Thrill the world 2010

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.

"Thrill the world 2009" w Krakowie?

Czas głosowania minął pt, 25 wrz 2009, 17:10

Głupi pomysł, kolejny FM, na pewno nie wezmę w tym udziału
1
3%
Pomysł ok, jeśli mi się uda - będę
28
70%
I'm in!
11
28%

Liczba głosów: 40

Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

OK, z tego, co widzę mniej-więcej 40 osób jest zainteresowanych.
Organizatorzy potwierdzili nasz udział - event id: 30343 można tu sprawdzić
Impreza pod gołym niebem nie ma sensu, bo ze względu na porę roku, może być zimno, a ze względu na porę dnia (a raczej nocy) zgody na TTW np. na Rynku nie dostaniemy i tak. Więc wciąż szukam lokali, które jakoś niezbyt kontaktowe są. Próbujemy więc jeszcze jakichś nieoficjalnych dojść. Jeśli ktoś z Was posiada w mieście jakiś klub, nie ukrywam, byłoby to duże ułatwienie...
Nie poddajemy się jeszcze...
Justyna <3 MJ

Post autor: Justyna <3 MJ »

chciałabym powiedzieć, że też się piszę na to, także czekam na dalsze informacje. :)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

co z ta zacną akcją ? bo moja 120 osobowa grupa Flash mobowska jest nabuzowana energia po dzisiejszym zdobywaniu Krakowa i tylko marzą o nastepnych probach i nauce tańca :) jestesmy zwarci i gotowi czekamy tylko na szczegółuy :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
DirtyRed

Post autor: DirtyRed »

Ja oczywiście też sie pisze na taką akcję, jesli tylko uzuskam zgodę, ale jestem jak najbardziiej za, juz sie nie moge doczekac:) jakby co bede zbierac ludzi ode mnie:D
Awatar użytkownika
MJ4everify

Post autor: MJ4everify »

Kurczę, ja tez się na to pisałam, ale chociaż wyczucie rytmu mam i nie jestem zła jesli chodzi o taniec potrzebuję próby... Chociaż jednej. Bedzie takowa? Jak coś to i ja znajomych zwołam.
Obrazek
DirtyRed

Post autor: DirtyRed »

ja uklady Michaela trenuje od dziecka wiec problemu miec chyba nie bede, ale jakby co moge komus pomoc:D ale proba faktycznie by sie przydala. mam nadzieje ze to wypali bo sie naprawde nakrecilam:D
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Super było by.. Tylko szkoda że tak daleko :(
614.3km- drugi koniec Polski. Może jakoś uda mi się do Was dołączyć :)
Jeśli nie, trzymam kciuki za impreze. Have fun :)
Obrazek
Kanoi

Post autor: Kanoi »

Michael forever, Kraków forever!!!!! :mj:

Nie przepuszcze takiej okazji

(PS Ja i Jeszcze minimum trzy osoby-my na pewno, ale jakby co to ściągniemy większą grupę ;-) ) loveMJPT

tylko potrzebna jakaś próba!!!!!!
Kanoi
Awatar użytkownika
anialim

Post autor: anialim »

dajcie mi czas gdzieś do końca tego tygodnia, postaram się więcej info Wam przekazać. Na pewno nie obejdzie się bez prób, do dowodzenia nimi mam już sprawdzoną Forumowiczkę:) Wciąż poszukuję lokalu na naszą imprezę (może ktoś ma znajomości?), żeby oszczędzić nam niepogody, awaryjnie wyślę jednak pismo o zgodę na nocny taniec w miejscu publicznym... bardzo publicznym;)
kasiahp

Post autor: kasiahp »

Cześć ;-) jestem tu nowa i jeszcze nie do końca sie orientuję :-/ mogłby ktoś napisać takie czysto techniczne informacje o TTW? co, gdzie, kiedy itp. bo jeżeli dobrze zrozumiałam to bardzo chciałabym wziąć w tym udział, a że jestem z Bieszczad to żeby to było w ogóle możliwe musiałabym znać szczegóły. Z góry dzięki ;-)
Awatar użytkownika
Agnieszkaaaaa

Post autor: Agnieszkaaaaa »

Ja też chętnie bym wzięła w tym udział :) i czekam na więcej informacji :)
:jachce: :tancze:
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Jak już wspominałam, piszę się na to. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Beti_90

Post autor: Beti_90 »

Ja już się zabieram do nauki tańca :D. Jeżeli tylko będę w stanie go opanować (myśle, że dam rade bo 'Beat it' poszło mi całkiem nieźle :D) i jeżeli Pattolek znajdzie czas w swoim napiętym terminarzu (a jest chętna na ten taniec, bo czytałam w innych postach :D) to na 100% będę :D
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

O rany ale namnożyło się tych imprez. A życie toczy się swoim torem. Kraków - Wrocław to nie rzut beretem. Wrocławska ekipa filmowo-fotograficzno-dopingująca raczej nie zjawi się a szkoda, bo tak mało w życiu przyjemności. FM bardzo się nam podobał i wierzę, że teraz też wszystko wypali tak jak trzeba. Życzę powodzenia a żal serce ściska Ula.

"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
aokins

Post autor: aokins »

Zachęcam wszystkich do nauki: tych z akcji i tych niezrzeszonych ;-) .
Układ jest bardzo przyjemny, wbrew pozorom nie nieosiągalny dla "tańczących inaczej" glupija . Na filmikach wszystko jest precyzyjnie wytłumaczone, nie zrażajcie się angielskim, wystarczy obserwować i ćwiczyć.

Z doświadczenia wiem, że do układów bez ściśle określonej techniki tańca nie potrzeba żadnego przygotowania tanecznego. Liczą się chęci i próby.

Więc pozwólcie sobie wszyscy na trochę zabawy, wystarczy codziennie 15-30min i po 4-8 dniach będziecie prawdziwymi ZOMBIE. Miłego bouncowania :dance: i do zobaczenia na próbach lub na LIVIE!
Ps. KAŻDY UMIE TAŃCZYĆ :macha:
Smile, though your heart is beating...
ODPOWIEDZ