znalazlem połączenia ze Szczecina do Łodzi. 7:32 SZCZECIN -14:14 ŁÓDŹ KALISKA... ja w Poznaniu mam przesiadkę na ten pociąg więc może się spotkamy w środku:) potem w Kutnie jest przesiadka i tam też dosiadają się fani z innych stron świata:D bo takie jest połączenie ciekawe:)
DJ SCARECROW pisze:znalazlem połączenia ze Szczecina do Łodzi. 7:32 SZCZECIN -14:14 ŁÓDŹ KALISKA
Ja też znalazłam to połączenie i myślę, żę nim się wybierzemy a bynajmniej ja więc mam nadzieję, że odnajdziemy się w tym pociągu! A od Kutna to dopiero wesoły pociąg się zacznie
witam was wszystkich!!!!!jejku troszke mnie nie bylo dopadla mnie depresja po wyjezdzie meza i po koncercie w multikinie:(kochani i co ze zlotem????ja cos czytam ze tam zapisy jakies wplaty o co chodzi?kurcze mam duzo spraw wynajecie i naprawienie kiosku i latanie po urzedach no i 2moich pociech!!!juz mi sie plakac chce ze ze moze cos tak pieknego opuszcze,ale prosze podajcie mi szczegoly co i jak.to zobacze w moj napiety grafik:(moze cos uda mi sie wykabinowac?pozdrawiam was goraco i buziaki dla wszystkich fanow MJ*****
wojowniczka_światła pisze:napiszcie mi też szczegóły co i jak, bo ja i Wer też jedziemy!!
Dziewczyny wejdzcie na temat MJowisko 2009 i piszcie szybciutko do Kingi bo nie wiedomo ile jeszcze miejsc zostało! Ja rozmawiałam z Poisonivy, że właśnie was nie było a liczba miejsc tylko 200 a chętnych chyba więcej :/
Iza już dziś napisałam do Kingi maila ze zgłoszeniem , mam nadzieje że miejsca jeszcze są. Czekam aż odpisze. ale mówiąc o szczegółach miałam na myśli czy już macie godziny pociągów jakieś ustalone?
wojowniczka_światła pisze:czy już macie godziny pociągów jakieś ustalone?
Ups sorry pogubiłam się!!
Pociąg ze Szczecina jest o 7.32 z przesiadką w Kutnie o 12.46 a w Łodzi jesteśmy o 14.14!! Pociągiem z Kutna będzie jechało jeszcze kilka osób więc chyba dołączymy do nich :) będzie wesoły pociąg http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7357
ok bardzo fajnie :-D ale co będziemy robić od 14:14 do 18 w Łodzi? Pójdziemy coś zjeść czy coś takiego? A powrotny pociąg mamy bez przesiadki o 6:36 prosto do Szczecina ale z Łodzi Kaliskiej a nie Fabrycznej.
Także proponuje ten pociąg jak powrotny
wojowniczka_światła pisze:ok bardzo fajnie :-D ale co będziemy robić od 14:14 do 18 w Łodzi? Pójdziemy coś zjeść czy coś takiego?
Znajdziemy coś do roboty na pewno w takiej grupie A poza tym od rana już ma być wystawa zdjęć!
Tylko wiecie co na ten pociąg do Kutna ze Szczecina trzeba będzie wcześniej bilety zakupić bo to jest pociąg TLK z rezerwacją miejsc! Myślałam o tym żebyśmy może się spotkali jeszcze przed wyjazdem do Łodzi i razem kupili te bilety to wtedy miejscówki może będą koło siebie :) Co myślicie?
Dobry pomysł, Izabela :) Tylko że ja do Szczecina kawałek mam i nie bardzo mi się opłaca po sam bilet jechać. Więc jeśli byście razem kupowali, to może w takim wypadku ktoś mógłby mi kupić? Bo chciałabym siedzieć obok Was