Flash MOB tym razem KRAKÓW, 4.10.2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

aokins - świetna robota :) :happy:

kliknij alby powiększyć :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony pt, 18 wrz 2009, 22:16 przez moni, łącznie zmieniany 2 razy.
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
Wyplosz

Post autor: Wyplosz »

No Aokins bardzo bardzo ladnie. Zauwazylem tylko jeden szkopol co do ktorego pewnie moglibysmy polemizowac no ale...
Chodzi o to ze gdy w momencie jak jestesmy obroceni w lewo z wyprostowanymi rekoma, to moim zdaniem [z tego co widzialem na filmiku] najpierw idzie do tylu przednia noga w tym przypadku lewa a nie prawa... poza tym mam wrazenie ze w ten sposob to lepiej wyglada... ale ok zostawmy juz jak jest bo pewnie juz to 100 osob przeczytalo xD

Edit : A no i tak.. mowilem na probie za sama koncowka te wymachy nogami zaczynaja sie od prawej nogi!! ale nikt nie chcial sluchac bo po co XD
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

http://utop-sledzika.pl/wyplosz69
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Post autor: m_ary_jane »

Hej! Mam takie pytanie. (od razu mówię nie było mnie na próbie, więc nie bijcie) wydrukowałam sobie tą rozpiskę ruchów i wszystko ok, jak najbardziej pasuję do melodii. Tylko jedno nie chce mi w żaden sposób zaskoczyć. Ta podwójna fala na końcu! Próbowałam na różne sposoby ale to nie chce w żaden sposób tam spasować. Czy my tańczymy aż do momentu kiedy w tle słychać "Uhh" [nie wiem jak to zapisać ;)] ? Jeśli tak, to wszystko jak najbardziej pasuje. Acha! I jeszcze jedno. To w końcu od której nogi zaczynamy? Od prawej?

A tak w ogóle to wielkie dzięki za tą rozpiskę. Bardzo ułatwia życie;)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wyplosz

m_ary_jane pisze:Hej! Mam takie pytanie. (od razu mówię nie było mnie na próbie, więc nie bijcie) wydrukowałam sobie tą rozpiskę ruchów i wszystko ok, jak najbardziej pasuję do melodii. Tylko jedno nie chce mi w żaden sposób zaskoczyć. Ta podwójna fala na końcu! Próbowałam na różne sposoby ale to nie chce w żaden sposób tam spasować. Czy my tańczymy aż do momentu kiedy w tle słychać "Uhh" [nie wiem jak to zapisać ;)] ? Jeśli tak, to wszystko jak najbardziej pasuje. Acha! I jeszcze jedno. To w końcu od której nogi zaczynamy? Od prawej?

A tak w ogóle to wielkie dzięki za tą rozpiskę. Bardzo ułatwia życie;)
2 razy tą fale liczysz tak:
rece na dole - 1
rece na gorze - 2
rece na dole - 3
rece na gorze - 4
biodra i palce - 5, 6, 7, 8
i drugi raz tak samo, chodzi o to ze to machanie rekami to dosc szybko trzeba zrobic.

EDIT : ja tak robie i jak dotad nie bylo problemow.

EDIT#2 : Wedle rozpiski od lewej. Wedlug mnie powinno sie od prawej. To juz dziewczyny zadecyduja.

EDIT#3 : to znaczy w EDIT2 mam na mysli noge ktora sie podnosi na samym koncu. Jesli chodzi o to ktora noga najpierw idzie do tylu kiedy stoimy w lewo o 90 stopni to uwazam iz najpierw lewa pozniej prawa. Dziewczyny odwrotnie :P...
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
m_ary_jane

Haha! Mi chodzi o nogę którą w ogóle zaczynamy. Bo mi się wydaje, że wszystko powinno się zaczynać od prawej. Co do wymachów noga na zakończenie to już się nauczyłam lewą i niby może być (ale też myślę, że lepiej było by prawą). Co do podwójnej fali to już załapałam i potrafię wykonać cały układ. Dzięki za pomoc. Jeśli na próbie pojawią się jakieś zmiany to napiszcie na forum, proszę. Mam zamiar przyjechać w sobotę na próbę. Ale nigdy nic nie wiadomo...trochę daleko mam.
Obrazek
Awatar użytkownika
Wyplosz

Noga ktora zaczynamy calutenki uklad. To oczywiscie PRAWA :)
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
m_ary_jane

Wielkie dzięki. Teraz, to już wiem wszystko. Albo nie...
Bo jeszcze mnie intrygowało skąd będzie puszczona muzyka. To już jest ustalone?
Obrazek
Awatar użytkownika
Wyplosz

well... nie mam pojecia.... obstawiam BARDZO BARDZO GLOSNIE RADIO XD

Edit : pozwolilem zrobic se takie byle jakie cos , cos pod pseudo plakat :P leadership check it plox xD
Oczywiscie powiedzcie to pozmieniam, poddodaje, poodejmuje wszystko co zasugerujecie xD

