Thrill the world 2010
OK, z tego, co widzę mniej-więcej 40 osób jest zainteresowanych.
Organizatorzy potwierdzili nasz udział - event id: 30343 można tu sprawdzić
Impreza pod gołym niebem nie ma sensu, bo ze względu na porę roku, może być zimno, a ze względu na porę dnia (a raczej nocy) zgody na TTW np. na Rynku nie dostaniemy i tak. Więc wciąż szukam lokali, które jakoś niezbyt kontaktowe są. Próbujemy więc jeszcze jakichś nieoficjalnych dojść. Jeśli ktoś z Was posiada w mieście jakiś klub, nie ukrywam, byłoby to duże ułatwienie...
Nie poddajemy się jeszcze...
Organizatorzy potwierdzili nasz udział - event id: 30343 można tu sprawdzić
Impreza pod gołym niebem nie ma sensu, bo ze względu na porę roku, może być zimno, a ze względu na porę dnia (a raczej nocy) zgody na TTW np. na Rynku nie dostaniemy i tak. Więc wciąż szukam lokali, które jakoś niezbyt kontaktowe są. Próbujemy więc jeszcze jakichś nieoficjalnych dojść. Jeśli ktoś z Was posiada w mieście jakiś klub, nie ukrywam, byłoby to duże ułatwienie...
Nie poddajemy się jeszcze...
-
- MJ4everify
dajcie mi czas gdzieś do końca tego tygodnia, postaram się więcej info Wam przekazać. Na pewno nie obejdzie się bez prób, do dowodzenia nimi mam już sprawdzoną Forumowiczkę:) Wciąż poszukuję lokalu na naszą imprezę (może ktoś ma znajomości?), żeby oszczędzić nam niepogody, awaryjnie wyślę jednak pismo o zgodę na nocny taniec w miejscu publicznym... bardzo publicznym;)
Cześć
jestem tu nowa i jeszcze nie do końca sie orientuję
mogłby ktoś napisać takie czysto techniczne informacje o TTW? co, gdzie, kiedy itp. bo jeżeli dobrze zrozumiałam to bardzo chciałabym wziąć w tym udział, a że jestem z Bieszczad to żeby to było w ogóle możliwe musiałabym znać szczegóły. Z góry dzięki 

- Agnieszkaaaaa
- Dzwoneczek MJJ
- Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?
O rany ale namnożyło się tych imprez. A życie toczy się swoim torem. Kraków - Wrocław to nie rzut beretem. Wrocławska ekipa filmowo-fotograficzno-dopingująca raczej nie zjawi się a szkoda, bo tak mało w życiu przyjemności. FM bardzo się nam podobał i wierzę, że teraz też wszystko wypali tak jak trzeba. Życzę powodzenia a żal serce ściska Ula.
"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
"Zabrałem Twoje serce, ale nie płacz, potrzebowałem Go tam gdzie odszedłem"
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Zachęcam wszystkich do nauki: tych z akcji i tych niezrzeszonych
.
Układ jest bardzo przyjemny, wbrew pozorom nie nieosiągalny dla "tańczących inaczej"
. Na filmikach wszystko jest precyzyjnie wytłumaczone, nie zrażajcie się angielskim, wystarczy obserwować i ćwiczyć.
Z doświadczenia wiem, że do układów bez ściśle określonej techniki tańca nie potrzeba żadnego przygotowania tanecznego. Liczą się chęci i próby.
Więc pozwólcie sobie wszyscy na trochę zabawy, wystarczy codziennie 15-30min i po 4-8 dniach będziecie prawdziwymi ZOMBIE. Miłego bouncowania
i do zobaczenia na próbach lub na LIVIE!
Ps. KAŻDY UMIE TAŃCZYĆ

Układ jest bardzo przyjemny, wbrew pozorom nie nieosiągalny dla "tańczących inaczej"

Z doświadczenia wiem, że do układów bez ściśle określonej techniki tańca nie potrzeba żadnego przygotowania tanecznego. Liczą się chęci i próby.
Więc pozwólcie sobie wszyscy na trochę zabawy, wystarczy codziennie 15-30min i po 4-8 dniach będziecie prawdziwymi ZOMBIE. Miłego bouncowania

Ps. KAŻDY UMIE TAŃCZYĆ

Smile, though your heart is beating...