jestem MEDeah

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
MEDeah

jestem MEDeah

Post autor: MEDeah »

hej...
eh czuję się jak zbłądzona owca. szukam czegoś dobrego, dobrego na wskroś i chcę tego szukać u Was.
mam dużo nadziei.
pozdrawiam :)
http://img263.imageshack.us/img263/5388/1bez200.gif
MED is not so bad as they say.
mad bad med
believer
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj serdecznie na forum ;-)
Napisz coś więcej o sobie.
Ostatnio zmieniony pt, 11 wrz 2009, 13:47 przez agusiaa_w, łącznie zmieniany 1 raz.
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

:) hej :)
co tu pisać?

zacznę od głównego tematu. nie wiem ile miałam lat kiedy "poznałam" Michela? pewnie jak pierwszy raz usłyszałam go w radiu. później już miałam wszystkie kasety i zbierałam choćby najmniejszy wycinek z gazet- to okres podstawówki:)
później tylko z doskoku aż do 25.06...
ehh, więc jestem jak ten syn marnotrawny :/:P
jeszcze się nie uspokoiłam, nie ma dnia żebym trochę nie pochlipiała, wzruszam się co krok, co myśl, co zdjęcie...choć jestem jedną z tych, co upatrują w tej tragedii mistyfikacji śmierci.
pojebało mnie ostatnio, bo przyśnił mi się i był to taki mistyczny :P najpiękniejszy sen jaki miałam i nie wiem co teraz ze sobą zrobić:/ c
chciałabym spotkać w innych tą dobroć, jaką Micheal miał w sobie.

co więcej o sobie? chyba wiele by pisać:P sporo przeżyłam. chodziłam do katolickiego liceum, po ucieczce z domu i powrocie, zmieniłam nazaretanki na SOS(szkolny ośrodek socjoterapii) a obecnie studiuję kolejny rok psychologię. chcę robić specjalizację ze stosowanej psychologii zwierząt (behawiorystykę) i kiedyś związać swoje życie ze zwierzętami i ewentualnie dziećmi( hipoterapia).

ogólnie słucham gotyku, metalu i punka:)

młodzieńczy bunt przechodziłam na warszawskiej starówce, polach mokotowskich, baszcie-motocyklowym klubie B40 i w lesie kabackim.

zainteresowania? eh...
interesuję się survivalem a konkretniej dzikimi roślinami jadalnymi. skromne początki sięgają zeszłego roku. smakowałam już pałki wodnej, korzenia ostu, szczawiku zajęczego a na ogniskach szykuję ash-kejki, wszystko jeszcze przede mną;p

co roku z lubym i kumplem wyjeżdżamy gdzieś na wyprawę rowerową. w zeszłym roku jechaliśmy ze szklarskiej poręby wzdłuż granicy częściowo przez Niemcy nad morze. litwa i północno-wschodnie narodowe parki bagniste zaliczone. rozbijamy się jak najdalej od ludzi, bo tak najbezpieczniej, myju w rzece , lub jeziorze, ognisko, piwko i w śpiwór do rana.
w tym roku przez tarty, góry słowackie, góry węgierskie do nizin i spowrotem- najpiękniejsza wycieczka rowerowa ever.

eh, mam nadzieję, w przyszłości zamieszkać gdzieś w okolicach gór...

lubię gościć u siebie ludzi, więc jakby ktoś miał kiedyś jakiś problem z noclegiem w wawie, to zapraszam do siebie ;p cały czas staram się zarejestrować na http://www.hospitalityclub.org/, aby móc poznawać ludzi z innych krajów i kultur.

pykam w ping-ponga jak ciepło jest na podwórku, pykam w badmintona czasem, ostatnio i golf zaliczyłam. eee i nie lubię się nudzić a nudzę się często, nie mam inwencji i nie wiem co ze sobą zrobić:/ dni kończą się zazwyczaj jakimś divixem. filmów oglądam dużo, telewizora nie mam, ha! babrzę się w masie solnej, w necie jak coś planuję a nie wiem co i jak i maluję kredą ściany i porysuje też czasem. jessu ale się rozpisałam.
aha i zaczynam właśnie prowadzenie akwarium:)

a! zapomniałam! bunkry :D forty i opuszczone budynki:D a najbardziej kręcą mnie podziemne tunele.

