FlashMob dla Michaela Jacksona!
-
-
- no tak, ale mowa jest o Zlocie fanów. Organizowanym co roku.offthewall pisze:Ja uważam, ze dobrym miejscem jest jednak Warszawa.
Najlepsza imreza w roku na którą się czeka cały rok.
- polecam genialne miejsce ale tylko do realizacji masowej - ulica Nowy Świat w niedzielę gdy ruch jest wyłączony.offthewall pisze:W Sztokholmie bylo to tanczone w kilku miejscach, moze warto byloby w Wawie zrobic to tam gdzie wielu z nas widzialo Michaela w roku 1996 i 1997, czyli przed hotelem Mariott oraz na lotnisku Bemowo.
777 pisze:Aby przed klubem lub też już w środku zrealizować taki projekt.
cestunefille pisze: Jestem za
777 pisze:Kto nie zatańczy ten wszystkim stawia![]()
No to jesteśmy w temacie i tej wersji będziemy się trzymać.cestunefille pisze:Jestem jeszcze bardziej za..xd
-
- Różyczka83
-
-
Terminu nie przełożymy. Do nas zapisało się już ok. 60 osób także nie jest tak źle, a chętni nadal się zgłaszają. 29 sierpnia to idealny dzień z uwagi na to, że są urodziny Michaela a to, że ktoś jedzie Do Łodzi, sorry :) jego strata.
Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać na natalia_olszewska93@wp.pl
tańczymy do Beat It (ten sam układ co w Stockholmie). Pierwsza próba jak już mówiłam : 25 lipca . Spotykamy się pod Empikiem na Nowym Świecie o 14:00 a ćwiczyć będziemy w parku na Książęcej.
Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać na natalia_olszewska93@wp.pl
tańczymy do Beat It (ten sam układ co w Stockholmie). Pierwsza próba jak już mówiłam : 25 lipca . Spotykamy się pod Empikiem na Nowym Świecie o 14:00 a ćwiczyć będziemy w parku na Książęcej.
No ja rozumiem Was doskonale. Urodziny MJa itd.ofeflia93 pisze:Terminu nie przełożymy. Do nas zapisało się już ok. 60 osób także nie jest tak źle, a chętni nadal się zgłaszają. 29 sierpnia to idealny dzień z uwagi na to, że są urodziny Michaela a to, że ktoś jedzie Do Łodzi, sorry :) jego strata.
Szkoda tylko, że zamiast się łączyć będziemy się dzielić.
Chyba, że faktycznie jest grupa fanów, która nie jedzie do Łodzi, nie może jechać, nie wie o imprezie, nie chce. Nie potępiam ich oraz Was bo to w sumie dobry pomysł.
Życzę Wam powodzenia i liczę na to, że wszystko się uda.
Np. w mediach będą mówili o Was a także i o nas. Co też jest dobrym akcentem, że różni fani w różnych częściach PL wspominają MJa.
Ale sformułowanie „a to, że ktoś jedzie Do Łodzi, sorry :) jego strata.” Chyba nie za bardzo na miejscu.
To samo mógłbym w tym miejscu powiedzieć o Was. Dlaczego?
Wy zrobicie flashmoba raz albo dwa, a my jak rok temu w ciągu 10h wspólnej zabawy możemy ich zrobić setki. Przykładowo co utwór MJa.
Więc kończąc moją wypowiedź serdecznie zapraszam fanów do Łodzi na największą (cykliczną) imprezę a tych co z jakiś względów nie mogą itp. do realizacji Waszego projektu.
Liczę na jakieś wideo (link na forum do yt)
Więc już Ci odpowiadam:Kalyani pisze:Ja sie generalnie chyba zgubiłam i już nie wiem czy flashmob bedzie w Wawie czy w Łodzi no i do jakiej piosenki bedzie tańczony to moze podszlifuje układ w domciu, bo na proby nie dojade.
Kto pyta nie błądzi :)
W wawie będzie oficjalny flashmob organizowany przez fanów nie jadących do Łodzi.
- utwór: Beat It, jak już powyżej wspomniano
A w Łodzi będziemy robić co utwór flashmoba, więc gotuj się na całą dyskografię MJa, The Jacksons oraz Jackson 5 nie wspominając o „gdy MJ był mały” i utworach z szuflady samego MJa
Wybór należy do Ciebie
----------------------
Edit:
A ja mam jeszcze lepszy pomysł.
Spotkajcie się na tym flashmobie 29.08 o godzinie, np 12, albo 13, 14,
A potem na Centralny i do Łodzi, aby nam nauki dać.
Z Wawy pociąg jedzie ok 2h a impreza zacznie się zapewne jak co roku o 20:00 więc zdążycie być tu i tam.
A ci co wybierają się do Łodzi z Wawy niech dołączą do Was aby było Was jeszcze więcej i grupą po flashmobie pojechalibyście do Łodzi.
Myślę, że problem został rozwiązany
Ostatnio zmieniony czw, 23 lip 2009, 4:33 przez 777, łącznie zmieniany 2 razy.
-
ahh, niektórzy, na przykład ja, nie mają jak dojechac do Łodzi. Strasznie chciałabym byc tam z wami, ale mam 14 lat i sama pojechac nie mogę, a nikt mnie przecież specjalnie tam nie zawiezie. Do warszawy też mam spory kawałek, ale wsiadam w autobus i jestem na miejscu.
Myślę, że nie będziemy się dzielić - będziemy się jednoczyc. Wszyscy razem zatańczymy do muzyki Michaela. Może w innych miejscach i w innym czasie, ale cel jest ten sam. Pokażemy, jak silny wpływ wywarł na nas MJ.
I proszę, nie róbcie z tego konkurencji - gdzie zbierze się więcej fanów, gdzie będzie fajniej, gdzie będzie lepsza atmosfera itd. Wszyscy kochamy Michaela i to się liczy!
Myślę, że nie będziemy się dzielić - będziemy się jednoczyc. Wszyscy razem zatańczymy do muzyki Michaela. Może w innych miejscach i w innym czasie, ale cel jest ten sam. Pokażemy, jak silny wpływ wywarł na nas MJ.
I proszę, nie róbcie z tego konkurencji - gdzie zbierze się więcej fanów, gdzie będzie fajniej, gdzie będzie lepsza atmosfera itd. Wszyscy kochamy Michaela i to się liczy!