Szczecin na MJowisko 2009

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
poisonivy

Szczecin na MJowisko 2009

Post autor: poisonivy »

Witajcie
Wiem, że jeszcze jest sporo czasu ale postanowiłam założyć osobny temat dotyczący wyjazdy do Łodzi ze Szczecina, bo od razu po informacji od siadeh_ pojawiają się pierwsze Kto? z Kim? Jak? i Dlaczego? (a przecież jest gorący sezon urlopowy, więc żeby nikt nie przegapił tematu).

Pewnie i tak szczegóły co do samego wyjazdy będziemy omawiać później ale post jest po to aby mniej więcej ustalić ile osób jest zainteresowanych ze Szczecina i okolic i może niektóre osoby, które jeszcze się wahają jaką decyzję podjąć uspokoić, że TAK SZCZECIN TEŻ SIĘ WYBIERA NA ZLOT hm… a wybiera się? :-)
Wiem, że między nami są już pewniaki ;-)

Pozdrawiam
e.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Jasne, że się wybiera! Ja jadę z koleżanką, z którą byłam na koncercie w Multiknie (tak jej się spodobało, że stwierdziła iż zakochała się w Michaelu i jedzie ze mną :D). Napisałam już do siadeh_ i czekam tylko na maila zwrotnego z nr konta na wpłatę :D I wiecie co...już nie mogę się doczekać! :happy: :mj:
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

To jednak trochę nas będzie ze Szczecina!!! :) Cieszę się baaaardzo i też nie mogę się doczekać :mj:
Awatar użytkownika
poisonivy

:happy:
Ja i moja Siostra już też zapłacone :) Więc troche nas będzie ...a nie mówiłam Izabelo :)

A jeszcze troche czasu zostało... Niestety :(
Awatar użytkownika
Izabela

poisonivy pisze:Więc troche nas będzie ...a nie mówiłam Izabelo :)
Tak, chyba powinnam bardziej wierzyć :) glupija
natalie

Post autor: natalie »

A jest ktoś ze Szczecina kto jedzie pociągiem na zlot?
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
poisonivy

Myślę, że wszyscy udamy się pociągiem a w pociągu małe before party :)
Kilka godzin się jedzie więc może być wesoło...

Izabelo wiara, wiara, wiara :)
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Oj będzie wesoło, będzie :D A wybieracie się na tą imprezę na której będzie tylko muzyka MJa i jest ograniczona liczba osób (200) czy tą drugą z muzyką lat 80. i Michaela? Bo mi się udało załapać na tą pierwszą :happy: I czy planujecie już coś z noclegami?
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

_*Aga*_222 pisze:A wybieracie się na tą imprezę na której będzie tylko muzyka MJa i jest ograniczona liczba osób (200) czy tą drugą z muzyką lat 80. i Michaela? Bo mi się udało załapać na tą pierwszą
Na listę już wpisani i pieniążki wysłane więc chyba się załapaliśmy :)
_*Aga*_222 pisze:I czy planujecie już coś z noclegami?
A nocleg raczej nie potrzebny, impreza skończy się nad ranem :mj: i chyba prosto na pociąg :)
natalie

Kurcze, chciałabym pojechać ale moja mama nie jest do końca przekonana, a samej mnie nie puści (mam 15 lat)... cały czas ja namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie :surrender:

Natalia
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Izabela pisze:A nocleg raczej nie potrzebny, impreza skończy się nad ranem i chyba prosto na pociąg :)
No w sumie racja :) Ale niektórzy pytali o noclegi więc też się zaczęłam nad tym zastanawiać. Ale to chyba głównie Ci, którzy idą na after party w niedzielę.
natalie pisze:a samej mnie nie puści (mam 15 lat)...
Przecież nie pojedziesz sama tylko z nami ;)
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

natalie pisze:Kurcze, chciałabym pojechać ale moja mama nie jest do końca przekonana, a samej mnie nie puści (mam 15 lat)... cały czas ja namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie :surrender:

Natalia
Natalka zaproś Mamę do lektury tego tematu i powiedź, że będziesz w dobrych rękach :knuje:

Masz jeszcze trochę czasu, przekonasz :)

A ja i Siostra chyba się załapałyśmy do 200, choć myślę, że nie będzie podziłaów. To spotkanie wszystkich Nas, bez względu na wiek i inne takie :)
Ostatnio zmieniony wt, 04 sie 2009, 23:51 przez poisonivy, łącznie zmieniany 1 raz.
natalie

Przecież nie pojedziesz sama tylko z nami ;)
Heh... tez bym chciała żeby to było takie proste jak się wydaje ;-)

No nic... może ja jeszcze namówię...

EDIT: Dziękuje poisonivy... fajnie by było jak by się zgodziła... masz racje pokażę jej temat.
Ostatnio zmieniony śr, 05 sie 2009, 0:10 przez natalie, łącznie zmieniany 1 raz.
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
Izabela

natalie pisze:Kurcze, chciałabym pojechać ale moja mama nie jest do końca przekonana, a samej mnie nie puści (mam 15 lat)... cały czas ja namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie
Zgadzam się z Poisonivy przecież większość z nas jest pełnoletnia a poza tym chyba mamy zamiar jechać grupą i grupą wracać więc może się zgodzi mam nadzieję i trzymam kciuki :)
Olica

....

Post autor: Olica »

Wybieracie sie na Pyromagic? Można przed MJowiskiem już się spotkac :) Trochę rychło w czas się odzywam z tym bo impreza zaczyna się za godzinę ale może a nóż ktoś przed komp siedzi i to przeczyta
ODPOWIEDZ