Spotkania fanów w Łodzi

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

No nie wiem, czy poczekamy... zastanowimy się czy sobie zasłużyłaś i podejmiemy decyzję:)

Kurczę, strasznie się cieszę, naprawdę, to był fajny dzień:) Jechałam autobusem, co chwilę tylko odbierałam esy od Leny, a pani siedząca obok chciała mnie wzrokiem zabić :D Śmiałam się do szyby :D

Niemniej... zastanawia mnie jak kupimy bilety dla wszystkich? Co z naszą potężną listą obecności, bo przecież na pewno nie wszyscy przeczytali już dobre wieści:) I widzę, że nie wszyscy dadzą radę się pojawić na prapremierze;(

Ech, no dobra... a teraz z innej beczki. Ma ktoś czas w sobotę? Rozmawiałam z Magdą, mówiła coś o jakichś kręglach... Ja bym tam się przeszła :D Wolę grać w kręgle, niż siedzieć na wykładach:D
Awatar użytkownika
justBeatIt

Post autor: justBeatIt »

dziewczyny, ja własnie jestem w trakcie przekonywania rodziców, zeby się zgodzili na mój udział w tej imprezie, widzę, że lody pękają, więc chcę zapytac czy mogę liczyc na to, ze ktoras kupi mi bilet? mogę przelac pieniądze na konto od razu. no ja nie jestem jeszcze w 100% pewna czy mogę, ale wolę tu Wam zaznaczyc swą osobę, bo się boję, że pozniej nikt tego nie przeczyta, spotkacie się, kupicie bilety, a ja sierotka znów będę cierpiec, ze nie mogę z Wami byc.

edit: mam już Basię, która bilet kupi :mj:
Ostatnio zmieniony śr, 07 paź 2009, 21:38 przez justBeatIt, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Dangerous_Dominika

Post autor: Dangerous_Dominika »

po-cichu pisze:Ech, no dobra... a teraz z innej beczki. Ma ktoś czas w sobotę? Rozmawiałam z Magdą, mówiła coś o jakichś kręglach... Ja bym tam się przeszła :D Wolę grać w kręgle, niż siedzieć na wykładach:D

ja niestety mam inne badzo fascynujace plany.. geografie i wos..
chociaz niby srode bym miala na nauke wosu bo jest dzien nauczyciela.. ale nie wiem..

moze cos zdecyduje jak beda juz jakies konkrety ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
michaśka

Post autor: michaśka »

dziewczyny, mam mega prośbe. kupcie mi bilet, bo nie dam rady dotrzeć tam jutro bo mam jazdy, a nie mogę ich odwołac bo w sobote mam egzamin... :nerwy: a bardzo chce tam być i Was poznać ;-)
I'm a lover not a fighter
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Hmmm..kręgle dobry pomysł :) Ja jeszcze nie wiem czy dam radę, bo będę miała odwiedziny informatyka...ale postaram się jak najszybciej dowiedzieć :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Maharet

Post autor: Maharet »

michaśka pisze:dziewczyny, mam mega prośbe. kupcie mi bilet, bo nie dam rady dotrzeć tam jutro bo mam jazdy, a nie mogę ich odwołac bo w sobote mam egzamin... a bardzo chce tam być i Was poznać
Ja tylko tak chciałam zasugerować, że bilety można również załatwić przez Kingę ;-)

po-cichu pisze:Jechałam autobusem, co chwilę tylko odbierałam esy od Leny, a pani siedząca obok chciała mnie wzrokiem zabić :D Śmiałam się do szyby :D
Tak, wiem, ja też Cię kocham :mj:
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

michaśka pisze:dziewczyny, mam mega prośbe. kupcie mi bilet, bo nie dam rady dotrzeć tam jutro bo mam jazdy, a nie mogę ich odwołac bo w sobote mam egzamin... :nerwy: a bardzo chce tam być i Was poznać ;-)
To może namów instruktora, że 5 minut przerwy zrobisz pod Bałtykiem? :smiech: Tylko umów się dokładnie z dziewczynami na godzinę ;)

Ło matko!!! Dios Michaelos!!! Co za szalony dzień!!! Dzięki Lena za esa! :dance:

Super wiadomość! A ja Wam opowiem, co ja dzisiaj robiłam. No bo wzięłam dzisiaj specjalnie dzień urlopu, żeby poszukać mieszkania. I... znalazłam (to było przed 20"). W międzyczasie zapomniałam, że przecież dzisiaj miałam mieć jazdy próbne. No i chyba mi przepadły glupija No ale radość z mieszkania jest większa niż żal przez jazdy. Poza tym jest jeszcze inna radość :szepcze:

No i hmm... teraz dopiero po esie od Leny dowiedziałam się, jak się sprawy mają. Hmm... wyglądałoby to tak z mojej strony:
- wtorek 27.10 9-17" praca
- wtorek 27.10 18" Piotrkowska
- wtorek 27.10 21" rozpoczęcie Michaelowej nocy w kinie
- środa 28.10 6" rano zakończenie Michaelowej nocy (i jak podejrzewam, ogromne emocje, ogromna radość, ogromna energia)
- środa 29.10 9" rano - rozpoczęcie pracy 8h :smiech: :smiech: :smiech:

Myślicie, że dam radę??? :smiech: :smiech: :smiech: Jasne, że dam.

