Spotkania fanów w Szczecinie
- wojowniczka_światła
To my tak wrzeszczałyśmy z tyłu Alexis!! Nasze forum tam rząd N i M, a na Heal the world też nasza inicjatywa żeby wyjśc na środek. Na pocżatku byłyśmy tylko ja, Wer , syn Edytki i jakieś dwie dziewczyny potem dopiero zaczeli do nas schodzić ludzie. Ale też się zdziwiłam że cały środek i dół taki drętwy.. Ale ciesze się ze nasze wrzaski było słychać XD
- _*Aga*_222
Ja to się spodziewałam, że wszyscy się będą dobrze bawić, że przynajmniej na Billie Jean cała sala wstanie i będzie ładnie klaskać a tu i ówdzie może nawet tańcować, a tu nic!... Ludzie okazali się baaardzo powściągliwi... Dobrze, że przynajmniej nasze forum nie zawiodło :D I za to Wam wielkie dzięki! Pozdrawiam serdecznie :)
)
O tak!!! To by było coś! (koncert Yokohama '87 na dużym ekranieAlexis pisze:Jeszcze koncert BAD i HISTORY bym tak obejrzała

Dzięki dziewczyny za miłą zabawę:)
jakoś w pracy dałam radę
aaa i polecam się na przyszłość jeżeli chodzi o podwożenie
no niestety można się było tego spodziewać, że będą drętwi ludzie ale chociaż my podniosłyśmy tył sali do góry
żeby nie ta klima i tak cicho to od początku byśmy tańczyły a nie tylko na Heal The World

jakoś w pracy dałam radę

no niestety można się było tego spodziewać, że będą drętwi ludzie ale chociaż my podniosłyśmy tył sali do góry
żeby nie ta klima i tak cicho to od początku byśmy tańczyły a nie tylko na Heal The World

"You are not alone I am here with you Though we're far apart You're always in my heart"
Zawsze będziesz w sercu mym...
no no widze ze forum minimalnie zadowolone:)ja to wogole mialam inne myslenie myslalam ze wszyscy beda krzyczec tanczyc itp.i ze na koniec bedzie cos z pogrzebu.ale i tak ciesze sie ze jednak udalo nam sie cos rozkrecic bo gdyby nie my, nie wiem czy ktos by sie odwazył?????
myslalam ze przy teledyskach bedzie power ale to tylko dzieki nagłosnieniu i zmeczeniu wszyscy zamilkli dobrze ze brawa mieli sile bic!a alko jeszcze w samochodzie meczyl ize
Iza sorki heheheh.buziaki

Nasze rzędy to chyba gardeł dziś nie mają :) bo krzyk był oj był.alexis pisze:Przyznawać się teraz które to tak pięknie krzyczały z tyłuJa już ponarzekałam trochę w Hydeparku...rozumiem, że to było kino itd, itp, żeby się nie dziwić, że ludzie sztywno siedzieli, bo w końcu po to się do kina przychodzi...ale ludzie no to nie był film tylko koncert a to chyba można bylo potraktować jako różnicę
![]()
Trochę się rozczarowałam tą stypą ale przynajmniej przy Heal The World coś się ruszyło...Swojego drętwego rzędu nie skomentuję...ale jeszcze raz podziękowania dla dziewczyn z tyłu, że pokazałyście kogo na ekranie oglądamy
Jeszcze koncert BAD i HISTORY bym tak obejrzała
Było wspaniale!!! Troche cicho i faktycznie mało ludzi się ruszyło ale wielkie dzięki dla DZIEWCZYN :)
Mam nadzieję na spotkanie za jakiś czas.
Pozdrawiam serdecznie.
e.
The world got even darker it was possible [*]
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... sc&start=0
tu jest link. zapraszam wszystkich chętnych.
Wstępne info o spotkaniu :)
tu jest link. zapraszam wszystkich chętnych.
Wstępne info o spotkaniu :)
The world got even darker it was possible [*]
Izabela pisze:też tak myślałam ale dobrze, że choć trochę udało się rozruszać towarzystwoedyta_76 pisze:ja to wogole mialam inne myslenie myslalam ze wszyscy beda krzyczec tanczyc itp
Rozruszac towarzystwo? To z pewnoscia nie w mojej sali :/ probowalam rozruszac kolezanki i z marnym skutkiem. Jedyne co mi pozostalo to podskakiwac na fotelu samemu. A tak chcialam potanczyc.........
Jasne, fajnie by było, ale jak wszystkim wiadomo (albo i nie) taka płyta ma się ukazać w Warszawie (chwała pani Ewiepoisonivy pisze:Witajcie Rodacy Szczeciniacy :)
Tak pomyślałam, że zapytam co też Szczecin sądzi o płycie upamiętniającej MJ?
Ja myślę, że to świetny pomysł i chcemy z Siostrą wpłacić jakąś "symboliczną złotówkę" :) i jak Szczecin pokażemy, że jesteśmy?
Pozdrawiam.
e.

Natalia

'You are the star,
you make mi shine[...]
You are my life'
Poisonivy właśnie chyba chodziło o projekt w Warszawie o ile dobrze zrozumiałam :)natalie pisze:Jasne, fajnie by było, ale jak wszystkim wiadomo (albo i nie) taka płyta ma się ukazać w Warszawie (chwała pani Ewie ) wiec może najpierw dokończyć tamten projekt, i dopiero zabrać się ewentualnie za drugi. Bardzo dużo przy tym roboty dlatego na razie skupmy się na tej tablicy, która ma być zawieszona w W-wie.