Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Dziś było Nas 15, co jest z Wami? ;-)

Dziękuję wszystkim za przybycie oraz mile spędzony czas. ;-)
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
aokins

Post autor: aokins »

Hej, byłam dziś na próbie, kilka nowych osób, co mnie uradowało.
Nie byłam do samiutkiego końca, ale wydaje mi się, że doszliśmy do wspólnego wniosku, że czas najwyższy ustalić ostateczną wersję naszego układu.
Wprowadziliśmy jedną zmianę w 5 frazie - zaczynamy ją właśnie od PRAWEJ NOGI, TAK JAK NA RUMUŃSKIM FILMIKU ;-) . No i zamiast cofania w wolnych frazach podczas zwrotki idziemy do tyłu... Te zmiany moni naniesie na rozpiskę i będzie już można z tego zrobić sobie plakat.
Mam nadzieję, że nie namieszałyśmy. Tak dzisiaj sobie obserwowałam was na próbie i razem z a... glupija stwierdziłyśmy, że naprawdę nie chodzi by każdy nasz gest był identyczny. Ma być w miarę równo i w jednym wspólnym kierunku. Nie zniechęcać się! Ważne, że chcecie. Pozdrawiam wszystkich chcących...
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

przypominam że jutro też PRÓBA to jest SOBOTA 19 września zbiórka pod KK godz 11 :)

kolejna proba 27 września (niedziela) :surrender: godz 16 zbiórka pod KINEM KIJÓW

mam nadzieje że będzie nas jeszcze więcej :) i że jutro też będzie super :) szkoda że nie mogę być jutro z wami :)
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Dziś przyszłyście do parku po 17:30, a ja już schodziłam z myślą, żę próby nie będzie...

aokins - to prawda, nie musi być dokładnie, tak jak było mówione zlepimy się w zwarta grupę i będzie okay. ;-)

Nie wiem, czy będę jutro w ogóle do której planujecie próbę? Dziś skończyłyśmy przed 20. ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
aokins

Dzwoneczku, obiecałaś, że się przedstawisz :surrender:
Awatar użytkownika
moni

aokins pisze:Dzwoneczku, obiecałaś, że się przedstawisz :surrender:
ja chyba wiem jak wyglada Dzwoneczek ? czy to nie ta wysoka brunetka co szla ze mna i z Magda i jeszcze z dwoma dziewczynami na przystanek i nagle zniknela w połowie drogi :)) pewnie rozwinela skrzydełka i poleciala :)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Oj, przecież nie wyjdę na środek i nie powiem Cześć to Ja. xD

Ale po dzisiejszej próbie na pewno mnie kojarzysz. ;-)

aokins, będziesz jutro?
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

aokins

No właśnie nie będzie mnie.
Rozmawiałaś dziś ze mną? :knuje:
Jeny, dziś to chyba z każdym zagadałam glupija
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Ja dziś rozmawiałam z każdą, zatem która z nich to Ty? ;-)

Co do nagłośnienia jeśli chodzi o Mnie, dowiedziałam się tyle, iż fajnie fajnie wszystko fajnie, ale sprzętu nie dadzą, bo pieniędzy brak - generalnie pani z jaką przyszło mi rozmawiać była "miła"? o_O

EDIT: Po głębszych przemyśleniach (chyba) wiem która to Ty. xD Czy może dziś miałaś morsko-niebieską bluzkę, czarne bolerko oraz spodnie
alladynki? ;-)
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

aokins

Tak :happy:
Jesteś lepsza ode mnie w zgaduj-zgadulę, bo ja nie mam zielonego pojęcia, Która to Ty :surrender:
Awatar użytkownika
moni

ja mówię że to ta wysoka brunetka ktora co chwile optowala żeby jednak zrobić Heal the world :) nie wiem hmm może się mylę :)
Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ

Się ćwiczyło w Nibylandii zgadywanki. ;-)

moni pisze:ja mówię że to ta wysoka brunetka ktora co chwile optowala żeby jednak zrobić Heal the world :) nie wiem hmm może się mylę :)
;-)

Nie mylisz się, ta podobno wysoka brunetka, to Ja. ;-) (tak sądzę).

Zrobić czy też nie, po prostu spróbować nie zawadzi, chyba że większość mówi nie, aczkolwiek Ja jestem otwarta na wszelkie propozycje. xD
One by one
Only the Good die young
And life goes on -
Without you...

Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

aokins pisze:Wprowadziliśmy jedną zmianę w 5 frazie - zaczynamy ją właśnie od PRAWEJ NOGI, TAK JAK NA RUMUŃSKIM FILMIKU . No i zamiast cofania w wolnych frazach podczas zwrotki idziemy do tyłu... Te zmiany moni naniesie na rozpiskę i będzie już można z tego zrobić sobie plakat.

Jak już naniesiecie zmiany to zamieśćcie cała rozpiskę na forum, proszę. Będę bardzo wdzięczna. Zwłaszcza, że nie rozumiem nic z tego co napisała aokins (wybacz), bo czy cofanie to nie jest to samo co chodzenie do tyłu...(mógłby mi ktoś to wytłumaczyć japrosic )
Ale i tak wielkie dzięki za relacje z próby. Bardzo żałuje, że nie mogę na nie przyjeżdżać...
Obrazek
Awatar użytkownika
moni

Mary Jane wroć sie kilka postow do tyłu tam jest w wordzie gdzie rozpiska kroków poprawiona po dziejszej probie :) Generalna proba bedzie 4.10 przez pokazem mam nadzieje że uda Ci sie przyjechać na nią. My juz nic zmieniać nie bedziemy - dzis tanczylismy to kika razy i wyszlo super - nareszcie nadążamy do odpowiednich taktów muzyki :) i naprawdę jest to banalne mozna opanować w 20 min.
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

moni pisze:Mary Jane wroć sie kilka postow do tyłu tam jest w wordzie gdzie rozpiska kroków poprawiona po dziejszej probie :) Generalna proba bedzie 4.10 przez pokazem mam nadzieje że uda Ci sie przyjechać na nią. My juz nic zmieniać nie bedziemy - dzis tanczylismy to kika razy i wyszlo super - nareszcie nadążamy do odpowiednich taktów muzyki :) i naprawdę jest to banalne mozna opanować w 20 min.
Dziękuję. Wybaczcie, że jestem taka upierdliwa. Nie wiedziałam, że już zmiany są naniesione. Na próbie generalnej będę na pewno. Chodź bym miała poruszyć niebo i ziemie; ) Po za tym pewnie przyjadę do Krakowa już rano, więc bez problemu. A nieśmiało powiem, że może nawet przyjadę 27. Układ już opanowałam. Tylko wprowadzę te dzisiejsze zmiany. Myślę, że powinnam sobie dać radę, nawet ruchy mi wychodzą płynnie, ale jak mi idzie na prawdę, to się okaże w tłumie.
Jeszcze raz dziękuję.

A teraz idę sobie zatańczyć raz, no może dwa układ z poprawką :mj:
Swoją drogą chyba tylko ja jestem tak świrnięta żeby tańczyć o tej porze ;)
Obrazek
ODPOWIEDZ