Spotkania fanów w Łodzi
No nie wiem, czy poczekamy... zastanowimy się czy sobie zasłużyłaś i podejmiemy decyzję:)
Kurczę, strasznie się cieszę, naprawdę, to był fajny dzień:) Jechałam autobusem, co chwilę tylko odbierałam esy od Leny, a pani siedząca obok chciała mnie wzrokiem zabić :D Śmiałam się do szyby :D
Niemniej... zastanawia mnie jak kupimy bilety dla wszystkich? Co z naszą potężną listą obecności, bo przecież na pewno nie wszyscy przeczytali już dobre wieści:) I widzę, że nie wszyscy dadzą radę się pojawić na prapremierze;(
Ech, no dobra... a teraz z innej beczki. Ma ktoś czas w sobotę? Rozmawiałam z Magdą, mówiła coś o jakichś kręglach... Ja bym tam się przeszła :D Wolę grać w kręgle, niż siedzieć na wykładach:D
Kurczę, strasznie się cieszę, naprawdę, to był fajny dzień:) Jechałam autobusem, co chwilę tylko odbierałam esy od Leny, a pani siedząca obok chciała mnie wzrokiem zabić :D Śmiałam się do szyby :D
Niemniej... zastanawia mnie jak kupimy bilety dla wszystkich? Co z naszą potężną listą obecności, bo przecież na pewno nie wszyscy przeczytali już dobre wieści:) I widzę, że nie wszyscy dadzą radę się pojawić na prapremierze;(
Ech, no dobra... a teraz z innej beczki. Ma ktoś czas w sobotę? Rozmawiałam z Magdą, mówiła coś o jakichś kręglach... Ja bym tam się przeszła :D Wolę grać w kręgle, niż siedzieć na wykładach:D
- justBeatIt
dziewczyny, ja własnie jestem w trakcie przekonywania rodziców, zeby się zgodzili na mój udział w tej imprezie, widzę, że lody pękają, więc chcę zapytac czy mogę liczyc na to, ze ktoras kupi mi bilet? mogę przelac pieniądze na konto od razu. no ja nie jestem jeszcze w 100% pewna czy mogę, ale wolę tu Wam zaznaczyc swą osobę, bo się boję, że pozniej nikt tego nie przeczyta, spotkacie się, kupicie bilety, a ja sierotka znów będę cierpiec, ze nie mogę z Wami byc.
edit: mam już Basię, która bilet kupi
edit: mam już Basię, która bilet kupi

Ostatnio zmieniony śr, 07 paź 2009, 21:38 przez justBeatIt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Dangerous_Dominika
po-cichu pisze:Ech, no dobra... a teraz z innej beczki. Ma ktoś czas w sobotę? Rozmawiałam z Magdą, mówiła coś o jakichś kręglach... Ja bym tam się przeszła :D Wolę grać w kręgle, niż siedzieć na wykładach:D
ja niestety mam inne badzo fascynujace plany.. geografie i wos..
chociaz niby srode bym miala na nauke wosu bo jest dzien nauczyciela.. ale nie wiem..
moze cos zdecyduje jak beda juz jakies konkrety ;D
"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- Maharet
Ja tylko tak chciałam zasugerować, że bilety można również załatwić przez Kingęmichaśka pisze:dziewczyny, mam mega prośbe. kupcie mi bilet, bo nie dam rady dotrzeć tam jutro bo mam jazdy, a nie mogę ich odwołac bo w sobote mam egzamin... a bardzo chce tam być i Was poznać

Tak, wiem, ja też Cię kochampo-cichu pisze:Jechałam autobusem, co chwilę tylko odbierałam esy od Leny, a pani siedząca obok chciała mnie wzrokiem zabić :D Śmiałam się do szyby :D

To może namów instruktora, że 5 minut przerwy zrobisz pod Bałtykiem?michaśka pisze:dziewczyny, mam mega prośbe. kupcie mi bilet, bo nie dam rady dotrzeć tam jutro bo mam jazdy, a nie mogę ich odwołac bo w sobote mam egzamin...a bardzo chce tam być i Was poznać

Ło matko!!! Dios Michaelos!!! Co za szalony dzień!!! Dzięki Lena za esa!

