:)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
moon_song

:)

Post autor: moon_song »

Witam wszystkich :)
O istnieniu tego forum dowiedzialam sie przypadkiem, calkiem niedawno.
Od pewnego czasu czytam je regularnie, az w koncu postanowilam sie zarejestrowac, a sklonil mnie do tego jeden z watkow ;-)
MJ "poznalam" jakies 26 lat temu. Bylam wtedy nastolatka i chlonelam
wszystko, co pojawilo sie w TV rodem z Zachodu, a szczegolnie znane "starszym" userom takie programy jak "Jarmark", muzyczne 10 minutowki na TVP2 o 19:00 i pozniej "Blizej Swiata". Jak prawdziwy sep czyhalam z podlaczonym do telewizora magnetofonem, zeby nagrac cos z wielkiego swiata. Sluchalam tez w latach 80-tych regularnie Listy Przebojow RP III prowadzona przez niezastapionego Marka Niedzwiedzkiego. Godzina 20:00 byla godzina swieta :)

Czy jestem fanka MJ??? Sama nie wiem. Wg definicji na wikipedii raczej tak, ale osobiscie szczerze nie znosze tego okreslenia i chyba nie chcialabym siebie nazywac fanka.

Michael Jackson to dla mnie przede wszystkim osobowosc, wspanialy czlowiek, idealista, ktory uswiadomil mi, ze swiat nie zaczyna sie ani nie konczy na czubku wlasnego nosa, ze sa na swiecie narody, ktore cierpia znacznie bardziej niz my nawet w tych ciezkich latach polskiego kryzysu, ze nad potrzebujacym czlowiekiem czy zwierzeciem zawsze nalezy sie pochylic, ze niszczac Ziemie niszczymy samych siebie...
Muzyka - mam nadzieje, ze "rasowi" fani wybacza - jest na drugim miejscu, choc to wlasnie dzieki niej ON uswiadomil mi to wszystko... :)
"Would you hold my hand,
If I saw You in heaven..."
Awatar użytkownika
addicted2MJ

Post autor: addicted2MJ »

witaj :-)
miło będzie Cię poznać :-)
ObrazekObrazek
Awatar użytkownika
asiek

Post autor: asiek »

czesc :)
Awatar użytkownika
Michael FOREVER!!!

Re: :)

Post autor: Michael FOREVER!!! »

tak pamiętam te czasy nenene
od 20-tej ucho przy magnetofonie i słuchałam...hi hi hi :-)

Witam serdecznie ;-) :mj:
NAZAWSZE w moim sercu!!!!!!MICHAEL JACKSON 1958-2009
Awatar użytkownika
Susie.

Post autor: Susie. »

Witam serdecznie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Ania WMJ

Post autor: Ania WMJ »

Bardzo miło mi Cię powitać. No wreszcie ktoś starszy stażem tak jak ja (25 lat). Od 1984 roku. Pamiętam to wszystko o czym piszesz. Liste przebojów <Marka Niedźwieckiego najpierw w soboty a potem w piątki. Co tydzień słuchałam. Pamiętam prawie całe setne notowanie. I był na nim Michael Jackson i Rockwel "Somebody's watching me" Moja koleżanka miała całe notowanie. Ja mam obsesje do tej pory na punkcie MJ . Moon song napisz jeszcze coś o sobie. Piękne słowa Adama Asnyka- bardzo go lubię.
Ania :macha:
Obrazek
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, dobrej zabawy ;)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
moon_song

Mile powitanko - dziekuje :)

A tak do mlodziezy lat 80tych - jest takie powiedzenie "obys zyl w ciekawych czasach", ktore nie wiem od kogo pochodzi, ale my chyba nie mozemy narzekac pod zadnym wzgledem :)) "Zalapalismy sie" na kilka rewolucji w wielu dziedzinach. W muzyce rowniez ;-)
"Would you hold my hand,
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum. ;-)
Obrazek

Post autor: akaagnes »

dobra wypowiedź. :) witaj w rodzinie :):)
moon_song

;-)
"Would you hold my hand,
agusiaa_w

Post autor: agusiaa_w »

Witaj :)
Miłego postowania :)
ObrazekObrazek
mada744

Post autor: mada744 »

moon_song witaj :macha:
hanka

Post autor: hanka »

Tjjjaaa, nie wspomniałaś o videotece Krzysztofa Szewczyka. Zawsze w niedzielę, obiad na stole i czekanie... I "Thriller". Ludzie!!! Nie wyobrażacie sobie co to było, czym to było i czym to się stało! Wszystkie agrafki, jakie były w domu poprzypinałam do takiej "kryzysowej", wystanej w jakiejś kolejce kurtki. Trzeba to było przecież zatanczyć. Ale nie stałam sie fanką. O Michaelu myślałam wtedy, kiedy coś usłyszałam. O muzyce tez raczej myślałam, kiedy ją słyszałam. Zawsze była fajna. Teledyski zatrzymywały mnie przed telewizorem, wiadomo, ale nigdy nie dałam się ponieść. Miałam innych idoli. Michael był dla mnie zbyt cukierkowy. No a to co sie stało po jego smierci samą mnie zadziwia. Ale idę w to! I dlatego tu jestem. ;-)
"Pamiętaj, nieśmiertelność należy do ciebie...Musisz ją tylko stworzyć." - Michael Jackson
ODPOWIEDZ