Szczecin na MJowisko 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

No ja za późno przeczytałam :(
Ale może jeszcze przed wyjadem do Łodzi uda nam się spotkać :)
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
DJ SCARECROW

Post autor: DJ SCARECROW »

znalazlem połączenia ze Szczecina do Łodzi. 7:32 SZCZECIN -14:14 ŁÓDŹ KALISKA... ja w Poznaniu mam przesiadkę na ten pociąg więc może się spotkamy w środku:) potem w Kutnie jest przesiadka i tam też dosiadają się fani z innych stron świata:D bo takie jest połączenie ciekawe:)
Awatar użytkownika
Izabela

DJ SCARECROW pisze:znalazlem połączenia ze Szczecina do Łodzi. 7:32 SZCZECIN -14:14 ŁÓDŹ KALISKA
Ja też znalazłam to połączenie i myślę, żę nim się wybierzemy a bynajmniej ja więc mam nadzieję, że odnajdziemy się w tym pociągu! A od Kutna to dopiero wesoły pociąg się zacznie ;-)
natalie

Post autor: natalie »

Ja niestety nie pojadę :smutek: moja mama jest nieugięta... no cóż pozostaje mi tylko życzyć Wam dobrej zabawy. :smutek:
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

witam was wszystkich!!!!!jejku troszke mnie nie bylo dopadla mnie depresja po wyjezdzie meza i po koncercie w multikinie:(kochani i co ze zlotem????ja cos czytam ze tam zapisy jakies wplaty o co chodzi?kurcze mam duzo spraw wynajecie i naprawienie kiosku i latanie po urzedach no i 2moich pociech!!!juz mi sie plakac chce ze ze moze cos tak pieknego opuszcze,ale prosze podajcie mi szczegoly co i jak.to zobacze w moj napiety grafik:(moze cos uda mi sie wykabinowac?pozdrawiam was goraco i buziaki dla wszystkich fanow MJ*****
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

natalie pisze:Ja niestety nie pojadę moja mama jest nieugięta
Natalie bardzo mi przykro, cały czas miałam nadzieję, że jednak się uda :(

edyta_76 pisze:prosze podajcie mi szczegoly co i jak
Edytko napisałam Ci na PW
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

napiszcie mi też szczegóły co i jak, bo ja i Wer też jedziemy!!
I chcemy z wami pociągiem się wybrać!! :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

wojowniczka_światła pisze:napiszcie mi też szczegóły co i jak, bo ja i Wer też jedziemy!!
Dziewczyny wejdzcie na temat MJowisko 2009 i piszcie szybciutko do Kingi bo nie wiedomo ile jeszcze miejsc zostało! Ja rozmawiałam z Poisonivy, że właśnie was nie było a liczba miejsc tylko 200 a chętnych chyba więcej :/
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Iza już dziś napisałam do Kingi maila ze zgłoszeniem , mam nadzieje że miejsca jeszcze są. Czekam aż odpisze. ale mówiąc o szczegółach miałam na myśli czy już macie godziny pociągów jakieś ustalone?
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

wojowniczka_światła pisze:czy już macie godziny pociągów jakieś ustalone?
Ups sorry pogubiłam się!!
Pociąg ze Szczecina jest o 7.32 z przesiadką w Kutnie o 12.46 a w Łodzi jesteśmy o 14.14!! Pociągiem z Kutna będzie jechało jeszcze kilka osób więc chyba dołączymy do nich :) będzie wesoły pociąg http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=7357
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

ok bardzo fajnie :-D ale co będziemy robić od 14:14 do 18 w Łodzi? Pójdziemy coś zjeść czy coś takiego? A powrotny pociąg mamy bez przesiadki o 6:36 prosto do Szczecina ale z Łodzi Kaliskiej a nie Fabrycznej.
Także proponuje ten pociąg jak powrotny
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Wydaje mi się, że ten powrotny o 6:36 będzie ok :) No chyba że nam się impreza przeciągnie ;-)
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

wojowniczka_światła pisze:ok bardzo fajnie :-D ale co będziemy robić od 14:14 do 18 w Łodzi? Pójdziemy coś zjeść czy coś takiego?
Znajdziemy coś do roboty na pewno w takiej grupie ;-) A poza tym od rana już ma być wystawa zdjęć!
Tylko wiecie co na ten pociąg do Kutna ze Szczecina trzeba będzie wcześniej bilety zakupić bo to jest pociąg TLK z rezerwacją miejsc! Myślałam o tym żebyśmy może się spotkali jeszcze przed wyjazdem do Łodzi i razem kupili te bilety to wtedy miejscówki może będą koło siebie :) Co myślicie?
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Dobry pomysł!! To kiedy? Kto w ogóle jedzie jeszcze?
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Dobry pomysł, Izabela :) Tylko że ja do Szczecina kawałek mam i nie bardzo mi się opłaca po sam bilet jechać. Więc jeśli byście razem kupowali, to może w takim wypadku ktoś mógłby mi kupić? japrosic Bo chciałabym siedzieć obok Was :-)
Obrazek
ODPOWIEDZ