FlashMob dla Michaela Jacksona!

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
offthewall

Post autor: offthewall »

Ja uważam, ze dobrym miejscem jest jednak Warszawa. W Sztokholmie bylo to tanczone w kilku miejscach, moze warto byloby w Wawie zrobic to tam gdzie wielu z nas widzialo Michaela w roku 1996 i 1997, czyli przed hotelem Mariott oraz na lotnisku Bemowo.
cestunefille

Post autor: cestunefille »

Aby przed klubem lub też już w środku zrealizować taki projekt.
Jestem za

Kto nie zatańczy ten wszystkim stawia :piwo:
Jestem jeszcze bardziej za..xd
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
777

Post autor: 777 »

offthewall pisze:Ja uważam, ze dobrym miejscem jest jednak Warszawa.
- no tak, ale mowa jest o Zlocie fanów. Organizowanym co roku.
Najlepsza imreza w roku na którą się czeka cały rok.
offthewall pisze:W Sztokholmie bylo to tanczone w kilku miejscach, moze warto byloby w Wawie zrobic to tam gdzie wielu z nas widzialo Michaela w roku 1996 i 1997, czyli przed hotelem Mariott oraz na lotnisku Bemowo.
- polecam genialne miejsce ale tylko do realizacji masowej - ulica Nowy Świat w niedzielę gdy ruch jest wyłączony.

777 pisze:Aby przed klubem lub też już w środku zrealizować taki projekt.
cestunefille pisze: Jestem za
777 pisze:Kto nie zatańczy ten wszystkim stawia :piwo:
cestunefille pisze:Jestem jeszcze bardziej za..xd
No to jesteśmy w temacie i tej wersji będziemy się trzymać.
Obrazek
TurboSnail

Post autor: TurboSnail »

Czy temat aktualny?
Awatar użytkownika
Różyczka83

Post autor: Różyczka83 »

Podajcie dokładną informację odnośnie imprezy w Łodzi!Godzina i miejsce!że ja o tym kurde niewiedziałam!:(
My life is so empty without You...need You;(((
offthewall

PIERWSZA PRÓBA

DATA I MIEJSCE SPOTKANIA:

25 LIPCA (SOBOTA)
EMPIK NA NOWYM ŚWIECIE
GODZ. 14.OO
Awatar użytkownika
777

offthewall pisze:PIERWSZA PRÓBA

DATA I MIEJSCE SPOTKANIA:

25 LIPCA (SOBOTA)
EMPIK NA NOWYM ŚWIECIE
GODZ. 14.OO

Hehe - które piętro?
Obrazek
offthewall

Wejście do Empiku Megastore na Nowym Świecie jest miejscem zbiórki, sama próba odbędzie się w innym miejscu.

M.Dż.*--> ofthewall, nie używaj czerwonej czcionki- jest ona zarezerwowana dla niektórych Moderatorów.
Dziękuję.
Awatar użytkownika
777

No Ok, ale czemu napisałeś to na czerwono?
Obrazek
Awatar użytkownika
Kalyani

Post autor: Kalyani »

Ja sie generalnie chyba zgubiłam :-/ i już nie wiem czy flashmob bedzie w Wawie czy w Łodzi :-/ no i do jakiej piosenki bedzie tańczony to moze podszlifuje układ w domciu, bo na proby nie dojade.
Kto pyta nie błądzi nenene :)
Awatar użytkownika
Nekro

Post autor: Nekro »

dobra fajnie wszystko, ale serio się to odbędzie? bo raczej mało osób się na to pisze.... pytam dla pewności bo organizować flasmob w 4 czy 5 osób to raczej nieciekawa perspektywa:/
ofeflia93

Post autor: ofeflia93 »

