Spotkania fanów w Szczecinie

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
wojowniczka_światła

Post autor: wojowniczka_światła »

To my tak wrzeszczałyśmy z tyłu Alexis!! Nasze forum tam rząd N i M, a na Heal the world też nasza inicjatywa żeby wyjśc na środek. Na pocżatku byłyśmy tylko ja, Wer , syn Edytki i jakieś dwie dziewczyny potem dopiero zaczeli do nas schodzić ludzie. Ale też się zdziwiłam że cały środek i dół taki drętwy.. Ale ciesze się ze nasze wrzaski było słychać XD
Obrazek
Awatar użytkownika
_*Aga*_222

Post autor: _*Aga*_222 »

Ja to się spodziewałam, że wszyscy się będą dobrze bawić, że przynajmniej na Billie Jean cała sala wstanie i będzie ładnie klaskać a tu i ówdzie może nawet tańcować, a tu nic!... Ludzie okazali się baaardzo powściągliwi... Dobrze, że przynajmniej nasze forum nie zawiodło :D I za to Wam wielkie dzięki! Pozdrawiam serdecznie :)
Alexis pisze:Jeszcze koncert BAD i HISTORY bym tak obejrzała
O tak!!! To by było coś! (koncert Yokohama '87 na dużym ekranie :zgon: :zgon: :zgon: )
Obrazek
Awatar użytkownika
Kama

Post autor: Kama »

Dzięki dziewczyny za miłą zabawę:) :mj:
jakoś w pracy dałam radę :smiech: aaa i polecam się na przyszłość jeżeli chodzi o podwożenie ;-)
no niestety można się było tego spodziewać, że będą drętwi ludzie ale chociaż my podniosłyśmy tył sali do góry
żeby nie ta klima i tak cicho to od początku byśmy tańczyły a nie tylko na Heal The World :dance:
Obrazek
"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
Awatar użytkownika
Izabela

Post autor: Izabela »

Ja wam również dziękuję za dobrą zabawę, bo gdyby nie Wy to w ogóle byłoby jak na kncercie muzyki poważnej :)
Dźwięku nie będę nawet komentować bo szkoda słów ale i tak się cieszę, że tam byłam :) i czekam na kolejne spotkanie
Pozdrowionka
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

no no widze ze forum minimalnie zadowolone:)ja to wogole mialam inne myslenie myslalam ze wszyscy beda krzyczec tanczyc itp.i ze na koniec bedzie cos z pogrzebu.ale i tak ciesze sie ze jednak udalo nam sie cos rozkrecic bo gdyby nie my, nie wiem czy ktos by sie odwazył????? :-/ myslalam ze przy teledyskach bedzie power ale to tylko dzieki nagłosnieniu i zmeczeniu wszyscy zamilkli dobrze ze brawa mieli sile bic!a alko jeszcze w samochodzie meczyl ize ;-) Iza sorki heheheh.buziaki
Obrazek
Awatar użytkownika
Izabela

edyta_76 pisze:ja to wogole mialam inne myslenie myslalam ze wszyscy beda krzyczec tanczyc itp
też tak myślałam ale dobrze, że choć trochę udało się rozruszać towarzystwo

edyta_76 pisze:a alko jeszcze w samochodzie meczyl ize Iza sorki
Edyta nie przesadzaj ;-) Pozrów Aleksa ode mnie :)
Awatar użytkownika
poisonivy

Post autor: poisonivy »

alexis pisze:Przyznawać się teraz które to tak pięknie krzyczały z tyłu ;-) Ja już ponarzekałam trochę w Hydeparku...rozumiem, że to było kino itd, itp, żeby się nie dziwić, że ludzie sztywno siedzieli, bo w końcu po to się do kina przychodzi...ale ludzie no to nie był film tylko koncert a to chyba można bylo potraktować jako różnicę ;-)
Trochę się rozczarowałam tą stypą ale przynajmniej przy Heal The World coś się ruszyło...Swojego drętwego rzędu nie skomentuję...ale jeszcze raz podziękowania dla dziewczyn z tyłu, że pokazałyście kogo na ekranie oglądamy ;-)
Jeszcze koncert BAD i HISTORY bym tak obejrzała :mj:
Nasze rzędy to chyba gardeł dziś nie mają :) bo krzyk był oj był.

