Spotkania fanów w Poznaniu

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Annie_17

Post autor: Annie_17 »

insomniaof pisze:Jeanny100 to się nawet lepiej składa bo mam lepszy dojazd do Kinepolis. jest jakiś plan na spotkanie przed? musze odebrać bilety ;-)
ja jestem za ! ;) właśnie zamawiam sobie Michaelowe buty specjalnie na premiere ;))) jak Wam się podobają? http://www.nike-stores.com/jordan-six-r ... 12557.html
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
dh87

Post autor: dh87 »

Witam! Jestem nowa na forum! Szkoda, że przegapiłam czwartek w czekoladzie :-(. Następnej juz napewno nie odpuszczę. Kroi się już jakaś następna imprezka? Jedzie ktoś może jutro na rocznicę koncertu do Warszawy? Mam dwa miejsca wolne w samochodzie! Zrzuta na paliwo po 70zł
I love you most Michel! My ANGEL!
dh87

Post autor: dh87 »

I love you most Michel! My ANGEL!
Awatar użytkownika
Krzychu Redhedzio

Post autor: Krzychu Redhedzio »

insomniaof pisze:jest jakiś plan na spotkanie przed? musze odebrać bilety ;-)
Idealny pomysł.
Ja z całą pewnością wybieram się na seans i myśle, że fajnie byłoby się spotkać godzinke czy dwie przed seansem i się poznać (gdyż ja praktycznie prywatnie nikogo stąd nie znam w realu).
Myśle, że warto o tym pomyśleć jak będą już znane dokładne daty seansów w Kinepolis :)
Pozdrawiam.
weronika_poznan

czekolada

Post autor: weronika_poznan »

ten wieczór zapowiadał się naprawdę niesamowicie. Plakat, (chyba) modne miejsce, wrażenie, ze ktoś wreszcie chce zrobić wieczór tematyczny.

Po każdej emdzejowej imprezie stwierdzałam, ze dawka, która by mnie usatysfakcjonowała to dużo więcej niż jedna piosenka na pół godziny! Piosenka wyproszona z resztą wielokrotnie przez tłumek ludzi (często jedynych na imprezie) w kapeluszach i cekinowych marynarkach. Czyli tych szczerze zainteresowanych zabawą, tak? Powoli nabierałam przekonania, że pomimo naszych swojskich i popularnych plotkarskich brudów – „faktu”, „superexpresu” Polacy jednak nie są zainteresowani w żerowaniu na fanach. Z jednej strony krępujące błaganie o utwory i kompletna ignorancja muzyki MJ na parkietach, z drugiej pocieszający brak owej brudnej przedsiębiorczości. Do czasu!

Klub Czekolada zaproponował pojedynek po pierwsze nierówny (ocena subiektywna naturalnie :P), po drugie - zamiast trwać cały wieczór zaczął się o 24:00 i zakończył pół godziny później!!! Wszystko byłoby ostatecznie po staremu, gdyby nie płatny wstęp. Może 10 zł to nie jakaś kwota kosmiczna ale jestem pewna, że zanim następnym razem MJ wyrwie mnie z domu – zadzwonię do klubu dwa razy! Rozczarowujące...

Może trzeba wziąć sprawy w swoje ręce?

Pozdrawiam
W
Primum non nocere.
weronika_poznan

Post autor: weronika_poznan »

poprawka - impreza godzinna, jako, ze pojedynek - pół godziny samego Króla. zgadzam się z wszystkimi uwagami.

pozdro
Primum non nocere.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

to co, kiedy idziemy po bilety? xP spotykamy sie przed seansem czy rozpoczynamy zapoznawanie sie już przy kupnie biletów? ludziska dalej organizujmy sie bo miło by było w końcu zeby takie coś sie odbyło a nie jak przed multikinem ostatnio :-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Ja idę kupić w środę bilety. nenene
Obrazek

Post autor: theProudOne »

Jeanny100 pisze:Ja idę kupić w środę bilety. nenene
A skąd chcesz je wziąć? :)

Obrazek
Awatar użytkownika
Mjabs

Post autor: Mjabs »

Jeanny100 pisze:W Poznaniu koncert będzie można zobaczyć w kinie KINEPOLIS.Dla niezorientowanych lub zamiejscowych-znajduje się ono na franowie. ;-)
Z tego co czytałam bilety będą też dostępne w Plazie tak? Więc ja chyba się tam wybiorę, bo mam blisko... Ale jeszcze zobaczę... Jak wszyscy będą szli do Kinepolis... :)
ღ السرّ ღ

Rest in PEACE! MICHAEL JACKSON 1958 - 2009
[*]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Nic mi o tym nie wiadomo-jak to z kąd?Z kątowni... nenene
Obrazek

Post autor: Annie_17 »

może chodźmy razem po bilety?;) będziemy mieć wtedy miejsca obok siebie!
"When you're down and out
There seems no hope at all
But if you just believe
There's no way we can fall.."
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Nikt się nie chce wybrać do Multikina??
Ja tak myślałam, zeby się spotkać wszyscy w niedzielę (27 września) i iść do Multikina 51.

Pamiętajcie, że w kinepolis nie dają miejsc... kto pierwszy ten lepszy, a ja nie chcę się przeciskać na siłę i ścigać z innymi fanami o miejsce... Przemyślcie to.
Awatar użytkownika
MJ_Angel

Post autor: MJ_Angel »

ale chyba nie ma w multikinie tego... tylko w kinepolis albo CC
Obrazek
Awatar użytkownika
Trinity

Post autor: Trinity »

Multikino zapewnia, że będą grać premierowo 28 października...
ODPOWIEDZ