Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

nie mam nadzieje ze jutreo bedzie pogogda jak dzisiaj, bo w sumie było ciepło przynajmniej mi tyle ze ten deszczyk padał.. ale jakos nie za bardzo uciazliwie i wiatru jakiegos mega nie było..

wogóle zauważyłam ze przez Was - Drogie Panie- juz nie jestem takim aspołecznym człowiekiem..

i zamiast iść na cmentarz ide z Wami...

ej! a moze pojdziemy na lyzwy.. nie to zebym umiała jezdzic.. ale bombonierka jest czynna! ;D

http://www.mosir.lodz.pl/serwis/index.p ... d=7&poz=15
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
niespodzianka

Post autor: niespodzianka »

Dangerous_Dominika pisze:ej! a moze pojdziemy na lyzwy.. nie to zebym umiała jezdzic.. ale bombonierka jest czynna! ;D
Nie, nie! Błagam, tylko nie łyżwy! ;(
Obrazek
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

niespodzianka pisze:Dangerous_Dominika napisał:
ej! a moze pojdziemy na lyzwy.. nie to zebym umiała jezdzic.. ale bombonierka jest czynna! ;D

widze ze ludzie kochaja łyzwy! moja jazda zazwyczaj wyglada tak ze ledwo jade do przodu.. i ciagle sie smieje przez co trace rownowage i sie przewracam ;)
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

Dangerous_Dominika pisze:wogóle zauważyłam ze przez Was - Drogie Panie- juz nie jestem takim aspołecznym człowiekiem.
No ja tez Dominika to byłam/jestem aspołeczna, ale myślisz, że nam w to ktoś teraz uwierzy? :smiech:

Popieram Martę, popieram Martę!!! Raz poszłam na łyżwy i nigdy więcej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dobra... idziemy na cmentarz :smiech: (żałuję, że wtedy się nie wybrałyśmy....buuu)
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

omg, łyżwy? raz byłam z koleżanką... coś strasznego. xd x]
Awatar użytkownika
Agnes:*

Post autor: Agnes:* »

Hmm. Nie jestem tak do końca pewna czy się z Wami jutro spotkam. Moje studia zaczęły się na dobre. Jeśli nic z tego nie wyjdzie, dam znać...są w końcu telefony komórkowe:)
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

no dobra czyli Manu o godiznie 17? wiadomo gdzie..

teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D
bez żartów ... żartujesz?? Nawet ja trafię od Ciebie do Manu ...

Dangerous_Dominika pisze:no dobra czyli Manu o godiznie 17? wiadomo gdzie..
heeej a jak się zrobi cieplej to pójdziemy na cmentarz??????????
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

a jednak zycie to wieczna niespodzianka!
a komunikacja w rodzinnym domu jest bardzo wazna..
bo mam badania na 15.30 - nie powiem jakie bo się wstydze ułomności ;P
a zwykle trwaja długo z winy badających..i to jest daleko od Manu bo za Galerią jeszcze ;/
a wiec raczej się nie wyrobie, chyba ze uda mi się odwołać.. ale nie wiem jakby nie było mnie o 17 w umowionym miejscu albo gdybym nie dzwoniła ze sie spoznie to nie czekajcie.. :surrender:

czekam na następne spotkanie :)

Maharet pisze:heeej a jak się zrobi cieplej to pójdziemy na cmentarz??????????
na Halloween FM na cmentarzu.. ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
I wlepką w metrze" - HEY
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Jeśli chodzi o łyżwy, to ja też odpadam, nie umiem jeździć a znając moje szczęście to złamałabym sobie parę kości przez totalny przypadek (jak zwykle zresztą) :smiech:

W Manufakturze można iść jeszcze na ściankę, bilard, flippery, kina, teatru, muzeum, hotelu (;p), eksperymentarium, na piwo, czekoladę, kawę, herbatę...więcej nie pamiętam :)

Ja pracuję do 17 i będę w Manu jakieś 15-20 minut później, no chyba że będą zaspy śniegu to 40 minut ;p nenene Zadzwonię do Was, więc jak się wszystkie już zbierzecie to nie czekajcie, dołączę do Was :)
Obrazek
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

to ja jestem za bilardem, ostatnio wpadłam w manię grania w to, tyle że w grę na telefonie i bardzo mnie ciekawi, jak to się gra w rzeczywistosci... glupija
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

ludziska czy widzieliście TO
charly pisze:Czesc,

W Polsce This is it bedzie wyswietlane w IMAX'ie ale tylko w Lodzi z tego wzgledu, ze film bedzie dostepny tylko i wylacznie w wersji cyfrowej IMAX Digital, a tylko Lodz ma taki projektor. Prawdopodobnie z tego wzgledu Polska bedzie jedynym miejscem w Europie oprocz Londynu gdzie bedzie mozna ten material obejrzec w IMAX'ie :) Ja juz sie ciesze jak glupi!
wzielam z naszego forum z Faktow !
Obrazek

Twitter @Malwi27
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Widzieliście, widzieliście... Tylko pytanie: Skąd te wiadomości?! I czemu nam, łodziankom nic na ten temat nie wiadomo?
Szczerze, to nie zamierzam się nastawiać za bardzo... podejrzane toto :-/
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Na stronie IMAX jest możliwość rezerwacji na film, ale obok tytułu jest napisane 2D, czyli nie ma się czym zachwycać w 2D to sobie w Bałtyku obejrzymy :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Cicha_WoDa

Post autor: Cicha_WoDa »

Jeśli chodzi o łyżwy to ja bym mogła iść-ale skoro tyle osób jest na NIE!!! to co ja się będe odzywać ;-)
Elen pisze:W Manufakturze można iść jeszcze na ściankę, bilard, flippery, kina, teatru, muzeum, hotelu (;p), eksperymentarium, na piwo, czekoladę, kawę, herbatę...więcej nie pamiętam :)
Ten bilard to dobry pomysł-zresztą jak każdy nasz :dance:
Szczególnie cmentarz :smiech: :smiech: :smiech:

Dangerous_Dominika pisze:teraz tak czy ktoś bedzie sie przemieszczał do Manu od strony Piotrkowskiej bo jestem małą dziewczynka która gubi sie na swojej ulicy w swoim miescie ;D
Być może ja z Madzią będę się przemieszczać Piotrkowską a jak coś to się jeszcze zgadamy :tancze:
I'm gonna make a change,
for once im my life
It's gonna feel real good,
gonna make a diference
Gonna make it right...
ODPOWIEDZ