Na tej stronie chciałbym abyśmy wszyscy wcześniej się zintegrowali by podczas podróży do Łodzi 29 sierpnia nie czuć się osamotnionym jadąc w tym samym pociągu. Myślę, że trochę nas się nazbiera (liczę na to ;) ).
Bardzo proszę zainteresowanych o odzew oraz miejscowość w której będą wsiadać do Wesołego Pociągu ;) . Poniżej jeszcze raz umieszczam listę z przystankami pociągu relacji Gdynia - Łódź - Katowice.
No powiedzmy, że na każdej stacji, na której będzie wsiadał MJowicz z przedziału w którym będziemy siedzieć jedna z osób się wychyli i pomacha dajmy na to np. czarną chustą... ten temat jeszcze konkretnie usatlimy. Ewentualnie pozostają nam jeszcze telefony komórkowe
A co do wspólnego powrotu... no to jak najbardziej!!! Skoro razem żeśmy przyjechali to razem wracamy. I tak, impreza kończy się o 5:00, więc jak sobie sprawdziłem, powrotny pociąg pośpieszny na tej trasie mielibyśmy o 5:53. Poniżej przedstawiam szczegóły:
Ok, myślę, że telefon komórkowy to najlepsze wyjście.
Ja będę jechać z Tczewa o 8:28, więc jestem pierwsza (jak na razie, mam nadzieję, że jeszcze ktoś do nas dołączy).
24 months and it still seems like it was just yesterday... tu sei tutto quello che mi manca last.fm
Ok, myślę, że telefon komórkowy to najlepsze wyjście.
Ja będę jechać z Tczewa o 8:28, więc jestem pierwsza (jak na razie, mam nadzieję, że jeszcze ktoś do nas dołączy).
Tak, powrotny pociąg jest bezpośredni, bez przesiadek.
Ok, więc skontaktujemy się telefonicznie, wcześniej proszę o kontakt e-mail lub GG .
Żabieniec jest przed Ł.Kaliską, po niej jest Ł.Widzew i to tam jest przesiadka do Ł. Fabrycznej... ale wydaje mi sie ze to zbędnym zamieszaniem z jeszcze dodatkową przesiadką a różnica drogi ze stacji jest chyba nie wielka... ale moge się mylic.
A czy na miejscu czy nie, trzeba wiedziec jaki bilet kupić
MJOWISKO 2009 rozpoczynamy o godzinie 18.00 zbiorka na ulicy Piotrkowskiej, a konkretnie na skrzyzowaniu Piotrkowskiej i Pilsudskiego (5-7 minut z Dworca Łódź Kaliska tramwajami 10 lub 14;
Tym to chyba nie ma problemu. :)
24 months and it still seems like it was just yesterday... tu sei tutto quello che mi manca last.fm
Żabieniec jest przed Ł.Kaliską, po niej jest Ł.Widzew i to tam jest przesiadka do Ł. Fabrycznej... ale wydaje mi sie ze to zbędnym zamieszaniem z jeszcze dodatkową przesiadką a różnica drogi ze stacji jest chyba nie wielka... ale moge się mylic.
A czy na miejscu czy nie, trzeba wiedziec jaki bilet kupić
Sorry, ale ze mnie idiot... źle odczytałem Twój post zamiast "wysiadamy" odczytałem "wsiadamy" i stąd wywnioskowałem, że chodzi Tobie o podróż powrotną
Ok, sprawdzę to jeszcze chociaż z rozkładu wynika, że pociąg zatrzymuje się w Ł. Żabieniec a potem w Ł. Kaliskiej. Nie ma mowy o Ł. Widzew :(
ale może czegoś nie wiem... dlatego dla pewności jeszcze to dokładnie sprawdzę
My ze Szczecina prawdopodobnie też mamy przesiadkę w Kutnie o 12.46 a będzie nas chyba sześcioro :) Więc na pewno będzie wesoły pociąg
Znak rozpoznawczy jak najbardziej wskazany żebyśmy się odnaleźli