Dziękuję wszystkim za przybycie oraz mile spędzony czas.

ja chyba wiem jak wyglada Dzwoneczek ? czy to nie ta wysoka brunetka co szla ze mna i z Magda i jeszcze z dwoma dziewczynami na przystanek i nagle zniknela w połowie drogi :)) pewnie rozwinela skrzydełka i poleciala :)aokins pisze:Dzwoneczku, obiecałaś, że się przedstawisz
moni pisze:ja mówię że to ta wysoka brunetka ktora co chwile optowala żeby jednak zrobić Heal the world :) nie wiem hmm może się mylę :)
aokins pisze:Wprowadziliśmy jedną zmianę w 5 frazie - zaczynamy ją właśnie od PRAWEJ NOGI, TAK JAK NA RUMUŃSKIM FILMIKU . No i zamiast cofania w wolnych frazach podczas zwrotki idziemy do tyłu... Te zmiany moni naniesie na rozpiskę i będzie już można z tego zrobić sobie plakat.
Dziękuję. Wybaczcie, że jestem taka upierdliwa. Nie wiedziałam, że już zmiany są naniesione. Na próbie generalnej będę na pewno. Chodź bym miała poruszyć niebo i ziemie; ) Po za tym pewnie przyjadę do Krakowa już rano, więc bez problemu. A nieśmiało powiem, że może nawet przyjadę 27. Układ już opanowałam. Tylko wprowadzę te dzisiejsze zmiany. Myślę, że powinnam sobie dać radę, nawet ruchy mi wychodzą płynnie, ale jak mi idzie na prawdę, to się okaże w tłumie.moni pisze:Mary Jane wroć sie kilka postow do tyłu tam jest w wordzie gdzie rozpiska kroków poprawiona po dziejszej probie :) Generalna proba bedzie 4.10 przez pokazem mam nadzieje że uda Ci sie przyjechać na nią. My juz nic zmieniać nie bedziemy - dzis tanczylismy to kika razy i wyszlo super - nareszcie nadążamy do odpowiednich taktów muzyki :) i naprawdę jest to banalne mozna opanować w 20 min.