Witam Was drodzy fani bardzo gorąco :)

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
Leonessa

Post autor: Leonessa »

kate pisze:ja witam z opóźnieniem ;-) jeśli mogę się wtrącić, to właśnie wróciłam z obozu we Włoszech (byłam w Rimini) :)

A tak w ogóle, to strasznie dużo piszecie :]
Boszzzzzz Rimini ! :party: toż to raj na ziemi !! Mnóstwo klubów, wspaniałych nadmorskich lokali z tym specyficznym włoskim klimatem, wreszcie te dyskoteki, jedne z najlepszych w Europie ahhh :happy: :piwo: :party: Kocham to miasto ! Oczywiście nie tylko ze względu na tętniące tam nocą życie :love: Jak los będzie dla mnie dobry, to może we wrześniu uda mi się zawitać to tej drugiej stolicy regionu Emilia Romagna. Szkoda, że z Rimini nie ma uniwersytetu ;-)
Awatar użytkownika
Leonessa

Post autor: Leonessa »

A swoją drogą, to mam nadzieję, że świetnie się bawiłaś, kate :party: Dla mnie Rimini zawsze pozostanie symbolem wielkiego szczęścia, a to zapewne ze względu na ludzi (głównie Włochów), jakich miałam tam okazję poznać :love: Od tamtego czasu nastąpiła intensyfikacja mojej fascynacji tym niesamowitym krajem :-) Zawsze to miło usłyszeć, że ktoś także spędził czas w Rimini, wtedy wszystkie uczucia ponownie we mnie odżywają :love:
Awatar użytkownika
kate

Post autor: kate »

ochhh tak, bawiłam się świetnie :party: we Włoszech byłam już 6 lat temu, ale to było coś zupełnie innego... Byłam już w kilku krajach, w których prowadzi się nocne życie, ale to mnie ciągle zadziwia; chciałam iść w dzień na pizzę (włoskie są pyszne ;) ), a tu się okazuje, że wszystkie pizzerie pozamykane... otwierają się dopiero około 19.00 - 20.00. W dzień na deptaku jest pusto, za to w nocy ciężko się przepchać :] Najlepsze były właśnie dyskoteki :dance: , ale niezapomniane wrażenia mam także z Mirabilandii - parku rozrywki. Świetne rollecoastery :happy: Jedyny minus to makaron... na śniadanie, obiad i kolację :-) Ale da się przeżyć.. I dlatego na pewno tam wrócę, może nawet już na następne wakacje. A na razie czekam na zdjęcia :)
Maciej 1989

Post autor: Maciej 1989 »

Tancerz powiadasz o kurcze stary jezeli przypomnisz sobie kolesia z pierwszego zlotu co mial reke na temblaku i byl chyba najmlodszym uczestnikiem tamtej imprezy to wlasnie ja.Dopiero co sie zarejestrowalem wiec powitanie z duuzym opoznieniem.Pojawisz sie jeszcze na zlocie????Pobrykalibysmy sobie :mj:
Awatar użytkownika
maartynka

Post autor: maartynka »

Leonessa pisze:
mam jeszcze pytanko, gdzie byłaś na tych koloniach we Włoszech, jeśli można spytać ?
sorka ze tak pozno, bylam w Ravennie (Lido Adriano) niedaleko San Marino , boshh bylo cuuudownie !!! A włosi :love: , normalnie zyc nie umierac :love:

MARIO :love:
LUK :love:
NICOL :love:
ALFRED :love:

mniam, mniam
ODPOWIEDZ