Witajcie
Wiem, że jeszcze jest sporo czasu ale postanowiłam założyć osobny temat dotyczący wyjazdy do Łodzi ze Szczecina, bo od razu po informacji od siadeh_ pojawiają się pierwsze Kto? z Kim? Jak? i Dlaczego? (a przecież jest gorący sezon urlopowy, więc żeby nikt nie przegapił tematu).
Pewnie i tak szczegóły co do samego wyjazdy będziemy omawiać później ale post jest po to aby mniej więcej ustalić ile osób jest zainteresowanych ze Szczecina i okolic i może niektóre osoby, które jeszcze się wahają jaką decyzję podjąć uspokoić, że TAK SZCZECIN TEŻ SIĘ WYBIERA NA ZLOT hm… a wybiera się?
Wiem, że między nami są już pewniaki
Jasne, że się wybiera! Ja jadę z koleżanką, z którą byłam na koncercie w Multiknie (tak jej się spodobało, że stwierdziła iż zakochała się w Michaelu i jedzie ze mną :D). Napisałam już do siadeh_ i czekam tylko na maila zwrotnego z nr konta na wpłatę :D I wiecie co...już nie mogę się doczekać!
Oj będzie wesoło, będzie :D A wybieracie się na tą imprezę na której będzie tylko muzyka MJa i jest ograniczona liczba osób (200) czy tą drugą z muzyką lat 80. i Michaela? Bo mi się udało załapać na tą pierwszą I czy planujecie już coś z noclegami?
_*Aga*_222 pisze:A wybieracie się na tą imprezę na której będzie tylko muzyka MJa i jest ograniczona liczba osób (200) czy tą drugą z muzyką lat 80. i Michaela? Bo mi się udało załapać na tą pierwszą
Na listę już wpisani i pieniążki wysłane więc chyba się załapaliśmy :)
_*Aga*_222 pisze:I czy planujecie już coś z noclegami?
A nocleg raczej nie potrzebny, impreza skończy się nad ranem i chyba prosto na pociąg :)
Kurcze, chciałabym pojechać ale moja mama nie jest do końca przekonana, a samej mnie nie puści (mam 15 lat)... cały czas ja namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie
Natalia
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Izabela pisze:A nocleg raczej nie potrzebny, impreza skończy się nad ranem i chyba prosto na pociąg :)
No w sumie racja :) Ale niektórzy pytali o noclegi więc też się zaczęłam nad tym zastanawiać. Ale to chyba głównie Ci, którzy idą na after party w niedzielę.
natalie pisze:a samej mnie nie puści (mam 15 lat)...
natalie pisze:Kurcze, chciałabym pojechać ale moja mama nie jest do końca przekonana, a samej mnie nie puści (mam 15 lat)... cały czas ja namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie
Natalia
Natalka zaproś Mamę do lektury tego tematu i powiedź, że będziesz w dobrych rękach
Masz jeszcze trochę czasu, przekonasz :)
A ja i Siostra chyba się załapałyśmy do 200, choć myślę, że nie będzie podziłaów. To spotkanie wszystkich Nas, bez względu na wiek i inne takie :)
Ostatnio zmieniony wt, 04 sie 2009, 23:51 przez poisonivy, łącznie zmieniany 1 raz.
natalie pisze:Kurcze, chciałabym pojechać ale moja mama nie jest do końca przekonana, a samej mnie nie puści (mam 15 lat)... cały czas ja namawiam ale nie wiem co z tego wyjdzie
Zgadzam się z Poisonivy przecież większość z nas jest pełnoletnia a poza tym chyba mamy zamiar jechać grupą i grupą wracać więc może się zgodzi mam nadzieję i trzymam kciuki :)
Wybieracie sie na Pyromagic? Można przed MJowiskiem już się spotkac :) Trochę rychło w czas się odzywam z tym bo impreza zaczyna się za godzinę ale może a nóż ktoś przed komp siedzi i to przeczyta