Witam ;D Sonia jestem xD

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.

Jak długo słuchasz Michaela ?

Czas głosowania minął pn, 19 paź 2009, 14:46

dopiero od śmierci.
8
36%
Dłuuuugooo. (napewno nie od śmierci)
14
64%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
Ix3MJ

Witam ;D Sonia jestem xD

Post autor: Ix3MJ »

Witam wszystkich !;**********
Jestem Sonia i jestem fanką Michaela od dawna !;*
Uwielbiam jego muzykę, taniec i wszystko co z nim związane.
Nie lubie jak ktoś go nie cierpi tylko dlatego że zrobił sobie operacje plastyczne. (Mówie to ciagle i mówić będe. ;) Nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela <3).
Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Nie rozumie takich ludzi. I nie rozumie jak można wstydzić sie prawdziwego króla muzyki jakim jest MICHAEL !<333.

pozdrawiam serdecznie fanów Michaela !;****
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
Awatar użytkownika
Wercia

Post autor: Wercia »

Ix3MJ pisze:Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Nie rozumie takich ludzi. I nie rozumie jak można wstydzić sie prawdziwego króla muzyki jakim jest MICHAEL !<333
Ja też nie rozumiem :/

P.S Witam na forum :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Dunk

Post autor: Dunk »

Witam witam ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Witaj. Zastanawia mnie, po co zrobiłaś ankietę? Chcesz sobie w główce zrobić jakąś segregację? :-/
Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

Witaj ;-)
Ix3MJ pisze:Znam też takich ludzi ("wielkich fanów") że w jakiejś wiekszej grópce osób nie przyznają sie do tego że słuchają Michaela bo to jest "siara".
Ja naszczęscie takich nie znam, ale moze niektorzy poprostu nie mają potrzeby pokazywać tego co czują i odnosic sie w niewiadomo jaki sposob z tym uwielbieniem? Ja przykladowo staram sie zbytnio nie zaczynac tematu 'Michael' bo zapewne nie zamknela bym sie szybko :P co juz nie raz mi sie zdazylo.

Pozdrawiam i miłego postowania życzę :mj:
Awatar użytkownika
Ix3MJ

Post autor: Ix3MJ »

moze niektorzy poprostu nie mają potrzeby pokazywać tego co czują i odnosic sie w niewiadomo jaki sposob z tym uwielbieniem?
akurat nie o to mi chodziło.
Mianowicie chodziło mi o to że jak ktoś sie zapyta czego słuchasz to woli powiedzieć techna\rapu czy tym podobne. A jak ktoś sie nabija z Michaela to ta osoba śmieje sie razem z nim zamiast powiedzieć tej osobie co o tym myśli. ;]
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
Madzia

Post autor: Madzia »

Ix3MJ jets cos takiego jak edyscja postw.. ;]

a tak wgl to witam :D
Obrazek
adula.8

Post autor: adula.8 »

Ix3MJ pisze:
moze niektorzy poprostu nie mają potrzeby pokazywać tego co czują i odnosic sie w niewiadomo jaki sposob z tym uwielbieniem?
akurat nie o to mi chodziło.
Mianowicie chodziło mi o to że jak ktoś sie zapyta czego słuchasz to woli powiedzieć techna\rapu czy tym podobne. A jak ktoś sie nabija z Michaela to ta osoba śmieje sie razem z nim zamiast powiedzieć tej osobie co o tym myśli. ;]
Wspomniałam już wcześniej, że (naszczęscie) nie znam takich ludzi- albo znam i są tak dobrzy w tym swoim ukrywaniu. Nie traktuj tego jak ataku na Ciebie, bo już nie raz spotkałam się z osobami które myślą, że jeśli nie pokazujesz swoich uczuć dajmy na to do Michaela to poprostu masz go..gdzieś glupija . Tak więc myślałam, że właśnie o to Ci chodzi.
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)

A co do ankiety: rozumiem, że są po to aby je robić (jak napisałaś ;]), ale wydaje mi się, że mimo wszystko, gdzieś tam... Michael nie dzieli przyjaciół na tych, którzy mają staż 20- paroletni, a tych, którzy pokochali Go po smierci ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Phoenix

Post autor: Phoenix »

Ix3MJ pisze:Phoenix po to sa ankiety zeby je robić o.
Nożem możesz też zabić, czy wykorzystujesz go w ten sposób, bo tak można? Bo to był jeden z celów jego stworzenia?
Ankietę można robić, byle jej stworzenie miało jakiś SENS... :P
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

Hej. :macha:

-----------------------

Ix3MJ pisze:(Mówie to ciagle i mówić będe. ;) Nie słuchamy operacji plastycznych tylko Michaela <3).
Jeszcze trochę,a zaczną pojawiać się i taśmy z operacji plastycznych. :wariat:

"wielcy fani" . z jednej strony nie trzeba się na co dzień ubierać i eksponować swojego przywiązania do Michaela (koszulki, kapelusze i mokasyny..;-)) - chyba,że dana osoba po prostu wypracowała sobie taki styl, ma Tę Michaelową Osobowość... różnie.
, ale jeśli masz na myśli wypieranie się tudzież obojętność to racja.
Wg mnie to nie siara (obojętnie czy teraz,kiedy jest moda na Michaela, znowu, a to się dzieje i nikt temu nie zaprzeczy, czy w ogóle 1996-9, 2002-2006 itd.) ..........
poza tym uważam ,że większą siarą jest słuchanie Lady Gaga , jakiegos techno, disco itd. ,a słuchanie Michaela to nobilitacja. z resztą, nie o samo *słuchanie* chodzi ;]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Ankieta-hmm....Myślę że nie można tutaj dać jednoznacznej odpowiedzi.Z jednej strony jest grupa osób zaresjestrowana na forum od kilku lat-to ludzie aktywnie wspierający MJa,biorący udział w manifestacjach,zlotach fanów i tym podobnych akcjach.Ale z drugiej strony jest część osób które nie potrzebują integracji i fanują solo. ;-)
Obrazek

Post autor: Bi-chan »

Witam na forum :mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
fanka_14

Post autor: fanka_14 »

Witaj.
''Another day has gone
I'm still all alone
How could this be