no i ezoteryka...
nie wiem o czym zapomniałam napisać.

ma ktoś coś podobnie?:)
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
BlackDimension

Post autor: BlackDimension »

witaj :-)

MEDeah pisze:ma ktoś coś podobnie?:)
również kocham góry i uwielbiam muzykę gotycką z jej niektórymi szeroko pojętymi odmianami, np dark wave ;-)

myslę,że to dobre miejsce, byś mogła w ludziach spotkać dobroć Michaela :) takich tu nie brakuje.. pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
akaagnes

Post autor: akaagnes »

hehe, tak myślałam,że Edyta BlackDimension na pewno też się ucieszyła z Twojej obecności :D a to dlatego że i ona i ja(już prawie nie teraz...) mamy coś wspólnego z "tymi klimatami" ... ja bardziej rock, alternative, ale w sumie jesteśmy z jednego podwórka :-)

super ,że jesteś z Wawy, może uda się kiedyś gdzieś na jakieś piwko ;-)

MEDeah pisze:choć jestem jedną z tych, co upatrują w tej tragedii mistyfikacji śmierci.
pojebało mnie ostatnio
no patrz, mamy coś podobnie! :):)

Witaj zatem! buziaki xoxoxo
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Hmm, ciekawy opis siebie^^ ;-)

Witaj w naszym gronie :)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Aria

Post autor: Aria »

Witam :D
Dorośli mnie zawiedli. Dorośli zawiedli świat.

Michael Jackson
Awatar użytkownika
MEDeah

jehe! :)no to super:D
dzięki wielkie :*
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
MEDeah

Agnes, alternatywnego powiadasz... posłuchaj sobie SenZu pierwszej płytki, jak gdzieś znajdziesz, może Ci się spodobać.

ha! dodam, że wege jestem :)
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
kizia100

Post autor: kizia100 »

Hmmm.......... Po Twoim opisie siebie stwierdzam, że ciekawa z Ciebie osoba, całkowite przeciwieństwo mnie, pod każdym względem. Jedną cechę mamy wspólną, i to w tym momęcie dla wielu najważniejszą, mianowicie poj*...*ło nas równo na punkcie Michaela.
Witaj na forum :mj:
...
Powiedział, że pewnego dnia zobaczycie
Jak zajmie swoje miejsce w historii świata
Odważy się, by zdobyć uznanie
I płomień lśnił głęboko w jego oczach
...
Awatar użytkownika
MEDeah

juhu, nie wiedziałam gdzie to dać, pomyslałam, że może w "moim temacie" będzie narozsądniej.
no, sprawa się ma tak, że Konrad, nasz(mój i mojego lubego- Dżepetta) wieloletni kumpel wyprowadził się od nas i na szybcika potrzebujemy nowego lokatora, lub lokatorkę, albo lokatorów do naszego mieszkanka.
pokój nie wiem z 10-12 m2 z dużym balkonem. pralka lodówka zmywarka itp. wsio jest. park, las i nocne w pobliżu:)
lokalizacja warszawa, targówek mieszkalny, ul. Myszkowska, nowiutki 3piętrowy bloczek(choć już wymazany speyami :twisted: :twisted: :twisted: ) 517, 160,162, 190, 406, i inne pod dom.
internet też jest. pokój nieumeblowany, ale dla tych co nic nie mają, jest materac i komoda. reszta mieszkania całkiem umeblowana.
koszt to 600zł/mies- do uzgodnienia. w tym jest internet.+ czasem jakiś prąd czy co.

sprawa naprawdę pilna, bo już nowy miesiąc się zbliża i jak nikt się nie zjawi, to w dupie finansowej będziemy, no i trza będzie brać kogoś absolutnie z ulicy :/ czego nie chcę!

zapewniamy wspólne imprezy, filmowanie itp..:)
zwierzaki miło widziane.

kontakt:
gg moje: 4495930
gg Dżepetta: 778830
i moja kom: 022 395 95 62- to stacjonarny, ale sferii więc działa jak kom i nosze go w kieszeni
i kom Dżepa: 794-303-834

dajcie znać innym fajnym ludkom!
mad bad med
believer
Awatar użytkownika
MJackson

Post autor: MJackson »

Witamy,
wszystkich miło widzieć ;-)
ObrazekObrazek