Hej, Hej
No już tylko kilka dni...

jak tam nastroje???

i przygotowania do konkursu tanecznego... mam nadzieje, że pozytywne
Ok, na dzień dzisiejszy "Wesoły Pociąg" przedstawia się następująco:
1) 29354 + Invincible + Little_susie - Gdańsk Wrzeszcz 07:51
2) Lauren - Tczew 08:28
3) ewa15_MJJ + RandiaMJ + anniaa + MJ_Aniuta + 1 MJowiczka + Maja:) - Bydgoszcz Główna 10:25
4) alter_ego - Toruń Główny 11:28
5) Kasiaaa + 2 MJowiczów - Włocławek 12:07 (?)
6) MichaelsAngel + DJ SCARECROW + _*Aga*_222 + Izabela i 5 MJowiczów - Kutno 12:46
Z moich obliczeń to już jest 23 "ludziów" :) tak sobie myślę, że w jednym przedziale to będzie na trochę gorąco... ale zawsze można otworzyć okno

(a w ogóle to podobno sobota ma być upalna :D )
Lauren pisze:1) Robimy jakąś zbiórkę na peronie/dworcu? Bo wiadomo, że mogą jechać jeszcze fani, którzy nie są zarejestrowani na naszym forum, poza tym żeby wszyscy nie rozproszyli się w różne strony.
Myślę, że jeśli tylko te osoby będą chciały, to ja nie mam nic przeciwko

nie zapominajmy, że do "oficjalnego zebrania" będzie jeszcze jakieś 4 godz., może ktoś zechce udać się na jakieś drobne zakupy lub coś w tym stylu ;) W każdym razie ja reflektuję na grupowe przemierzanie Łodzi :)
Lauren pisze:2) W drodze powrotnej też będziemy się zbierać gdzieś przed klubem czy jak?
Wydaje mi się, że będzie sporo czasu na to, aby to uzgodnić. Ustalanie teraz takich szczegółów może wprowadzić zamieszanie.
little_susie pisze:2. A właśnie co do drogi powrotnej? Będziecie w tej głownej sali w klubie?
Sądzę, że większość z nas będzie w sali VIP-ów, ale gdyby jakieś "owieczki" znalazły się w innej komnacie, no to przecież żyjemy w XXI wieku... :)
Pamiętajcie o czarnych chustach :)
that's all for L.O.V.E.