Było wspaniale!!! Troche cicho i faktycznie mało ludzi się ruszyło ale wielkie dzięki dla DZIEWCZYN :)
Mam nadzieję na spotkanie za jakiś czas.

Pozdrawiam serdecznie.
e.
The world got even darker it was possible [*]
Awatar użytkownika
edyta_76

Post autor: edyta_76 »

hehe ja glos mam jak bym popila cala noc:)wojowniczka mysle ze pamietasz o specjalnym zadaniu:)5branzoletek prosimy:)kochani co do spotkania to piszcie kiedy co i jak!!!!podawajcie num gg moj to5775781.pozdrawiam z Aleksem.
Obrazek
Awatar użytkownika
poisonivy

http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0

tu jest link. zapraszam wszystkich chętnych.
Wstępne info o spotkaniu :)
natalie

Post autor: natalie »

Jejku jak ja żałuje, ze mnie nie było :( widzę, ze się bardzo fajnie bawiliście :) Moze multikino zorganizuje to jeszcze raz wtedy na pewno będę. Pozdrawiam:)
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
Izabela

natalie pisze:Jejku jak ja żałuje, ze mnie nie było :( widzę, ze się bardzo fajnie bawiliście :) Moze multikino zorganizuje to jeszcze raz wtedy na pewno będę
Może jak uda się zorganizować spotkanie to dołaczysz w sumie to nie to samo co koncert na wielkim ekranie ale zawsze coś :)
Olica

Post autor: Olica »

Izabela pisze:
edyta_76 pisze:ja to wogole mialam inne myslenie myslalam ze wszyscy beda krzyczec tanczyc itp
też tak myślałam ale dobrze, że choć trochę udało się rozruszać towarzystwo

Rozruszac towarzystwo? To z pewnoscia nie w mojej sali :/ probowalam rozruszac kolezanki i z marnym skutkiem. Jedyne co mi pozostalo to podskakiwac na fotelu samemu. A tak chcialam potanczyc.........
Awatar użytkownika
poisonivy

Witajcie Rodacy Szczeciniacy :)

Tak pomyślałam, że zapytam co też Szczecin sądzi o płycie upamiętniającej MJ?

Ja myślę, że to świetny pomysł i chcemy z Siostrą wpłacić jakąś "symboliczną złotówkę" :) i jak Szczecin pokażemy, że jesteśmy?

Pozdrawiam.
e.
natalie

Post autor: natalie »

poisonivy pisze:Witajcie Rodacy Szczeciniacy :)

Tak pomyślałam, że zapytam co też Szczecin sądzi o płycie upamiętniającej MJ?

Ja myślę, że to świetny pomysł i chcemy z Siostrą wpłacić jakąś "symboliczną złotówkę" :) i jak Szczecin pokażemy, że jesteśmy?

Pozdrawiam.
e.
Jasne, fajnie by było, ale jak wszystkim wiadomo (albo i nie) taka płyta ma się ukazać w Warszawie (chwała pani Ewie :mj: ) wiec może najpierw dokończyć tamten projekt, i dopiero zabrać się ewentualnie za drugi. Bardzo dużo przy tym roboty dlatego na razie skupmy się na tej tablicy, która ma być zawieszona w W-wie.

Natalia
Obrazek
'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Awatar użytkownika
Izabela

natalie pisze:Jasne, fajnie by było, ale jak wszystkim wiadomo (albo i nie) taka płyta ma się ukazać w Warszawie (chwała pani Ewie ) wiec może najpierw dokończyć tamten projekt, i dopiero zabrać się ewentualnie za drugi. Bardzo dużo przy tym roboty dlatego na razie skupmy się na tej tablicy, która ma być zawieszona w W-wie.
Poisonivy właśnie chyba chodziło o projekt w Warszawie o ile dobrze zrozumiałam :)
ODPOWIEDZ