Witam Was

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Witam Was

Post autor: M.J.[*] »

Witajcie. Minął miesiąc a ja dopiero teraz mam odwage napisać to co czuję z głębi serca.
Tak jestem niestety ''olśnioną 25 czerwca'' , mam 14 lat(zresztą nie długo 15) mam na imię Olivia i...
i czuje ogromny żal iż nie poznałam tak wspaniałego człowieka wcześniej. Tego dnia byłam zalana wiadomościami o Michaelu o Jego śmierci.....byłam wstrząśnięta ....głupio mi się przyznać ale wcześniej znałam Michaela tylko z jednej piosenki Billy Jean . Tak więc weszłam do internetu szukając informacji na temat Michaela przy tym przewróciłam do góry nogami całe You Tube w poszukiwaniu muzyki.....Oglądnęłam filmy między innymi Living with Michael Jackson oraz Private Home .....dopiero wtedy ocknęłam sie jakiego człowieka stracił świat jakiego człowieka straciłam Ja - jak wspaniałego ! jak bezinteresownego ......jak kochającego to co bezbronne.....jak pełnego miłości i zrozumienia ludzi.....to było coś strasznego pokochać człowieka , poznać Go i od razu pożegnać na zawsze.... miałam i mam do teraz ogromne wyrzuty sumienia zadaje sobie pytanie dlaczego , dlaczego nie bylo mi dane poznać bliżej Michaela....

Chciałabym złożyć moje wyrazu współczucia ...należy się Wam szacunek....wieloletnim Fanom Michaela tym którzy wspierali Go swoim sercem w trudnych dla Niego momentach życia ....wiem jak bardzo jest Wam ciężko niemniej czuje to samo ...naprawdę....mimo iż nie byłam z Michaelem tak długo jak część z Was to naprawdę pokochałam Michela z głębi serca.....

Może dziwnie to brzmi to co tutaj pisze aczkolwiek potrzebowałam tego...może podzielenie się z Wami moim smutkiem choć trochę ulży smutkowi ....

Jest mi źle z powodu słuchania piosenek Michela w smutku ....gdy słyszę Smile zamiast się śmiać ja płacze...
staram się płakać przez ''śmiech'' tylko dlatego bo czuje że Michelowi nie chodziło oto aby po Jego śmierci ludzie płakali....
Jest mi lepiej po wczorajszej nocy gdy śnił mi się Michael....był u mnie w pokoju i prosił abym nie płakała i mówił do mnie takim łagodnym głosem że ciszy się ,że mnie poznał a ja Jego i dziękował mi za to .

Również jestem jestem wstrząśnięta Waszą nieprawdopodobną mocą to jak magia.....
Tak jak kiedyś ktoś to napisał ''widocznie tam o tam na górze Michael był potrzebny bardziej''

Jak pisałam wcześniej mam ogromne wyrzuty sumienia ,że nie poznałam Michaela wcześniej ....zawsze tzn gdy byłam mała (teraz mam 14 lat) był dla mnie kimś hmm takim nieosiągalnym , takim totalnym profesjonalistą tak nawet hmm postacią z bajki ? może przez urodę niecodzienną Michaela takie miałam wrażenie ( mówię jakie były wrażenia gdy byłam mała). Nigdy , przenigdy nie powiedziałam o Michaelu złego słowa(mimo ,że słyszałam sporo nieciekawych opini paskudnych ludzi) ale też nigdy nie próbowałam Jego poznać.... Teraz gdy doceniłam tego człowieka zrozumiałam co straciłam..
dziękuje Wam ,że jest to forum....moi rówieśnicy nie byli i nie są przejęci śmiercią,nie rozumieją mnie....nawet teraz , teraz w tych snutych chwilach, w chwilach śmierci nabijali się ''ha ha toć on nosa nie miał'' straszne i bolesne ale prawdziwe ...bo i tacy są ludzie ale powiem Wam ,że będąc w swojej sytuacji ''olśnioną 25 czerwca'' staram być się w miarę wyrozumiała bo i może oni kiedyś dorosną i zrozumieją Kogo stracili i jaki popełnili błąd (nie zrozumcie tego jako ,że akceptuje takie zdanie o Michaelu bo bronie Jego osoby jak tylko mogę)

najgorsze jest chyba to ,że nigdy ale to nigdy nie będę miała możliwości mieć przynajmniej nadzieję,że zobaczę/usłyszę Michaela na żywo...nigdy... :surrender:

