MichaelsAngel pisze:Trzebaby się wybrać po bilet kiedyś takze jeszcze chciałam się upewnić ostatni raz.
Wysiadamy w Łodzi Kaliskiej o 14:14, a wracamy z Łodzi Kaliskiej o 5:53 tak?
To by było najlepsze rozwiązanie, ponieważ:
Zresztą do 18:00 mamy jeszcze sporo czasu, a poza tym dworzec "Łódź Kaliska" jest z "naszej strony". Aby dojechać do "Łódzi Fabrycznej" musielibyśmy minąć "Łódź Kaliska" dalej do "Łódzi Widzew" i tam przesiadka na "Łódź Fabryczną". :(siadeh_ pisze:MJOWISKO 2009 rozpoczynamy o godzinie 18.00 zbiorka na ulicy Piotrkowskiej, a konkretnie na skrzyzowaniu Piotrkowskiej i Pilsudskiego (5-7 minut z Dworca Łódź Kaliska tramwajami 10 lub 14; 12-15 minut z dworca Łódź Fabryczna autobusem 57).
Powrót do domu też jest uproszczony jeśli wsiedlibyśmy do pociągu z "Łodzi Kaliskiej" o 5:53 (bez zbędnych przesiadek), zresztą z klubu w którym będziemy się bawić do obu dworców jest podobna odległość.
Reasumując, moim zdaniem lepszy dworzec --> "Łódź Kaliska"i przy nim bym obstawał.
Wesoły pociąg :) Gdańsk - Łódź 29.08.09r
that's all for L.O.V.E.
- MichaelsAngel
- little_susie
Można jechać do Łodzi Fabrycznej, ale wtedy z jedną przesiadką w Warszawie Centralnej
http://www.intercity.pl/?page=szczegoly ... polaczenia
a potem przesiadka:
Tyle, że za mało czasu na przesiadkę. Bo z Warszawy Centralej do Łodzi Fabrycznej jest o 13.20, a potem dopiero o 15.20
a potem przesiadka:
Tyle, że za mało czasu na przesiadkę. Bo z Warszawy Centralej do Łodzi Fabrycznej jest o 13.20, a potem dopiero o 15.20
"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
- MichaelsAngel
- little_susie
Ale przecież ja nic nie mówię
Sprawdzałam tylko połączenie bezposrednie do Łodzi Fabrycznej...ale faktycznie z przesiadką nie ma co, bo wiadomo jakie są poślizgi pociągów
Więc pierwsza opcja w tym temacie jest najlepsza

Więc pierwsza opcja w tym temacie jest najlepsza

"Marzenie nie jest jedynie marzeniem - jest celem. Jest czymś co ludzka świadomość i podświadomość mogą zamienić w rzeczywistość" Michael Jackson
- MichaelsAngel
- little_susie
MichaelsAngel
Ooo to faktycznie nie za dużo 20 minut
Nie chce nic mówić ale ostatno jak jechałam do Warszawy to pociąg pospieszny miał godzinne opóźnienie,
no ale trzeba byc dobrej myśli
Ooo to faktycznie nie za dużo 20 minut
Nie chce nic mówić ale ostatno jak jechałam do Warszawy to pociąg pospieszny miał godzinne opóźnienie,
no ale trzeba byc dobrej myśli

- MichaelsAngel
- little_susie
- MichaelsAngel
To ja jeszcze mam dwa pytania.
1) Robimy jakąś zbiórkę na peronie/dworcu? Bo wiadomo, że mogą jechać jeszcze fani, którzy nie są zarejestrowani na naszym forum, poza tym żeby wszyscy nie rozproszyli się w różne strony.
2) W drodze powrotnej też będziemy się zbierać gdzieś przed klubem czy jak?
Pozdrawiam,

1) Robimy jakąś zbiórkę na peronie/dworcu? Bo wiadomo, że mogą jechać jeszcze fani, którzy nie są zarejestrowani na naszym forum, poza tym żeby wszyscy nie rozproszyli się w różne strony.
2) W drodze powrotnej też będziemy się zbierać gdzieś przed klubem czy jak?
Pozdrawiam,

- MichaelsAngel
- little_susie
Lauren
1. W stronę do Łodzi to chyba jakoś przez okna się będziemy nawoływać
Pewnie komórki się przydadzą
Bo wiekszość z nas jest z różnych miast
2. A właśnie co do drogi powrotnej? Będziecie w tej głownej sali w klubie?
MichaelsAngel
Masz rację, lepiej poczekać 1,5 godziny na ten właściwy pociąg niż potem 2 godziny na następny
A większego spóźnienia niż 1,5 godzinny na pewno nie będzie
1. W stronę do Łodzi to chyba jakoś przez okna się będziemy nawoływać

2. A właśnie co do drogi powrotnej? Będziecie w tej głownej sali w klubie?
MichaelsAngel
Masz rację, lepiej poczekać 1,5 godziny na ten właściwy pociąg niż potem 2 godziny na następny

A większego spóźnienia niż 1,5 godzinny na pewno nie będzie