ja jestem za ! ;) właśnie zamawiam sobie Michaelowe buty specjalnie na premiere ;))) jak Wam się podobają? http://www.nike-stores.com/jordan-six-r ... 12557.htmlinsomniaof pisze:Jeanny100 to się nawet lepiej składa bo mam lepszy dojazd do Kinepolis. jest jakiś plan na spotkanie przed? musze odebrać bilety
Spotkania fanów w Poznaniu
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Witam! Jestem nowa na forum! Szkoda, że przegapiłam czwartek w czekoladzie :-(. Następnej juz napewno nie odpuszczę. Kroi się już jakaś następna imprezka? Jedzie ktoś może jutro na rocznicę koncertu do Warszawy? Mam dwa miejsca wolne w samochodzie! Zrzuta na paliwo po 70zł
I love you most Michel! My ANGEL!
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... c&start=45 oto temat dotyczący rocznicy!
I love you most Michel! My ANGEL!
- Krzychu Redhedzio
Idealny pomysł.insomniaof pisze:jest jakiś plan na spotkanie przed? musze odebrać bilety
Ja z całą pewnością wybieram się na seans i myśle, że fajnie byłoby się spotkać godzinke czy dwie przed seansem i się poznać (gdyż ja praktycznie prywatnie nikogo stąd nie znam w realu).
Myśle, że warto o tym pomyśleć jak będą już znane dokładne daty seansów w Kinepolis :)
Pozdrawiam.
-
czekolada
ten wieczór zapowiadał się naprawdę niesamowicie. Plakat, (chyba) modne miejsce, wrażenie, ze ktoś wreszcie chce zrobić wieczór tematyczny.
Po każdej emdzejowej imprezie stwierdzałam, ze dawka, która by mnie usatysfakcjonowała to dużo więcej niż jedna piosenka na pół godziny! Piosenka wyproszona z resztą wielokrotnie przez tłumek ludzi (często jedynych na imprezie) w kapeluszach i cekinowych marynarkach. Czyli tych szczerze zainteresowanych zabawą, tak? Powoli nabierałam przekonania, że pomimo naszych swojskich i popularnych plotkarskich brudów – „faktu”, „superexpresu” Polacy jednak nie są zainteresowani w żerowaniu na fanach. Z jednej strony krępujące błaganie o utwory i kompletna ignorancja muzyki MJ na parkietach, z drugiej pocieszający brak owej brudnej przedsiębiorczości. Do czasu!
Klub Czekolada zaproponował pojedynek po pierwsze nierówny (ocena subiektywna naturalnie :P), po drugie - zamiast trwać cały wieczór zaczął się o 24:00 i zakończył pół godziny później!!! Wszystko byłoby ostatecznie po staremu, gdyby nie płatny wstęp. Może 10 zł to nie jakaś kwota kosmiczna ale jestem pewna, że zanim następnym razem MJ wyrwie mnie z domu – zadzwonię do klubu dwa razy! Rozczarowujące...
Może trzeba wziąć sprawy w swoje ręce?
Pozdrawiam
W
Po każdej emdzejowej imprezie stwierdzałam, ze dawka, która by mnie usatysfakcjonowała to dużo więcej niż jedna piosenka na pół godziny! Piosenka wyproszona z resztą wielokrotnie przez tłumek ludzi (często jedynych na imprezie) w kapeluszach i cekinowych marynarkach. Czyli tych szczerze zainteresowanych zabawą, tak? Powoli nabierałam przekonania, że pomimo naszych swojskich i popularnych plotkarskich brudów – „faktu”, „superexpresu” Polacy jednak nie są zainteresowani w żerowaniu na fanach. Z jednej strony krępujące błaganie o utwory i kompletna ignorancja muzyki MJ na parkietach, z drugiej pocieszający brak owej brudnej przedsiębiorczości. Do czasu!
Klub Czekolada zaproponował pojedynek po pierwsze nierówny (ocena subiektywna naturalnie :P), po drugie - zamiast trwać cały wieczór zaczął się o 24:00 i zakończył pół godziny później!!! Wszystko byłoby ostatecznie po staremu, gdyby nie płatny wstęp. Może 10 zł to nie jakaś kwota kosmiczna ale jestem pewna, że zanim następnym razem MJ wyrwie mnie z domu – zadzwonię do klubu dwa razy! Rozczarowujące...
Może trzeba wziąć sprawy w swoje ręce?
Pozdrawiam
W
Primum non nocere.
-
-
Z tego co czytałam bilety będą też dostępne w Plazie tak? Więc ja chyba się tam wybiorę, bo mam blisko... Ale jeszcze zobaczę... Jak wszyscy będą szli do Kinepolis... :)Jeanny100 pisze:W Poznaniu koncert będzie można zobaczyć w kinie KINEPOLIS.Dla niezorientowanych lub zamiejscowych-znajduje się ono na franowie.
ღ السرّ ღ
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]