Witam ;D Sonia jestem xD
Witam ;D Sonia jestem xD
Witam wszystkich !;**********
Jestem Sonia i jestem fanką Michaela od dawna !;*
Uwielbiam jego muzykę, taniec i wszystko co z nim związane.
Nie lubie jak ktoś go nie cierpi tylko dlatego że zrobił sobie operacje plastyczne. (Mówie to ciagle i mówić będe. ;) Nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela <3).
Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Nie rozumie takich ludzi. I nie rozumie jak można wstydzić sie prawdziwego króla muzyki jakim jest MICHAEL !<333.
pozdrawiam serdecznie fanów Michaela !;****
Jestem Sonia i jestem fanką Michaela od dawna !;*
Uwielbiam jego muzykę, taniec i wszystko co z nim związane.
Nie lubie jak ktoś go nie cierpi tylko dlatego że zrobił sobie operacje plastyczne. (Mówie to ciagle i mówić będe. ;) Nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela <3).
Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Nie rozumie takich ludzi. I nie rozumie jak można wstydzić sie prawdziwego króla muzyki jakim jest MICHAEL !<333.
pozdrawiam serdecznie fanów Michaela !;****
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
Ja też nie rozumiem :/Ix3MJ pisze:Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Nie rozumie takich ludzi. I nie rozumie jak można wstydzić sie prawdziwego króla muzyki jakim jest MICHAEL !<333
P.S Witam na forum :)
Witaj
Pozdrawiam i miłego postowania życzę

Ja naszczęscie takich nie znam, ale moze niektorzy poprostu nie mają potrzeby pokazywać tego co czują i odnosic sie w niewiadomo jaki sposob z tym uwielbieniem? Ja przykladowo staram sie zbytnio nie zaczynac tematu 'Michael' bo zapewne nie zamknela bym sie szybko :P co juz nie raz mi sie zdazylo.Ix3MJ pisze:Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Pozdrawiam i miłego postowania życzę

akurat nie o to mi chodziło.moze niektorzy poprostu nie mają potrzeby pokazywać tego co czują i odnosic sie w niewiadomo jaki sposob z tym uwielbieniem?
Mianowicie chodziło mi o to że jak ktoś sie zapyta czego słuchasz to woli powiedzieć techna\rapu czy tym podobne. A jak ktoś sie nabija z Michaela to ta osoba śmieje sie razem z nim zamiast powiedzieć tej osobie co o tym myśli. ;]
``Zanim mnie osądzicie.
Wspomniałam już wcześniej, że (naszczęscie) nie znam takich ludzi- albo znam i są tak dobrzy w tym swoim ukrywaniu. Nie traktuj tego jak ataku na Ciebie, bo już nie raz spotkałam się z osobami które myślą, że jeśli nie pokazujesz swoich uczuć dajmy na to do Michaela to poprostu masz go..gdzieśIx3MJ pisze:akurat nie o to mi chodziło.moze niektorzy poprostu nie mają potrzeby pokazywać tego co czują i odnosic sie w niewiadomo jaki sposob z tym uwielbieniem?
Mianowicie chodziło mi o to że jak ktoś sie zapyta czego słuchasz to woli powiedzieć techna\rapu czy tym podobne. A jak ktoś sie nabija z Michaela to ta osoba śmieje sie razem z nim zamiast powiedzieć tej osobie co o tym myśli. ;]

Hej.
-----------------------

) - chyba,że dana osoba po prostu wypracowała sobie taki styl, ma Tę Michaelową Osobowość... różnie.
, ale jeśli masz na myśli wypieranie się tudzież obojętność to racja.
Wg mnie to nie siara (obojętnie czy teraz,kiedy jest moda na Michaela, znowu, a to się dzieje i nikt temu nie zaprzeczy, czy w ogóle 1996-9, 2002-2006 itd.) ..........
poza tym uważam ,że większą siarą jest słuchanie Lady Gaga , jakiegos techno, disco itd. ,a słuchanie Michaela to nobilitacja. z resztą, nie o samo *słuchanie* chodzi ;]

-----------------------
Jeszcze trochę,a zaczną pojawiać się i taśmy z operacji plastycznych.Ix3MJ pisze:(Mówie to ciagle i mówić będe. ;) Nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela <3).

"wielcy fani" . z jednej strony nie trzeba się na co dzień ubierać i eksponować swojego przywiązania do Michaela (koszulki, kapelusze i mokasyny..Ix3MJ pisze:Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".

, ale jeśli masz na myśli wypieranie się tudzież obojętność to racja.
Wg mnie to nie siara (obojętnie czy teraz,kiedy jest moda na Michaela, znowu, a to się dzieje i nikt temu nie zaprzeczy, czy w ogóle 1996-9, 2002-2006 itd.) ..........
poza tym uważam ,że większą siarą jest słuchanie Lady Gaga , jakiegos techno, disco itd. ,a słuchanie Michaela to nobilitacja. z resztą, nie o samo *słuchanie* chodzi ;]
Witamy na forum.
Ankieta-hmm....Myślę że nie można tutaj dać jednoznacznej odpowiedzi.Z jednej strony jest grupa osób zaresjestrowana na forum od kilku lat-to ludzie aktywnie wspierający MJa,biorący udział w manifestacjach,zlotach fanów i tym podobnych akcjach.Ale z drugiej strony jest część osób które nie potrzebują integracji i fanują solo.
Ankieta-hmm....Myślę że nie można tutaj dać jednoznacznej odpowiedzi.Z jednej strony jest grupa osób zaresjestrowana na forum od kilku lat-to ludzie aktywnie wspierający MJa,biorący udział w manifestacjach,zlotach fanów i tym podobnych akcjach.Ale z drugiej strony jest część osób które nie potrzebują integracji i fanują solo.

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3