Terminu nie przełożymy. Do nas zapisało się już ok. 60 osób także nie jest tak źle, a chętni nadal się zgłaszają. 29 sierpnia to idealny dzień z uwagi na to, że są urodziny Michaela a to, że ktoś jedzie Do Łodzi, sorry :) jego strata.
Jeśli ktoś jest chętny proszę pisać na natalia_olszewska93@wp.pl
tańczymy do Beat It (ten sam układ co w Stockholmie). Pierwsza próba jak już mówiłam : 25 lipca . Spotykamy się pod Empikiem na Nowym Świecie o 14:00 a ćwiczyć będziemy w parku na Książęcej.
Awatar użytkownika
777

ofeflia93 pisze:Terminu nie przełożymy. Do nas zapisało się już ok. 60 osób także nie jest tak źle, a chętni nadal się zgłaszają. 29 sierpnia to idealny dzień z uwagi na to, że są urodziny Michaela a to, że ktoś jedzie Do Łodzi, sorry :) jego strata.
No ja rozumiem Was doskonale. Urodziny MJa itd.
Szkoda tylko, że zamiast się łączyć będziemy się dzielić.
Chyba, że faktycznie jest grupa fanów, która nie jedzie do Łodzi, nie może jechać, nie wie o imprezie, nie chce. Nie potępiam ich oraz Was bo to w sumie dobry pomysł.
Życzę Wam powodzenia i liczę na to, że wszystko się uda.
Np. w mediach będą mówili o Was a także i o nas. Co też jest dobrym akcentem, że różni fani w różnych częściach PL wspominają MJa.

Ale sformułowanie „a to, że ktoś jedzie Do Łodzi, sorry :) jego strata.” Chyba nie za bardzo na miejscu.
To samo mógłbym w tym miejscu powiedzieć o Was. Dlaczego?
Wy zrobicie flashmoba raz albo dwa, a my jak rok temu w ciągu 10h wspólnej zabawy możemy ich zrobić setki. Przykładowo co utwór MJa.

Więc kończąc moją wypowiedź serdecznie zapraszam fanów do Łodzi na największą (cykliczną) imprezę a tych co z jakiś względów nie mogą itp. do realizacji Waszego projektu.
Liczę na jakieś wideo (link na forum do yt)

Kalyani pisze:Ja sie generalnie chyba zgubiłam i już nie wiem czy flashmob bedzie w Wawie czy w Łodzi no i do jakiej piosenki bedzie tańczony to moze podszlifuje układ w domciu, bo na proby nie dojade.
Kto pyta nie błądzi :)
Więc już Ci odpowiadam:
W wawie będzie oficjalny flashmob organizowany przez fanów nie jadących do Łodzi.
- utwór: Beat It, jak już powyżej wspomniano

A w Łodzi będziemy robić co utwór flashmoba, więc gotuj się na całą dyskografię MJa, The Jacksons oraz Jackson 5 nie wspominając o „gdy MJ był mały” i utworach z szuflady samego MJa

Wybór należy do Ciebie

----------------------
Edit:

A ja mam jeszcze lepszy pomysł.

Spotkajcie się na tym flashmobie 29.08 o godzinie, np 12, albo 13, 14,
A potem na Centralny i do Łodzi, aby nam nauki dać.

Z Wawy pociąg jedzie ok 2h a impreza zacznie się zapewne jak co roku o 20:00 więc zdążycie być tu i tam.

A ci co wybierają się do Łodzi z Wawy niech dołączą do Was aby było Was jeszcze więcej i grupą po flashmobie pojechalibyście do Łodzi.

Myślę, że problem został rozwiązany
Ostatnio zmieniony czw, 23 lip 2009, 4:33 przez 777, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek
karolowanka

Post autor: karolowanka »

ahh, niektórzy, na przykład ja, nie mają jak dojechac do Łodzi. Strasznie chciałabym byc tam z wami, ale mam 14 lat i sama pojechac nie mogę, a nikt mnie przecież specjalnie tam nie zawiezie. Do warszawy też mam spory kawałek, ale wsiadam w autobus i jestem na miejscu.
Myślę, że nie będziemy się dzielić - będziemy się jednoczyc. Wszyscy razem zatańczymy do muzyki Michaela. Może w innych miejscach i w innym czasie, ale cel jest ten sam. Pokażemy, jak silny wpływ wywarł na nas MJ.
I proszę, nie róbcie z tego konkurencji - gdzie zbierze się więcej fanów, gdzie będzie fajniej, gdzie będzie lepsza atmosfera itd. Wszyscy kochamy Michaela i to się liczy!
ofeflia93

Post autor: ofeflia93 »

Dla tych, którzy wybierają się na próbę do Wawy. Spotykamy się o 14:00 pod Empikiem. Później przechodzimy wspólnie do parku.
ODPOWIEDZ