natpoznan

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
Awatar użytkownika
natpoznan

natpoznan

Post autor: natpoznan »

Witajcie,
mam na imię Natalia, mam 21 lat, mieszkam - jak już mój beznadziejny nick wskazuje - w Poznaniu. Z reguły nie udzielam się na żadnych forach, tutaj zarejestrowałam się, bo wokół mnie nikt nie rozumie tego, co czuję teraz. I chciałabym Wam podziękować z całego serca za istnienie tego forum. Dobrze jest znaleźć się wreszcie w miejscu, gdzie nikt Go nie opluwa... I gdzie nikt nie wyśmieje mojej rozpaczy. Bo strasznie tak płakać w samotności.
Trochę wstyd, że zarejestrowałam się dopiero teraz, choć zaglądałam tu wcześniej (głównie po to, by czytać fakty).

W sercu Michael był zawsze, ale "fanką" nie jestem i nie byłam nigdy. Wystarczały mi płyty, nie miałam potrzeby plakatowania, koszulkowania, forumowania, zlotowania itp. A teraz forumowanie i zlotowanie jest mi potrzebne. Bardzo.
Dopiero teraz uświadomiłam sobie, że Michael jest dla mnie aż tak ważny. I to mnie dobija jeszcze bardziej.

Szymon Hołownia napisał w dzisiejszym "Newsweeku", że płacz po Jacksonie jest "krótki, płytki i bez refleksji. Potrwa miesiąc." I że "jest jakiś szok, ale doświadczenia bólu nie ma w ogóle". Co ten Hołownia może wiedzieć...?

Przepraszam za te przydługie wynurzenia, ale wokół mnie nie ma nikogo, kto kochał Króla i komu mogłabym się wygadać.. Mam nadzieję, że mi wybaczycie.
Pozdrawiam wszystkich ciepło...

Edit: dziękuję Wam, MJówki. Z serca dziękuję. Bardzo mi pomogliście i nadal pomagacie.
Ostatnio zmieniony czw, 28 sty 2010, 17:52 przez natpoznan, łącznie zmieniany 5 razy.
Awatar użytkownika
insomniaof

Post autor: insomniaof »

witaj witaj. tu możesz napisać co czujesz. wiedz, że jesteś jednym z nas, nie ważne czy zarejestrowałaś się rok czy dwa dni temu. jeśli o czymś chciałabyś porozmawiać w węższym gronie niektórzy są dostępni na gg. mój numer 10943070
Obrazek
last.fm
"Cause Billie Jean is waiting there for you"
Awatar użytkownika
sergi13

Post autor: sergi13 »

Witaj
Obrazek
natasha007

Post autor: natasha007 »

Witam imienniczkę o tych samych odczuciach ;)
Awatar użytkownika
asiach

Post autor: asiach »

Hej.
Michael forever !!

...::KING OF POP::...
Obrazek
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witam na forum.
Obrazek

Post autor: Jędrzej88 »

Witaj

Musimy sie kiedys spotkać i pogadac o MJ bo juz myslałem ze nie ma nikogo w naszym mieście kto dazy MJ takimi uczuciami jak ja

ciesze sie ze ktos z poznania

<MITM>
Jędrzej88

Post autor: Jędrzej88 »

Hołownia niech sie nie wymądrza

Niedzwiecki w trójce powiedział ze umarła legenda muzyki, genialny artysta, z kolei rogowiecki w tvn24 na pytanie dziennikarki `komu M moze zawdzieczac swoja kariere` odpowiedział ze tylko i wyłacznie samemu sobie bo miał w sobie tę iskrę Boża o której marzą wszyscy artyści a tylko on ją otrzymal ...
Awatar użytkownika
Moscan

Post autor: Moscan »

Witaj ;-)
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witam na forum :mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj, pozdrawiam.

;-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
natpoznan

Post autor: natpoznan »

Dziękuję Wam za przywitanie, ciepłe słowa i za to, że jesteście :)
roberto

czesc

Post autor: roberto »

maszracje Hołownia cos pomylił ja też jestem katolikiem i bardzo mozno odczówam strate po Michaelu i szukam ludzi którzy mogli by czasami pogadac ze mna o Michaelu bo tak sie dziwnie składa ze praktycznie takich nie znem tylko znam raczej takich co sie zniego smiali przykre ale prawdziwe podam ci maila i tel moze sie odezwiesz ok milutki1751@wp.pl 792-077-841 pozdro
ODPOWIEDZ