Pozdrawiam

(ta moja wypowiedz znajduje się również w temacie jak ukoić ból)

FUCK THE PRESS , MICHAEL IS THE BEST
Ostatnio zmieniony śr, 14 lip 2010, 7:39 przez M.J.[*], łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Tylko kto powie mi jak żyć i dokąd iść ?
Awatar użytkownika
Karolajn

Post autor: Karolajn »

ślicznie przemówienie
witam na forum :-)
Obrazek
Michael ;(;(
[*]
I love you. !!

You forever in my heart ;(

Obrazek
Awatar użytkownika
Dirty Nancy

Post autor: Dirty Nancy »

Bardzo ładnie napisałaś, również pozdrawiam :)
Obrazek
Awatar użytkownika
mariolka

Re: Witam Was

Post autor: mariolka »

Witaj,
"M.J.[*]"]
Teraz gdy doceniłam tego człowieka zrozumiałam co straciłam..

I to jest najważniejsze, pozdr :mj:
Awatar użytkownika
moniazabak

Post autor: moniazabak »

Hm.. Witaj ns forum ; )
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Bardzo mądre słowa jak na tak młody wiek.Witaj na forum.
Obrazek

Dziękuje za tak mile powitanie
loveMJPT
Obrazek
''CHCIAŁEŚ SAM ZBAWIĆ ŚWIAT.ŚMIALI SIĘ Z TWOICH RAD ale wiem,że spełni się Twój sen.Bo sen Twój to lepszy świat.''
Awatar użytkownika
SmoothCriminalistka

Post autor: SmoothCriminalistka »

Hej! :) Jak na swój wiek (z góry przepraszam, głupio to brzmi) to jesteś naprawdę dojrzała i inteligentna:) I nie chodzi mi o to, żeby Cię urazić z tym wiekiem. Mówię to, patrząc w jakim wieku jest tu dużo osób ;-)
Pozdrawiam i witam na pokładzie :mj: Na pewno szybciutko się zadomowisz, jak ja i wszyscy inni:)
~ * ~
Kiedy nie ma Ciebie,
Smutno płynie czas.
Nie ma gwiazd na niebie,
Nawet księżyc zgasł......
~ * ~
Awatar użytkownika
ulaeska

Post autor: ulaeska »

Witam Cię Olivio.
Nie tylko Ty żałujesz, że już nie będziemy mieli okazji zobaczyć Go na żywo. Przez całą swoją wieloletnią fascynację Michaelem nie miałam nigdy okazji zobaczyć Go chociażby z daleka czy na jakimś koncercie. Wyobraź sobie jak ja się czuję. Rozumiem Ciebie znakomicie. Ale Michael żyje przecież w Nas i to jest najważniejsze. Pozdrawiam Cię Ula.
Odchodząc zabrałeś moje serce.
Awatar użytkownika
paty092

Post autor: paty092 »

Witam cię :)
Obrazek
Awatar użytkownika
M.J.[*]

Dziękuje Wam za tak miłe powitanie ...nawet nie wiecie jak mi po tym lepiej. Nie ma to jak wsparcie .

Pozdrawiam Was :mj:

Jest mi lepiej po wczoraj ...oglądnęł wywiad Michaela z Oprah i....Michael powiedział ,że wybacza,że wybacza każdemu i tak lepiej mi się zrobiło ,że i mi Michael wybaczy to iż pokochalam i poznałam Go w dniu w którym musiałam Jego pożegnać .

Dziękuję Ci
za to, że Cię mam.
Za te wszystkie chwile szczęścia,
które razem z Tobą los mi dał
Obrazek
ODPOWIEDZ