Zakup płyty czy wrzuta.pl?
kocham kupować plyty kiedyś mialam ponad 3000 samych cd ale sie ich pozbylam teraz mam tylko plyty MJ , Jackson 5 , The Jacksons , Janet Jackson no szczególnie ich ale tego jest cała masa kocham kupowac plyty , te okladki książeczki , no wszystko co jest z tym zwiazane . Ale ale to nie znaczy ze nie mam ponad 100 GB muzyki na MP3 :)
Jednak widok plyty to coś cudnego nei wspomne o tym ze zwiekasza sie sprzedaz i notowania danego artysty!
Jednak widok plyty to coś cudnego nei wspomne o tym ze zwiekasza sie sprzedaz i notowania danego artysty!

Twitter @Malwi27
- Dangerous_Dominika
kupuje plyty dla potomnosci..
kupuje bo ladnie wygladaja i dzieki nim nawet jak zbyt czesto nei lsyszalm Michaela to one sobie byly i nie zapominałam o nim i go niego powracałam ;D
ale n akompie tez mam duzo piosenek.. czasmi napoczatku slycham plyty z kompa a potem ja kupuje ;D
kupuje bo ladnie wygladaja i dzieki nim nawet jak zbyt czesto nei lsyszalm Michaela to one sobie byly i nie zapominałam o nim i go niego powracałam ;D
ale n akompie tez mam duzo piosenek.. czasmi napoczatku slycham plyty z kompa a potem ja kupuje ;D

"Jestem
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
Powątpiewaniem w sens
Formą ponad treść
Bywam protestem, planem B
I wlepką w metrze" - HEY
- Dangerous_Dominika
- MJ4everify
Ja jestem stranowczo za kupnem płyty. Owszem, mam na ipodzie kupę piosenek, ael płyta ma w sobie to coś. Ustawiam je sobie potem na regale i jak na nie patrzę to mi się lepiej robi, bo wiem, że mam coś, co zostawię dla przyszłości, coś co przetrwa i inni będą tego słuchać.
No i te książeczki dodawane do płytek... Bezcenne
No i te książeczki dodawane do płytek... Bezcenne

- Damianos60
- Damianos60
ja jestem za kupowaniem płyt. Płytę można wsiąść do ręki, pooglądać itp., a plików na kompie czy mp3 nie za bardzo ;/ a vinyle co już prawdziwe cuda xD u mnie w domu jest ich cały stos :)
I've come back to old good times...
'When you're performing,
you don't realise what you sound like
or how you're coming across.
You just open your mouths and sing'
'When you're performing,
you don't realise what you sound like
or how you're coming across.
You just open your mouths and sing'
-
Cóż z tego że całą dyskografię mam na kompie? Niee... zdecydowanie wolę kupować ;D Już oszczędzam kase, bo mam zamiar za niedługo zaszaleć ;D Nawet Mikołaj wie co ma mi już przynieść
Piosenki z netu szybko ulatuja - szybko sie o nich zapomina (i nie mówie tutaj o MJ xd) A Płyta? Kiedy tylko spojrze na płytę - ba.! kiedy ją włącze - przypominaja mi sie chwile poświęceń, bym mogla sobie nią kupić. Plyty kupione za uzbierane pieniadze tak szybko sie nie znudza a przy tym wydaje mi sie sa bardziej szanowane przez nas

Piosenki z netu szybko ulatuja - szybko sie o nich zapomina (i nie mówie tutaj o MJ xd) A Płyta? Kiedy tylko spojrze na płytę - ba.! kiedy ją włącze - przypominaja mi sie chwile poświęceń, bym mogla sobie nią kupić. Plyty kupione za uzbierane pieniadze tak szybko sie nie znudza a przy tym wydaje mi sie sa bardziej szanowane przez nas

- Oluksandra
To chyba jasne, że każdy woli sobie kupic płytę. ;D
Ja tak samo, tylko niestety płyty nie są zbyt tanie (przynajmniej na portfel przeciętnego Polaka).
Oczywiście nie można tego porównywac do czasów, kiedy płyta (winylowa oczywiście) kosztowała pół wypłaty, ale mimo wszystko nowości płytowe kosztują sporo.
Ja tak samo, tylko niestety płyty nie są zbyt tanie (przynajmniej na portfel przeciętnego Polaka).
Oczywiście nie można tego porównywac do czasów, kiedy płyta (winylowa oczywiście) kosztowała pół wypłaty, ale mimo wszystko nowości płytowe kosztują sporo.
- angelamw
Zdecydowanie jestem również za kupowaniem :D
W tym miesiącu chce sobie kupić następne płyty i rezygnuję z wycieczki do Częstochowy żeby zakupić płytę Michaela :)
Piosenki na kompie czy na mp3 raz są raz ich nie ma a płyta będzie stała na półce i każdy będzie ją widział, a ja będę z tego szczęśliwa!

W tym miesiącu chce sobie kupić następne płyty i rezygnuję z wycieczki do Częstochowy żeby zakupić płytę Michaela :)
Piosenki na kompie czy na mp3 raz są raz ich nie ma a płyta będzie stała na półce i każdy będzie ją widział, a ja będę z tego szczęśliwa!

Whatever Happens, Don't Let Go Of My Hand...
-