witam ludzi kochających Michaela

W tym dziale 'Michael Jackson Polish Team Forum' możesz się przedstawić pozostałym MJówkom (czyli fanom z MJPT). Dział przeznaczony przede wszystkim dla nowoprzybyłych osób. Swoją przygodę z forum zacznij od tego działu, napisz o sobie, swoim fanowaniu... co uznasz za odpowiednie.
roberto

witam ludzi kochających Michaela

Post autor: roberto »

Cześć. jestem robert z warszawy mam 32 lata i jestem w ciężkim szoku od 25 czerwca. a po wczorajszej ceremoni w jeszcze większym szoku. szczerze zawsze byłem całym sercem z Michaelem ,ale nie spodziewałem sie że jest mi aż tak bliski . Kurde ile można płakać? to był mój najlepszy przyjaciel ,ale jak to w życiu bywa doceniamy to dopiero po czyjeiś śmierci nie prawdaż? Ale w Michaelu było coś takiego że zakochałem sie w nim od pierwszego zobaczenia , niemieliście czegoś takiego ? jak go zobaczyłem te jego dobre oczy ,ten jego piękny uśmiech noi ten jego cudowny głos . Głos tak dobry że od razu wiedziałem że to jest wyjątkowy człowiek. a Michaela poznałem okolło roku90' zobaczełem ten jego słynny film i oczywiście od razu zaczołem polować na jego płyty . w pełni sie indentyfikuje z Michaelem we wszystkim co mówim i co robił . i nie jestem w stanie zrozumieć czemu ciągle go obrażano i nadal sie to robi w tym naszym ,,wspaniałym'' kraju ???? niewiem czemu ale ja od razu wiedziałem że ja i Michael że jesteśmy tacy sami .Michael był genialnym artystą ale ja pokochałem Michaela człowieka . jestem pod wrażeniem jego oczy uśmiechu i tego w jaki sposób sie wypowiadał zawsze w sposób miły o innych nigdy to mnie naprawde poruszyło. ale najbardziej przezywałem jego proces w 2005 r. noi ten werdykt w telewizji to były dopiero emocje byłem pewny ze jest niewinny ale wiecie jak jest w sądach nigdy nic niewiadomo wiec płakałem ze szcześcia po jego uniewinnieniu. Iteraz taki mały apel do was do ludzi kochających Michaela bo jakoś tak wyszło w moim zyciu że teraz jak mam ochote pogadać o nim to nie mam zkim poprostu nie znam nikogo kto by go również kochał wiec mam nadzieję poznac bliżej ludzi takich jak ja . Pozdrawiam [/quote]
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Bardzo wzruszająca historia.Witamy na forum.
Obrazek

dziekuję Jeanny100 :-) hm a móze ty albo ktoś wiecej napisze czy wy macie podobne odczucie w stosunku do Michaela . On zawsze pozostanie zywy w moim sercu , wciąz nie mogę dośc do siebie chciałbym sie dowiedziec czy wy czasami rozmowiacie o Michaelu no wiecie nazywo albo chociaz przez tel ok odpiszcie POZDRO
Fan M.J

Post autor: Fan M.J »

Szkoda że nie ma go z nami :surrender:
roberto

jest myślę że jak zawsze sie śmieje z nas w ten swój uroczy sposób heh to cały Michael jak dziecko i za to go pokochałem ja chyba też jestem duże dziecko i powiem wam że nieche dorastac . pozdro
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
Awatar użytkownika
Basia1992

Post autor: Basia1992 »

Witaj w gronie fanów :-)
Obrazek

"Mieszanka pasji, wizji, ekscentryzmu doprowadza do szału i obłędu..."
Awatar użytkownika
Bi-chan

Post autor: Bi-chan »

Witaj na naszym małym forum i w naszej spontanicznej rodzince :-)
:mj:
http://www.forum.mjpolishteam.pl/viewto ... 121#220121
za wszystko co mi dałeś i dajesz <3
Awatar użytkownika
iza89

Post autor: iza89 »

Witaj roberto!
Miałam takie same odczucie do Michaela. Zakochałam się w Nim od czasu gdy pierwszy raz Go usłyszałam, czyli już ładne kilka lat temu... miałam z 5 latek.
...na zawsze pozostanie w Naszych sercach!
Obrazek
Awatar użytkownika
Paulincia91

Post autor: Paulincia91 »

Witam.
Ja również Kochałam Michaela.
Jako artystę i jako człowieka.
I wiem,że On kochał nas-swoich fanów.
Do wczoraj miałam nadzieję,że w trakcie pogrzebu wyskoczy z tej złotej trumny i zrobi wielkie widowisko,a takie to On potrafił robic.
Niestety...przeliczyłam się.
Chciałabym,żeby nadal byl wśród nas.
Ciałem umarł,ale duszą i sercem zawsze będzie z nami.
Michael...:*<3
roberto

WITAM i zapraszam do rozmówo MICHAELU

Cześć wam jestem Robert szczery fan MJ od dawana pozdrawiam innych fanów . szukam ludzi kturzy lubia rozmawiać o Michaelu ludzi ktorzy go szczerze kochają . mój problem polega na tym że niemam netu w domu i mam kłopoty z ciągłym byciem w cafeji internetowej sami rozumiecie wiec szukam ludzi którzy moze spotkają sie albo pogadaa przez tel albo smsy co wy na to ?/ milutki1751@wp.pl 792-077-841 oczywiście piszę o prawdziwych fananch a nie o ludziach którzy dopiero teraz sobie o MJ przypomnieli ok mam nadzije ze ktos sie odezwie . mam tego peche ze nieznam ludzi ktorzy by go kochali jak ja niestety przykre ale prawdziwe . pozdrawiam
old_fan

Post autor: old_fan »

Witaj! smutny to czas dla nas wszystkich.
roberto

bardzo smutny a ja nie moge sie pozbieraz kurde tak mi go brakuje
MICHAEL -na zawsze pozostaniesz w moim sercu - Przyjacielu
old_fan

Post autor: old_fan »

Ja tez nie moge sie pozbierać. Od wczoraj troche ciszej o Michaelu i mi przez to jakos lepiej, łapie sie na tym że wracam na "normalne tory" - bo przeciez nic sie nie stało, co mogło sie stać?????? Mysli wracaja do tych z przed 2 tygodni..................i nagle znowu ta natretna prawda puka do głowy.....Michaela nie zyje!!!!!!!!!!!!!! I znowu łzy........ehhhhhh
Awatar użytkownika
Jeanny100

Post autor: Jeanny100 »

Witamy na forum.
Obrazek

Post autor: Michalina »

witam pana panie Robercie
ODPOWIEDZ