W ostatnim czasie odkryłam kilu wspaniałych artystów/zespołów, m.in. Soffię Jannok, Marina and The Diamonds, Anggun, Jan Werner, All Angels, Mario Frangoulis, Trisha Yearwood, John Secada, Laura Branigan,Patti LaBelle, Lucia Micarelli. Dawno już słyszałam o Evie Cassidy i Joni Mitchell, ale nie bardzo wiedziałam jaką muzyke robiły. Teraz już wiem, że świetną. Obejrzałam paręm-cy temu na TVP Kltura musical właśnie do muzyki Joni Mitchell-coś niesamowitego. Nie pamiętam kto był reżyserem, ale był po prostu niesamowity. Dawno nie widziałam tak genialnej choreografii.
Poza tym zakochałam sie w muzyce Laury Pausini-jej ostatnia płytka jest piękna. Bardzo lubię muzyke Michael'a Sembello, Mr Mister, Hall and Oates, King Crimson, Placido Domingo, Kate Bush, Sonata Africa,Duffy, Kreeshy Turner,Beverly Craven, Belindy Carlisle, Cindy Lauper,Tiny Turner, James'a Morrisona, Nelly Furtado, podoba mi się także płytka Sylwi Grzeszczak i Libera-bardzo przyjemna do słuchania i ciekawa, jeśli chodzi o polską muzykę. No i właśnie jestem w trakcie zdobywania

muzyki Tupaca i Lennona.
Cały czas mój zachwyt nad muzyką Josh'a Groban'a wzrasta-kocham tego faceta i jego boski głos