Mi tam zbyt wiele energii nie daje... raczej odbiera :PIsabell__ pisze:Muszę przyznać, że Jego muzyka daje mi wiele energii.
Czy ktoś mi przetłumaczy co on tu gada?
http://www.youtube.com/watch?v=UT4AR7Ft ... re=related
Mi tam zbyt wiele energii nie daje... raczej odbiera :PIsabell__ pisze:Muszę przyznać, że Jego muzyka daje mi wiele energii.
Przytoczę koleżankę homesick, która swego czasu przetłumaczyła w swobodny sposób powyższą wypowiedź Mansona:Michael. pisze:Czy ktoś mi przetłumaczy co on tu gada?
homesick pisze:no tu wlasnie mowi, ze jak Lisa przyszla do niego w odwiedziny wyjal te Michaelowa marionetke i zaczal robic uklad z Black or White, przy czym Lisa udawala rozweselona, ale potem stwierdzil, ze chyba kompletnie nie bylo jej do smiechu.
mowi tez o tym, ze czesto jest mylony z Michaelem, jak zaklada czarna fedore itp.
i o tym, ze mysli nad wzieciem udzialu w aukcji jacksonowych pamiatek, i ze zawsze marzyl zeby zmacac te srebrna rekawiczke swoimi raczkami i tu dosc oczywisty podtekst puszcza, ze "nawet nie mozecie sobie wyobrazic, co bym mogl zrobic z ta rekawiczka..."
głos może ma,ale śpiewać nie potrafi wcale !!Sandroula pisze:głos ma facet świetny no i pomysł na siebie ... :) super..
dla mnie też już to nie bawi, kiedyś lubiłam te mhroczne sprawy, a dziś już z tego wyrosłam. szkoda,że sam manson nieNorim pisze:akiś, rok temu faktycznie fascynowałem się twórczoscią MM.. teraz mój entuzjazm ostygł kiedy jego styl bycia polegający na szokowaniu wulgarnoscią po prostu zaczął mnie mdlić... ale lubię czasem powrócić do jego utworów.
daj spokój,minęły już daaawno takie czasy. tak było w erze Mechanical Animals i Holy Wood najbardziej,protesty i te inne bajery. a i tak zagrał kilka razy w PolszyOn jest obgadywany potworem, zapewniam cię. Moja mama go nienawidzi. Tata mówi, że to satanista, stryjek twierdzi, że to debil o okropnych teledyskach a gdyby w szkole dowiedzieli się, że go słucham pewnie by mnie wywalili :)
może i Jagielski nie wpasowal sie w role reportera, bo faktycznie każdy zaczalby sie zastanawiac po jakims czasie co to za dziwny czlowiek z dziwnymi pytaniami, jednak sadze ze w tym wywiadzie bardzo dobrze widać to ze MM jest ludzki i normalny, kreuje sie na mozna powiedziec czloweika odrażającego, dla niektórych odpychającego, a tak naprawde jst całkowicie normalny.A muzykę tworzy bardzo fajną:)Streetwalker pisze: PrinCe eM. ten wywiad jest koszmarny.Jagielski zadawał pytania jakby Manson założył zespół rok temu...poza tym udawał,że się zna,a widać było,że przeczytał o nim kilka informacji,artykułów,wywiadów...porażka.I to pytanie o seks.Co ma piernik do wiatraka.
swoją przygodę z Mansonem zacznij od albumu Mechanical Animals (1998). jeśli pochodzisz z łagodnych klimatów,to ta płyta nie będzie dla Ciebie szokiem (gorzej z teledyskami, chociaż moim zdaniem wteeeedy to był majstersztyk!). z utworów z MA najbardziej The Dope Show, Rock is Dead, Posthuman i Coma White. User Friendly - kiedyś miałam na to fazę!Susie pisze:A ja go nigdy nie słuchałam ale jestem poszukiwaczem nowych brzmień,więc powiedzcie jakie są najlepsze utwory Mansona??Takie naprawde godne polecenia..a nóż może sie wczuje
Jeśli pochodzi z łagodnych klimatów, to ja bym raczej poleciła The Golden Age Of Grotesque. Zgodzę się z Tobą akaagnes, że ten album jest kiepski w porównaniu do reszty. Dlaczego? Moim zdaniem wybitnie jest to POP, tyle że zaryczany przez Mansona. Prawdę mówiąc wyobrażam sobie Britniey śpiewającą te wszystkie kawałkiakaagnes pisze:woją przygodę z Mansonem zacznij od albumu Mechanical Animals (1998). jeśli pochodzisz z łagodnych klimatów,to ta płyta nie będzie dla Ciebie szokiem (gorzej z teledyskami, chociaż moim zdaniem wteeeedy to był majstersztyk!)
Nie mam tego jeszcze. Mówisz, że dobra? Trzeba nabyć drogą kupna zatem :)akaagnes pisze:Dopiero teraz, pod koniec maja ukazał się album, który przypomina starego dobrego Mansona!! The High End Of Low(2009). Skumali się na nowo z Jeordiem, właściwie Jeordie zrobił mu tę płytę, cała produkcja, zgrywanie, aranże itd. I jest świetna - przynajmniej takie odnosi się wrażenie po tych ściekach ostatnich od 2003 roku.