DVD Private Home Movies (Napisy PL)

Tu zamieszczamy i prosimy o materiały graficzne, audio i wideo. Zakaz udostępniania plików wydanych oficjalnie - szczegóły w regulaminie.
Awatar użytkownika
masa_bitumiczna

Post autor: masa_bitumiczna »

Rozpakowałem tego jednego parta: PHMPL.part01.rar programem 7-Zip i pliki wyglądają tak:

Obrazek

Musisz mieć takie same pliki z tego parta. Właśnie, jakie dokładnie masz?
Ogólnie to musi działać, bo ja jakiś miesiąc temu ten film ściągałem i wszystko działało bez zarzutu (oczywiście, tak jak pisał Willy, wyskoczył błąd w 15 parcie i trzeba było dodatkowo pobrać sam VTS_01_4.VOB).

P.s. Willy, dzięki za ten dokument.
Awatar użytkownika
aeval

Post autor: aeval »

Zostawiłam w spokoju 7-Zip'a. Rozpakowałam wszystko ściągniętym WinRAR'em.
Nagrałam płytkę...i... DZIAŁA :happy:
Szczęśliwa jestem jak dziecko. Dziękuję za pomoc! :D
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

A ja mam całkowicie odwrotnie... Gdy nagrałam płytkę, tak jak pisał Willy, to w ogóle nie chodzi mi menu. Nie działają mi nawet przyciski na pilocie... Za to po rozpakowaniu 7zipem, gdy uruchomiłam plik z komputera w Nero, to działa mi bez zarzutów... :wariat:
Dlaczego tak jest?
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
_donkey_

Post autor: _donkey_ »

Willy, takie pytanie do ciebie mam ;-) pracujesz juz może nad TAKE 2?? :-) bo chyba minął już rok jak obiecywałeś że będzie ;-) nie to żebym poganiała tylko bardzo chciałabym zobaczyć z tłumaczeniem bo z moim angielskim to nie zabardzo :wariat:
Awatar użytkownika
aeval

_donkey_ w tym wątku ->http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6751 jest odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
_donkey_

Post autor: _donkey_ »

aeval pisze:_donkey_ w tym wątku ->http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewtopic.php?t=6751 jest odpowiedź na nurtujące Cię pytanie.

Dzięki wielkie :calus: Wprawdzie grzebałam na forum żeby doszukać się czy ktoś już może pisał coś o tym, ale widocznie niezbyt dobrze :cool:
Awatar użytkownika
wiśnia1994

Post autor: wiśnia1994 »

ej jak to tam trzeba ściągnąć?może mnie ktos poinstruować bo nie jestem dobra w te klocki?;D weszłam na to z pobieraniem i co dalej? nenene
Awatar użytkownika
A-g-A

Post autor: A-g-A »

Przepisałaś kod? Jeśli tak, to klikasz pobierz plik, następnie czekasz chyba 40 sekund czu ile tam jest (sekundy odliczają Ci się na dole) i kilkasz zwykłe pobieranie. No chyba, że chcesz szybciej i w ogóle kilka plików na raz, to dajesz pobieranie premium, ale za to sie płaci.
Obrazek
Run, Forrest! RUN!
Awatar użytkownika
wiśnia1994

aha dzięki za instrukcje.. ;-)
Awatar użytkownika
wiśnia1994

aha dzięki za instrukcje.. ;-)
Awatar użytkownika
wiśnia1994

ej a jak już sciągnę jedną część to w jakim programie to otwierać,co robić? nenene
Awatar użytkownika
aeval

Wisienko, chyba WinRAR będzie najlepszy. Ale żeby otworzyć, musisz ściągnąć wszystkie części. Wtedy klikasz na pierwszy plik i automatycznie rozpakowuje się Tobie wszystko do jednego katalogu.
Jak nie masz tego programu, to tu-> http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2& ... AR+3.80+PL możesz go sobie legalnie ściągnąć i przez 40 dni za darmo używać.
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
wiśnia1994

aha dzięki.. Jak będę miała jeszcze jakieś problemy napiszę .. nenene
kora22

Post autor: kora22 »

a czy po tych 40 dniach moge jeszcze raz sciągnąć ten program?? czy system mnie zapamieta i nie można tak robić?
Awatar użytkownika
aeval

Wiesz co, Kora... ja ściągnęłam WinRARa (trial) drugi raz. Więc w sumie można. Tylko...nie bardzo pamiętam ile czasu upłynęło pomiędzy jednym ściąganiem a drugim. Miesiąc na pewno.
Obrazek Obrazek
ODPOWIEDZ