kliknij alby powiększyć :)

2 razy tą fale liczysz tak:m_ary_jane pisze:Hej! Mam takie pytanie. (od razu mówię nie było mnie na próbie, więc nie bijcie) wydrukowałam sobie tą rozpiskę ruchów i wszystko ok, jak najbardziej pasuję do melodii. Tylko jedno nie chce mi w żaden sposób zaskoczyć. Ta podwójna fala na końcu! Próbowałam na różne sposoby ale to nie chce w żaden sposób tam spasować. Czy my tańczymy aż do momentu kiedy w tle słychać "Uhh" [nie wiem jak to zapisać ;)] ? Jeśli tak, to wszystko jak najbardziej pasuje. Acha! I jeszcze jedno. To w końcu od której nogi zaczynamy? Od prawej?
A tak w ogóle to wielkie dzięki za tą rozpiskę. Bardzo ułatwia życie;)
Trochę gryzie mi się ten czerwony, ale w sumie plakat powinien być wyraźny...Ogólnie bardzo fajny. :)Wyplosz pisze:pozwolilem zrobic se takie byle jakie cos , cos pod pseudo plakat :P leadership check it plox xD
Oczywiscie powiedzcie to pozmieniam, poddodaje, poodejmuje wszystko co zasugerujecie xD
wiem wlasnie ze sie gryzie, mysalem nad bialym lub czarnym.. ale wtedy sie zlewa.. a w 2 kolorach nie zrobie bo to ma byc plakat a nie zebra...m_ary_jane pisze:Trochę gryzie mi się ten czerwony, ale w sumie plakat powinien być wyraźny...Ogólnie bardzo fajny. :)Wyplosz pisze:pozwolilem zrobic se takie byle jakie cos , cos pod pseudo plakat :P leadership check it plox xD
Oczywiscie powiedzcie to pozmieniam, poddodaje, poodejmuje wszystko co zasugerujecie xD