Obrazek
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

aokins - Niskie ukłony! ;-) - teraz mam materiał na tapetę w Moim pokoju. xD

madzia06 - wiedziałam, że za dobrze Ci idzie Nasz układ! ;-) Nie no, jak tu zawodowe primabaleriny startują to ja wymiękam na wstępie... ;-)

Eeee... wypłosz zostaw tak jak jest. xD Nie dość, że będzie zagadkowo to powiało nutką zagubienia z elementami przerażenia! xD
Ostatnio zmieniony wt, 15 wrz 2009, 17:48 przez Dzwoneczek MJJ, łącznie zmieniany 2 razy.
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
aokins

Post autor: aokins »

Haj, słuchajcie przedmówcy:
widzę, że rozkminiacie, ale ja nie rozumiem waszych pytań: która fraza, co i jak?

1. Cały układ zaczynamy od Prawej Nogi - pisze PN, nie?
2. Widzę, źe moni się nie odważyła na zmiany- jesli chodzi o 5 frazę, to napisałam wyraźnie, że powinno być od PRAWEJ, tylko nie chciałam juz mieszać
3. m_ary_jane - tak, kończymy w tym momencie, co opisałaś
4.jak ktoś coś jeszcze sprzecznego zauważył, to piszcie do mnie, tylko w miarę konkretnie-robiłam to w nocy, więc naprawdę coś dziwnego mogło się wkradnąć
5.To jest wersja pierwotna- w piątek będę na próbie i ustalimy wszystko niejasne, bo tak mailami to do końca się nie da, a potem naniesiemy poprawki i JUŻ BĘDZIE NIE DO RUSZENIA!
6. Układ ma znaczenie drugaplanowe, bo szczegóły może się zamażą, najważniejsze, by wiedzieć, kiedy zaczynamy i kiedy kończymy, tzn. IIcz. ma być w naszych głowach na 100% :dance:
Smile, though your heart is beating...
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Chyba tak będzie. Ale to będzie musiało być BARDZO głośne radio;) Bo o ile koło Galerii to można by załatwić żeby puścili na tych głośnikach co są przy wyjściu\wejściu, to na Rynku nawet za bardzo nie ma gdzie...

Chyba na razie zaspokoiłam swoją ciekawość. Ale pewnie za niedługo znowu coś mi przyjdzie do głowy i znowu będę zadawała za dużo pytań. Ale cóż, taka moja natura. Na razie dzięki.
Obrazek
Awatar użytkownika
m_ary_jane

Wyplosz pisze:pozwolilem zrobic se takie byle jakie cos , cos pod pseudo plakat :P leadership check it plox xD
Oczywiscie powiedzcie to pozmieniam, poddodaje, poodejmuje wszystko co zasugerujecie xD
Trochę gryzie mi się ten czerwony, ale w sumie plakat powinien być wyraźny...Ogólnie bardzo fajny. :)
Obrazek
Awatar użytkownika
Wyplosz

m_ary_jane pisze:
Wyplosz pisze:pozwolilem zrobic se takie byle jakie cos , cos pod pseudo plakat :P leadership check it plox xD
Trochę gryzie mi się ten czerwony, ale w sumie plakat powinien być wyraźny...Ogólnie bardzo fajny. :)
wiem wlasnie ze sie gryzie, mysalem nad bialym lub czarnym.. ale wtedy sie zlewa.. a w 2 kolorach nie zrobie bo to ma byc plakat a nie zebra...

generalnie kazdy potrafi sciagnac obrazek z neta i dodac na niego napisy.. ale no wyszedlem z inicjatywa xD moze jakis grafik zrobi plakat jak zobaczy ten szit xD
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

Awatar użytkownika
Dzwoneczek MJJ
Lokalizacja: Nie wiesz skąd jest Dzwoneczek MJJ? To co Ty tu jeszcze robisz?

Post autor: Dzwoneczek MJJ »

Wypłosz - skąd masz to zdjęcie, bo bardzo mi się spodobało i mogłabym coś też z nim spróbować. ;-)

W każdym razie super, że się starasz pomóc w reklamie! ;-)

W sumie jak go już sklecimy może każdy tak z buta dodałby go na swoje NK?
One by one
Only the Good die young
They're only flying too close to the sun
And life goes on -
Without you...

PS - Kociuuu, dobrze że nie Misiaaa! ;D Znajdziemy pekińczyka takiego jaki ma być! :*
Awatar użytkownika
Wyplosz

bardzo dobry pomysl. Dzwonek zaraz Ci go wysle na PW
  ▲
▲ ▲
Triforce owns !

ODPOWIEDZ