WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym
-
-
-
kurczaki, ja na solny dzisiaj nie dam rady ale...we wtorek powinnam byc:)
aha i dla tej grupy fanow co sie najczesciej spokamy(Ola, Paulina, Paulina, Kasia,Bartek) staram sie wywalczyc z rodzicami przyjscie do mnie do domu we wtorek:) oberzymy transmisje i (ten kto bedzie chcial) do rana bedziemy ogladadc koncerty, Private home movies, Livin' with MJ i to co przyniesiem:)
chcialam wziasc wieksza grupe fanow ale...wiecie, blokada w postaci rodzicow :/ a z 5 fanow powinno wypalic:)
aha i dla tej grupy fanow co sie najczesciej spokamy(Ola, Paulina, Paulina, Kasia,Bartek) staram sie wywalczyc z rodzicami przyjscie do mnie do domu we wtorek:) oberzymy transmisje i (ten kto bedzie chcial) do rana bedziemy ogladadc koncerty, Private home movies, Livin' with MJ i to co przyniesiem:)
chcialam wziasc wieksza grupe fanow ale...wiecie, blokada w postaci rodzicow :/ a z 5 fanow powinno wypalic:)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me
They say I'm goin' crazy...
-
- eldicoranna
Spotkanie fanów z Wrocławia w dniu pogrzebu
Hej, słyszałam, że jest spotkanie fanów o 16.00 na placu solnym, w dniu pogrzebu. O 19.00 jest pogrzeb.. Może macie kogoś znajomego gdzie moglibyśmy obejrzeć relację wszyscy razem, w jakimś pubie? Jeśli nie to trudno, spotkajmy się o 16, bo ja np. niestety nie mogę jechać do Wawy bo pracuje..... Kto będzie?
powodzenia:)baśka_MJ4ever pisze:kurczaki, ja na solny dzisiaj nie dam rady ale...we wtorek powinnam byc:)
Re: Spotkanie fanów z Wrocławia w dniu pogrzebu
Tak, spotkanie będzie o 16.00 na Placu Solnym. Mam nadzieję, że możemy liczyć na większą grupę osób w tym szczególnym dniu. Jeśli ktoś nie zdąży na 16.00 to w późniejszych godzinach też można przynieść kwiaty i znicze dla Michaela.eldicoranna pisze:Hej, słyszałam, że jest spotkanie fanów o 16.00 na placu solnym, w dniu pogrzebu. O 19.00 jest pogrzeb..
Bardzo liczymy na wrocławskich fanów. Do zobaczenia.
Be there for Michael.
Michael Jackson PARTY -Metropolis-Wroclaw
Jutro w klubie Metropolis jest impreza poswiecona tylko Michaelowi ,kto idzie po pogrzebie?
Chciałam dodać, że bedziemy tam dość długo - półtorej do dwóch godzin, więc spóźnialscy mogą spokojnie dołączać. Niech będzie nas dużo! Przynieście świece, kwiaty. zdjęcia...dzina pisze:Tak, spotkanie będzie o 16.00 na Placu Solnym. Mam nadzieję, że możemy liczyć na większą grupę osób w tym szczególnym dniu. Jeśli ktoś nie zdąży na 16.00 to w późniejszych godzinach też można przynieść kwiaty i znicze dla Michaela.
Bardzo liczymy na wrocławskich fanów. Do zobaczenia.
Be there for Michael.
Bardzo na Was liczymy.
- eldicoranna