Z tym, że jutro... kończę pracę o 17" na Teofilowie i chyba nie zdążę być w tym czasie na Pasażu Schillera :smiech: Chyba że użyję teleportu ;) Także dziewczyny, po raz kolejny proszę japrosic kupcie mi bilet :mj: Pieniążki mogę przelać jutro. Tylko komu?
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

ja pieniądze tez oczywiście moge przelac w każdej chwili :) tylko dajcie znac na pw komu ;) ale fajnie :):):)
a w ogóle to mam duuuużo nowych nagrań na laptopie ;) M.in udało mi się znaleźć w końcu jeden z koncertów na których byłam (z Hockenheim)!!! Ale sie ciesze :) Co prawda jakość pozostawia wieeele do życzenia, ale ja i tak sie ciesze :)
I w ogóle doczytałam się dziś, że ten fragment z robaczkiem na scenie, który oglądałyśmy na koncercie z Monachium tak naprawdę pochodzi z Lipska (gdzie też byłam!!!! tylko oczywiście tego robaczka nie pamiętam :/) i go tylko tak sprytnie wmontowali w koncert z Monachium, bo był słodki, a chcieli to na DVD wydać :)
No w każdym razie mam nowy zapas materiałow na conajmniej jedną noc z MJ ;) więc szykujmy jakis termin!
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
Awatar użytkownika
ioreta

Post autor: ioreta »

Dios Michaelos! "Wy wszyscy jesteście wspaniali!" - jak to mówił jeden znajomy ksiądz :smiech:

Ja tylko się boję, że kiedyś zamiast moderatora wpadnie tu jakiś psychiatrolog i wszystkich nas pozamyka w psychiatrykowie (myślicie, że nie miałby powodów?) :smiech: Ale spoko, jak mi pozwolą tam powiesić plakat Michaela to wytrzymam :smiech:

:mj: :mj: :mj:
Madziula9

Post autor: Madziula9 »

Udało mi się przekonać rodziców i moge isć ;-)

Tylko również bardzo prosiłabym o bilet bo nie mam jak dzisiaj do was dotrzeć równiez moge przelać pieniadze(a raczej mój tata)na konto albo oddać na kręglach. japrosic
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

ja moge kazdemu bilet kupic...pieniazki podeslijcie , a miejsca beda czekać...

Kinga Zaborowska
Rymanowska 13 m. 22
93-526 Łódź
PKO BP 48 1020 3352 0000 1102 0045 3423

i piszcie na kinga.zaborowska@mjowisko.pl zebym wiedziala komu kupuje :wariat:
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Elen

Post autor: Elen »

Kingo jesteś WIELKA, nie wiem jak i kiedy odwdzięczymy Ci się za to co robisz dla nas i dla Michaela :)
Wielki pokłon dla Ciebie japrosic japrosic japrosic japrosic japrosic
Obrazek
Awatar użytkownika
bettima

Post autor: bettima »

Nie było mnie tu jakis czas, wchodzę sobie dzisiaj i tu taka wiadomość, wow :happy:
PS. Jest to spotkanie dziś o 17.00 czy przelewamy pieniążki Kindze ?
Awatar użytkownika
siadeh_
V.I.P.

Post autor: siadeh_ »

ososbom z Lodzi proponuje samodzielnie kupowac bilety :) ja moge kupic, ale spotkac sie w Bałtyku i zakupic pule wejściówek to nie glupi pomysl ;-)

Pozdrawiam,
Kinga
"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"

* * *
MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
po-cichu

Post autor: po-cichu »

Spotkanie jest, ale jak komuś bardzo nie pasuje, to może przelać pieniądze :) Grunt, żeby wszyscy mieli bilety. Ale ja Was tak strasznie dawano nie widziałam (całe 4 dni :smiech:), że już nie mogę się doczekać tej 16, żeby wyrwać się z pracy;D

PS: Niech Tortilla będzie z Wami:D
Whatzupwithu!:)
ODPOWIEDZ