ola się przedstawia

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
mada744

Post autor: mada744 »

Witaj na forum:-) Ja tez bylam na koncercie w Warszawie ale Twojej przygody z koncertami mozna na prawde pozazdrościć. Masz super fotki i to co najważniejsze autograf samego MJ japrosic
Awatar użytkownika
Solange

Post autor: Solange »

Olu, tak bardzo zazdroszczę Ci koncertu na Bemowie. Do dziś mam bilety, których nie dane mi było wykorzystać. Nie wiem, czy kiedyś to przeboleję.
Obrazek
Fill my heart with song and let me sing for ever more. You are all I long for all I worship and adore. In other words, please be true. In other words I...
Unforgettable, that's what you are.
Awatar użytkownika
ghost_ola

Post autor: ghost_ola »

dziewczyny kurde kiedy ja poznam takich fanów jak wy? mam nadzieję zę wybieracie się na zlot???
ja sie wybieram na pewno :)
a jutro na koncert do ZT i after party :)

ulaeska pisze:Ciesz się Olu (mam ogromną sympatię do tego imienia) bo Ty masz naprawdę co wspominać.
Cieszę sie bardzo, wiem że miałam duzo szczęścia i że okoliczności mi sprzyjały. Ale i tak zawsze czułam pewien niedosyt ;)
Za sympatie dziękuję. Jeśłi dobrze wniskuję, to ty masz na imię Ula, a ja z tym imieniem mam bardzo dobre skojarzenia :)
Pozdrawiam
Beyond these boundaries, he wanted to fly
In nature's scheme, never to die
http://mjtranslate.com
roberto

Post autor: roberto »

no to miło Olu ze będziesz . ja miałem nie być na koncercie w ZT ,ale dzięki koleżance Solange która mnie wezmie ze sobą będę więc poznam was wszystkie Mjówki heh. ta ksobie przemyślałem żę nalezy godnie pożegnać króla i należy tam poprostu być . miałem inne sprawy na dziś wieczór ,ale cóżjest ważniejsze od koncertu Michaela ??? każdy fan powinien byćna dzisiejszych koncertach w . oczywiście na afterku będę na bank . kurde fajnie będzie siępobawićw gronie fanów Michaela. dobra bo znowu sięrozpiszęi będzie. poprostu cieszę sie że poznam tylu fanów. posłuchajcie ja będę miał czarną opaske na prawym ramieniu z inicjałami MJ więc jak byście mnie zobaczyły to dajcie mi znać . pozdro :mj:
Ostatnio zmieniony czw, 30 lip 2009, 16:22 przez roberto, łącznie zmieniany 1 raz.
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
roberto

Post autor: roberto »

A i zapomniałem wszytkim wam dziewczyny życzę super koncertu i mega after party i milutkich wspomnień. pozdro :mj:
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Przczytałam to co napisałaś jednym tchem i jestem pod mega wrażeniem. Byłaś na tylu koncertach, choć wielu fanów, którzy nie mieli szans zobaczyć go na żywo (w tym i ja) marzyło o tym, by zobaczyć go choć na parę sekund. Fakt, trochę Ci tego zazdroszcze, ale nie na tyle by szczerze nie cieszyć się z Twojego szczęścia. Witaj na forum i owocnego postowania. ;-)
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Faktycznie-zobaczyć MJa na żywo i to tyle razy-piękne masz wspomnienia.
Witam na forum.
Obrazek

Post autor: mya »

Witaj na forum,

również jestem tu nowa. Cieszę cię bardzo twoim szczęściem - miałaś tą szansę spotkać Michael'a na żywo.
Po cichu zazdroszczę ci takich wspomnień ;-)
Awatar użytkownika
moni

Post autor: moni »

najbardziej mnie rozwaliło zdjęcie tych ludzi w autobusie, niczego nie swiadomi że kiedys to wszystko przejdzie do Historii jada sobie do domu, do pracy do szkoły.....
Being crazy is a lonely road, but I've got only one life to live.
Awatar użytkownika
guruFARMI

Post autor: guruFARMI »

przeczytałem Twoje powitanie :) :)

wydaje mi się , że jesteś tutaj jedną z niewielu osób które miały tak bliski i wielokrotny kontakt z Michaelem na zywo ;)

wspaniała historia, lata 90 to jeszcze była magia , masz coś wspominać, teraz ludzie podróżują jak się da, mają internet , informacje, multimedia

wtedy takie wojaże to musiało być coś ;)

ja niestety tylko pamietam że byłem z rodzicami w warszawie może ze 2 tyg przed koncertem i wszędzie były plakaty promujące trasę HISTORY , miałem moze wtedy 8 lat ,

niestety, urodzilem się za późno ;p
I promise you, the best is yet to come
Obrazek
Awatar użytkownika
*ogieniwoda*

hej witam

Post autor: *ogieniwoda* »

jestem tu od niedawna * przeczytałam twoja historie i powiem że jestem pod wrażeniem Twoich przeżyc* niejeden chciałby być na Twoim miejscu. Ja mam 35 lat i szaleje za Michaelem słucham go codziennie * zazdroszcze Ci tego co przeżyłaś * Michael był - nie - on jest wspaniały i zawsze będę o nim pamietac to co zrobił piosenki teledyski to jest wszystko niepowtarzalne cudowne * miło sie czyta o takich osobach jak Ty Olu i za to Cie pozdrawiam serdecznie i ciepło*
Awatar użytkownika
Gala_1

Post autor: Gala_1 »

Witam Miłego postowania
'Dałeś nam najpięknejszą muzykę pop jaką mogliśmy usłyszeć. Dziękujemy ci... NA zawsze pozostaniesz w naszych sercach.!.
Awatar użytkownika
Ix3MJ

Post autor: Ix3MJ »

Wiiitaj!;**********
szkoda że ja miałam w 1996 3 latka.;(
``Zanim mnie osądzicie.
Spróbujcie naprawdę mnie pokochać.
Spójrzcie w wasze serca, a potem spytajcie.
Czy widzieliście moje dzieciństwo? ,,- MJ<3
ODPOWIEDZ