MichaelsAngel pisze:ale to my w takim razie nei bedziemy w jednym wagonie, bo pewnie bedziemy mieć miejscówki...czy nie?
Jak to miejscówki? Chyba czegoś nie rozumiem skoro wszyscy zdecydujemy się na II klasę to co stoi na przeszkodzie by siedzieć razem
No bo w drugiej klasie też sa przydzielane miejscówki ,na bilecie napisane które siedzenie i jaki wagon... Ale weteranem PKP nie jestem moze coś pokręciłam ale nie wydaje mi sie...
Tak przynajmniej jest w TLK ale z tego co widze ten z Kutna jest jakiś inny więc moze głupoty gadam :P
MichaelsAngel pisze:No bo w drugiej klasie też sa przydzielane miejscówki ,na bilecie napisane które siedzenie i jaki wagon... Ale weteranem PKP nie jestem moze coś pokręciłam ale nie wydaje mi sie...
Pierwsze słyszę.
W II klasie?
I tak każdy siada tam gdzie chce i tam gdzie jest wolne.
We can fly, you know. We just don’t know how to think the right thoughts and levitate ourselves off the ground.
Michael Jackson.
no nie wiem :P Tak tylko wyraziłam swoją wątpliwość, ja czasem jezdze TLK II kl. i miejscówki się trzymam, bo juz raz mandat prawie dostałąm ale to była inna historia :P No i to było TLK a nasz "wesoły pociąg" jest inny
...też tak myślałem, ale warto się upewnić "...bo przecież w drodze to nam zdechną te kwiatki biedne..." ...chyba, że będą sztuczne ale to by była profanacja!!!
Lauren pisze:sama nawet nie wiem, co będziemy przez tyle czasu robić w tej Łodzi.
Siadeh_ napisała:
"...Obchody pięćdziesiątej pierwszej rocznicy urodzin Króla Popu - Michael Jacksona rozpoczną się już z samego rana , kiedy to na rynku łódzkiej Manufaktury zostanie otwarta wystawa wielkoformatowych fotografii Czesława Czaplińskiego. ..."
Ja już byłem kilkanaście razy w Łodzi, wierzcie mi, jest co oglądać... a Manufaktura jest naprawdę Wieeeeelka
DJ SCARECROW pisze:Moze ktos wie jak i kiedy nalezy wykupic miejscowke? chyba podczas zakupu oweg obiletu, wiedząc z góry, że bedę podróżowal TLK. Ostatnio jechałem pospiesznymi więc problem mnie ominąl. tym razem w TLK równiez wsiade Poddaję się
No niestety nie mam pojęcia, sam będę jechał osobowym (czyt. nie-wesołym) z G-dza do Torunia i muszę sobie przekalkulować, czy będzie mi się opłacało kupić ten "Bilet podróżnika" na dalszą podróż