika
nie mam nadzieje ze jutreo bedzie pogogda jak dzisiaj, bo w sumie było ciepło przynajmniej mi tyle ze ten deszczyk padał.. ale jakos nie za bardzo uciazliwie i wiatru jakiegos mega nie było..
wogóle zauważyłam ze przez Was - Drogie Panie- juz nie jestem takim aspołecznym człowiekiem..
i zamiast iść na cmentarz ide z Wami...
ej! a moze pojdziemy na lyzwy.. nie to zebym umiała jezdzic.. ale bombonierka jest czynna! ;D
http://www.mosir.lodz.pl/serwis/index.p ... d=7&poz=15
wogóle zauważyłam ze przez Was - Drogie Panie- juz nie jestem takim aspołecznym człowiekiem..
i zamiast iść na cmentarz ide z Wami...
ej! a moze pojdziemy na lyzwy.. nie to zebym umiała jezdzic.. ale bombonierka jest czynna! ;D
http://www.mosir.lodz.pl/serwis/index.p ... d=7&poz=15
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- niespodzianka
- Dangerous_Dominika
widze ze ludzie kochaja łyzwy! moja jazda zazwyczaj wyglada tak ze ledwo jade do przodu.. i ciagle sie smieje przez co trace rownowage i sie przewracam ;)niespodzianka pisze:Dangerous_Dominika napisał:
Nie, nie! Błagam, tylko nie łyżwy! ;(
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Maharet
No ja tez Dominika to byłam/jestem aspołeczna, ale myślisz, że nam w to ktoś teraz uwierzy?Dangerous_Dominika pisze:wogóle zauważyłam ze przez Was - Drogie Panie- juz nie jestem takim aspołecznym człowiekiem.

Popieram Martę, popieram Martę!!! Raz poszłam na łyżwy i nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Nie, nie! Błagam, tylko nie łyżwy! ;(
dobra... idziemy na cmentarz

- justBeatIt
- Dangerous_Dominika
no dobra czyli Manu o godiznie 17? wiadomo gdzie..
teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D
teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
- Maharet
bez żartów ... żartujesz?? Nawet ja trafię od Ciebie do Manu ...teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D
heeej a jak się zrobi cieplej to pójdziemy na cmentarz??????????Dangerous_Dominika pisze:no dobra czyli Manu o godiznie 17? wiadomo gdzie..
- Dangerous_Dominika
a jednak zycie to wieczna niespodzianka!
a komunikacja w rodzinnym domu jest bardzo wazna..
bo mam badania na 15.30 - nie powiem jakie bo się wstydze ułomności ;P
a zwykle trwaja długo z winy badających..i to jest daleko od Manu bo za Galerią jeszcze ;/
a wiec raczej się nie wyrobie, chyba ze uda mi się odwołać.. ale nie wiem jakby nie było mnie o 17 w umowionym miejscu albo gdybym nie dzwoniła ze sie spoznie to nie czekajcie..
czekam na następne spotkanie :)
a komunikacja w rodzinnym domu jest bardzo wazna..
bo mam badania na 15.30 - nie powiem jakie bo się wstydze ułomności ;P
a zwykle trwaja długo z winy badających..i to jest daleko od Manu bo za Galerią jeszcze ;/
a wiec raczej się nie wyrobie, chyba ze uda mi się odwołać.. ale nie wiem jakby nie było mnie o 17 w umowionym miejscu albo gdybym nie dzwoniła ze sie spoznie to nie czekajcie..

czekam na następne spotkanie :)
na Halloween FM na cmentarzu.. ;DMaharet pisze:heeej a jak się zrobi cieplej to pójdziemy na cmentarz??????????
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Jeśli chodzi o łyżwy, to ja też odpadam, nie umiem jeździć a znając moje szczęście to złamałabym sobie parę kości przez totalny przypadek (jak zwykle zresztą)
W Manufakturze można iść jeszcze na ściankę, bilard, flippery, kina, teatru, muzeum, hotelu (;p), eksperymentarium, na piwo, czekoladę, kawę, herbatę...więcej nie pamiętam :)
Ja pracuję do 17 i będę w Manu jakieś 15-20 minut później, no chyba że będą zaspy śniegu to 40 minut ;p
Zadzwonię do Was, więc jak się wszystkie już zbierzecie to nie czekajcie, dołączę do Was :)

W Manufakturze można iść jeszcze na ściankę, bilard, flippery, kina, teatru, muzeum, hotelu (;p), eksperymentarium, na piwo, czekoladę, kawę, herbatę...więcej nie pamiętam :)
Ja pracuję do 17 i będę w Manu jakieś 15-20 minut później, no chyba że będą zaspy śniegu to 40 minut ;p

- justBeatIt
ludziska czy widzieliście TO
wzielam z naszego forum z Faktow !charly pisze:Czesc,
W Polsce This is it bedzie wyswietlane w IMAX'ie ale tylko w Lodzi z tego wzgledu, ze film bedzie dostepny tylko i wylacznie w wersji cyfrowej IMAX Digital, a tylko Lodz ma taki projektor. Prawdopodobnie z tego wzgledu Polska bedzie jedynym miejscem w Europie oprocz Londynu gdzie bedzie mozna ten material obejrzec w IMAX'ie :) Ja juz sie ciesze jak glupi!

Twitter @Malwi27
- Cicha_WoDa
Jeśli chodzi o łyżwy to ja bym mogła iść-ale skoro tyle osób jest na NIE!!! to co ja się będe odzywać
Szczególnie cmentarz

Ten bilard to dobry pomysł-zresztą jak każdy naszElen pisze:W Manufakturze można iść jeszcze na ściankę, bilard, flippery, kina, teatru, muzeum, hotelu (;p), eksperymentarium, na piwo, czekoladę, kawę, herbatę...więcej nie pamiętam :)

Szczególnie cmentarz

Być może ja z Madzią będę się przemieszczać Piotrkowską a jak coś to się jeszcze zgadamyDangerous_Dominika pisze:teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D

I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...