WROCŁAW - Spotkania w miejscu pamięci na Solnym

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
ewa wroc

Post autor: ewa wroc »

ja tez bede na wyspie :] około 19:15, do zobaczenia ludzie :]
I'm starting with the man in the mirror..
ewa wroc

Post autor: ewa wroc »

no i nikogo z Was nie widziałam :((
I'm starting with the man in the mirror..
Gone Too Soon

Post autor: Gone Too Soon »

Ja byłam było całkiem fajnie szkodaże tak mało osób przyszło.Ale i tak było fajnie.Wrzuci ktoś zdjęcia na forum?
Like a comet
Blazing 'cross the evening sky
Gone too soon

Like a rainbow
Fading in the twinkling of an eye
Gone too soon
cestunefille

Post autor: cestunefille »

ej kto przyjdzie dzisij na solny?
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
baśka_MJ4ever

Post autor: baśka_MJ4ever »

kurczaki, ja na solny dzisiaj nie dam rady ale...we wtorek powinnam byc:)
aha i dla tej grupy fanow co sie najczesciej spokamy(Ola, Paulina, Paulina, Kasia,Bartek) staram sie wywalczyc z rodzicami przyjscie do mnie do domu we wtorek:) oberzymy transmisje i (ten kto bedzie chcial) do rana bedziemy ogladadc koncerty, Private home movies, Livin' with MJ i to co przyniesiem:)
chcialam wziasc wieksza grupe fanow ale...wiecie, blokada w postaci rodzicow :/ a z 5 fanow powinno wypalic:)
Each morning I get up I die a little
Can barely stand on my feet
Take a look in the mirror and cry
Lord what you're doing to me

They say I'm goin' crazy...
cestunefille

Post autor: cestunefille »

Jeeeeeeeeeee Basia!! walcz walcz jak lew zaprzyj sie nogami nie wiem stań na rzęsach , Gut prajs xd
Love is a feeling
Quench my desire
Give it when I want it
Takin me higher

Love is a woman
I don't want to hear it
Give in to me
Give in to me
Awatar użytkownika
eldicoranna

Spotkanie fanów z Wrocławia w dniu pogrzebu

Post autor: eldicoranna »

Hej, słyszałam, że jest spotkanie fanów o 16.00 na placu solnym, w dniu pogrzebu. O 19.00 jest pogrzeb.. Może macie kogoś znajomego gdzie moglibyśmy obejrzeć relację wszyscy razem, w jakimś pubie? Jeśli nie to trudno, spotkajmy się o 16, bo ja np. niestety nie mogę jechać do Wawy bo pracuje..... Kto będzie?
majka

Post autor: majka »

O ja chcę przyjść. Kto będzie? Wezmę ze sobą koleżankę, również fankę....nie możemy żyć bez Michaela....i ciągle słuchamy TYLKO JEGO MUZYKI.....nigdy go nie zapomnę...:(
scream1

Post autor: scream1 »

baśka_MJ4ever pisze:kurczaki, ja na solny dzisiaj nie dam rady ale...we wtorek powinnam byc:)
aha i dla tej grupy fanow co sie najczesciej spokamy(Ola, Paulina, Paulina, Kasia,Bartek) staram sie wywalczyc z rodzicami przyjscie do mnie do domu we wtorek:) oberzymy transmisje i (ten kto bedzie chcial) do rana bedziemy ogladadc koncerty, Private home movies, Livin' with MJ i to co przyniesiem:)
chcialam wziasc wieksza grupe fanow ale...wiecie, blokada w postaci rodzicow :/ a z 5 fanow powinno wypalic:)
powodzenia:)
Awatar użytkownika
dzina

Re: Spotkanie fanów z Wrocławia w dniu pogrzebu

Post autor: dzina »

eldicoranna pisze:Hej, słyszałam, że jest spotkanie fanów o 16.00 na placu solnym, w dniu pogrzebu. O 19.00 jest pogrzeb..
Tak, spotkanie będzie o 16.00 na Placu Solnym. Mam nadzieję, że możemy liczyć na większą grupę osób w tym szczególnym dniu. Jeśli ktoś nie zdąży na 16.00 to w późniejszych godzinach też można przynieść kwiaty i znicze dla Michaela.

Bardzo liczymy na wrocławskich fanów. Do zobaczenia.

Be there for Michael.
Awatar użytkownika
elmoro

Post autor: elmoro »

A co do tego wspólnego obejrzenia pogrzebu...fajnie byłoby faktycznie zobaczyć to razem. Sama w domu chyba się zaryczę...
Dlatego jestem za tym co napisała 'eldicoranna'...ma ktoś możliwość skombinowania czegoś?
Whatever Happens...we love you MJ, we do.
scream1

Michael Jackson PARTY -Metropolis-Wroclaw

Jutro w klubie Metropolis jest impreza poswiecona tylko Michaelowi ,kto idzie po pogrzebie?
Awatar użytkownika
zu

Post autor: zu »

dzina pisze:Tak, spotkanie będzie o 16.00 na Placu Solnym. Mam nadzieję, że możemy liczyć na większą grupę osób w tym szczególnym dniu. Jeśli ktoś nie zdąży na 16.00 to w późniejszych godzinach też można przynieść kwiaty i znicze dla Michaela.

Bardzo liczymy na wrocławskich fanów. Do zobaczenia.

Be there for Michael.
Chciałam dodać, że bedziemy tam dość długo - półtorej do dwóch godzin, więc spóźnialscy mogą spokojnie dołączać. Niech będzie nas dużo! Przynieście świece, kwiaty. zdjęcia...

Bardzo na Was liczymy.
scream1

mam nadzieje ,ze bedzie nas duzo,bo niestety na wroclawskich fanow nie mozna liczyc np .w dzien smierci mja ,czy sobota na wyspie slodowej
Awatar użytkownika
eldicoranna

Post autor: eldicoranna »

będę na pewno
ODPOWIEDZ