Wesoły pociąg :) Gdańsk - Łódź 29.08.09r

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Post autor: MichaelsAngel »

ale to my w takim razie nei bedziemy w jednym wagonie, bo pewnie bedziemy mieć miejscówki...czy nie? :-/
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

Prawdopodobnie ja z 2 osobami wsiądę we Włocławku. ;-)

Acz, nic pewnego jeszcze.

Edit: No jednak nie.
Ostatnio zmieniony wt, 18 sie 2009, 16:46 przez Kasiaaa, łącznie zmieniany 1 raz.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
alter_ego

Post autor: alter_ego »

MichaelsAngel pisze:ale to my w takim razie nei bedziemy w jednym wagonie, bo pewnie bedziemy mieć miejscówki...czy nie? :-/
Jak to miejscówki? Chyba czegoś nie rozumiem :-/ skoro wszyscy zdecydujemy się na II klasę to co stoi na przeszkodzie by siedzieć razem ;-)
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

alter_ego pisze:
MichaelsAngel pisze:ale to my w takim razie nei bedziemy w jednym wagonie, bo pewnie bedziemy mieć miejscówki...czy nie? :-/
Jak to miejscówki? Chyba czegoś nie rozumiem :-/ skoro wszyscy zdecydujemy się na II klasę to co stoi na przeszkodzie by siedzieć razem ;-)
No bo w drugiej klasie też sa przydzielane miejscówki ,na bilecie napisane które siedzenie i jaki wagon... Ale weteranem PKP nie jestem moze coś pokręciłam ale nie wydaje mi sie...

Tak przynajmniej jest w TLK ale z tego co widze ten z Kutna jest jakiś inny więc moze głupoty gadam :P
Awatar użytkownika
Kasiaaa

Post autor: Kasiaaa »

MichaelsAngel pisze:No bo w drugiej klasie też sa przydzielane miejscówki ,na bilecie napisane które siedzenie i jaki wagon... Ale weteranem PKP nie jestem moze coś pokręciłam ale nie wydaje mi sie...
Pierwsze słyszę.
W II klasie?
I tak każdy siada tam gdzie chce i tam gdzie jest wolne. ;-)
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.

loveMJPT
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

no nie wiem :P Tak tylko wyraziłam swoją wątpliwość, ja czasem jezdze TLK II kl. i miejscówki się trzymam, bo juz raz mandat prawie dostałąm :nerwy: ale to była inna historia :P No i to było TLK a nasz "wesoły pociąg" jest inny

A więc nie było tematu, wszyscy szczęśliwi nenene
Awatar użytkownika
alter_ego

Hallo, hallo... "Wesoły pociąg" jest pośpiesznym a nie TLK, powrotny "wesoły" też jest pośpieszny, więc dlaczego mówimy o TLK??? ;-)
Ostatnio zmieniony pt, 14 sie 2009, 6:48 przez alter_ego, łącznie zmieniany 1 raz.
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

alter_ego pisze:Hallo, hallo... "Wesoły pociąg" jest pośpiesznym a nie TLK, powrotny " :hahaha: pociąg" też jest pośpieszny, więc dlaczego mówimy o TLK??? ;-)
Nie mówimy, ja napisałam zanim dokłądnie sprawdziłam, przyznaje się bez bicia japrosic
Awatar użytkownika
alter_ego

Nie mówimy, ja napisałam zanim dokłądnie sprawdziłam, przyznaje się bez bicia
LUZIK ;-) a tak z innej beczki... białe róże wieziemy z sobą czy kupujemy na miejscu?
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
MichaelsAngel

Dobrze byłoby w Łodzi zahaczyć o jakąś kwiaciarnie bo przeciez w drodze to nam zdechną te kwiatki biedne... ;-) A czasu nam starczy
Awatar użytkownika
Lauren

Post autor: Lauren »

Zgadzam się z MichaelsAngel - sama nawet nie wiem, co będziemy przez tyle czasu robić w tej Łodzi.
24 months and it still seems like it was just yesterday...
tu sei tutto quello che mi manca
last.fm
Awatar użytkownika
alter_ego

...też tak myślałem, ale warto się upewnić ;-) "...bo przecież w drodze to nam zdechną te kwiatki biedne..." ...chyba, że będą sztuczne ale to by była profanacja!!! ;-)
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
alter_ego

Lauren pisze:sama nawet nie wiem, co będziemy przez tyle czasu robić w tej Łodzi.
Siadeh_ napisała:
"...Obchody pięćdziesiątej pierwszej rocznicy urodzin Króla Popu - Michael Jacksona rozpoczną się już z samego rana , kiedy to na rynku łódzkiej Manufaktury zostanie otwarta wystawa wielkoformatowych fotografii Czesława Czaplińskiego. ..."

Ja już byłem kilkanaście razy w Łodzi, wierzcie mi, jest co oglądać... a Manufaktura jest naprawdę Wieeeeelka ;-)
that's all for L.O.V.E.
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

alter_ego pisze:Hallo, hallo... "Wesoły pociąg" jest pośpiesznym a nie TLK, powrotny " :hahaha: pociąg" też jest pośpieszny, więc dlaczego mówimy o TLK??? ;-)
Ja wyruszam z Poznania 10:26 TLK i stąd było moje zapytanie japrosic
Awatar użytkownika
alter_ego

DJ SCARECROW pisze:Moze ktos wie jak i kiedy nalezy wykupic miejscowke? chyba podczas zakupu oweg obiletu, wiedząc z góry, że bedę podróżowal TLK. Ostatnio jechałem pospiesznymi więc problem mnie ominąl. tym razem w TLK równiez wsiade Poddaję się
No niestety nie mam pojęcia, sam będę jechał osobowym (czyt. nie-wesołym) z G-dza do Torunia i muszę sobie przekalkulować, czy będzie mi się opłacało kupić ten "Bilet podróżnika" na dalszą podróż :-/
that's all for L.O.V.E.
ODPOWIEDZ