Super wiadomość! A ja Wam opowiem, co ja dzisiaj robiłam. No bo wzięłam dzisiaj specjalnie dzień urlopu, żeby poszukać mieszkania. I... znalazłam (to było przed 20"). W międzyczasie zapomniałam, że przecież dzisiaj miałam mieć jazdy próbne. No i chyba mi przepadły

No i hmm... teraz dopiero po esie od Leny dowiedziałam się, jak się sprawy mają. Hmm... wyglądałoby to tak z mojej strony:
- wtorek 27.10 9-17" praca
- wtorek 27.10 18" Piotrkowska
- wtorek 27.10 21" rozpoczęcie Michaelowej nocy w kinie
- środa 28.10 6" rano zakończenie Michaelowej nocy (i jak podejrzewam, ogromne emocje, ogromna radość, ogromna energia)
- środa 29.10 9" rano - rozpoczęcie pracy 8h

Myślicie, że dam radę???

Z tym, że jutro... kończę pracę o 17" na Teofilowie i chyba nie zdążę być w tym czasie na Pasażu Schillera

ja pieniądze tez oczywiście moge przelac w każdej chwili :) tylko dajcie znac na pw komu ;) ale fajnie :):):)
a w ogóle to mam duuuużo nowych nagrań na laptopie ;) M.in udało mi się znaleźć w końcu jeden z koncertów na których byłam (z Hockenheim)!!! Ale sie ciesze :) Co prawda jakość pozostawia wieeele do życzenia, ale ja i tak sie ciesze :)
I w ogóle doczytałam się dziś, że ten fragment z robaczkiem na scenie, który oglądałyśmy na koncercie z Monachium tak naprawdę pochodzi z Lipska (gdzie też byłam!!!! tylko oczywiście tego robaczka nie pamiętam :/) i go tylko tak sprytnie wmontowali w koncert z Monachium, bo był słodki, a chcieli to na DVD wydać :)
No w każdym razie mam nowy zapas materiałow na conajmniej jedną noc z MJ ;) więc szykujmy jakis termin!
a w ogóle to mam duuuużo nowych nagrań na laptopie ;) M.in udało mi się znaleźć w końcu jeden z koncertów na których byłam (z Hockenheim)!!! Ale sie ciesze :) Co prawda jakość pozostawia wieeele do życzenia, ale ja i tak sie ciesze :)
I w ogóle doczytałam się dziś, że ten fragment z robaczkiem na scenie, który oglądałyśmy na koncercie z Monachium tak naprawdę pochodzi z Lipska (gdzie też byłam!!!! tylko oczywiście tego robaczka nie pamiętam :/) i go tylko tak sprytnie wmontowali w koncert z Monachium, bo był słodki, a chcieli to na DVD wydać :)
No w każdym razie mam nowy zapas materiałow na conajmniej jedną noc z MJ ;) więc szykujmy jakis termin!
Dios Michaelos! "Wy wszyscy jesteście wspaniali!" - jak to mówił jeden znajomy ksiądz
Ja tylko się boję, że kiedyś zamiast moderatora wpadnie tu jakiś psychiatrolog i wszystkich nas pozamyka w psychiatrykowie (myślicie, że nie miałby powodów?)
Ale spoko, jak mi pozwolą tam powiesić plakat Michaela to wytrzymam

Ja tylko się boję, że kiedyś zamiast moderatora wpadnie tu jakiś psychiatrolog i wszystkich nas pozamyka w psychiatrykowie (myślicie, że nie miałby powodów?)

ja moge kazdemu bilet kupic...pieniazki podeslijcie , a miejsca beda czekać...
Kinga Zaborowska
Rymanowska 13 m. 22
93-526 Łódź
PKO BP 48 1020 3352 0000 1102 0045 3423
i piszcie na kinga.zaborowska@mjowisko.pl zebym wiedziala komu kupuje
Kinga Zaborowska
Rymanowska 13 m. 22
93-526 Łódź
PKO BP 48 1020 3352 0000 1102 0045 3423
i piszcie na kinga.zaborowska@mjowisko.pl zebym wiedziala komu kupuje

"Look at my avatar and tell me once again:
are you sure that I'm wrong?"