Wyjątkowe Spotkanie - TRÓJMIASTO

Pomysły na spotkania fanów, imprezy MJówkowe, zloty, opisy przeżyć po nich, zaproszenia na imprezy itp.
Awatar użytkownika
Szucia

Post autor: Szucia »

Ogólnie, to to wszystko trzeba by podsumować.

Wtorek, 11, Neptun,
świeczki, białe róże.

Najlepiej by było, by było nas jak najwięcej, tyle idę uda nam sie zabarć osób ze sobą, uważam, że im wiecej nas będzie tym lepiej. Zdjęcia, ramki - wszystko, co może wskazywać na Michaela.

Postawimy, zapalimy świeczki.
Narazie wiedze, ze tylko 6 osób będzie( w tym ja) kurczę...może by jakos o tym powiedzieć na jakiś innych serwisach czy coś? nie znam się ant ym za bardzo.
Obrazek
Awatar użytkownika
SpookyMeg

Post autor: SpookyMeg »

Hmmm a gdybyśmy przełożyli to na 12 czy 13 , albo jaką kolwiek późniejsza godzinę to by wiecej osób miało mozliwośc przyjscia ? Może nich Ci co w pracy siedza czy coś napiszą do której pracują ^^
Ja naliczyłam 7 osób bo przytargam koleżankę ;) Zobaczę kogo sie jeszcze da namówić. Szkoda , ze niewielu fanów z Trójmiasta wchodzi w ten temat , bo chyba TROCHE nas tutaj jest.
Awatar użytkownika
Szucia

Hm..Dla mnie przełożenie godziny nie miałby znaczenie, a może i by nawet mogło, włąsnie osob w pracy czy coś..
Ide wysłać na pw jakieś krótkie info o spotkaniu osobom, któe są z trójmiasta i okolic
Obrazek
Candy

Post autor: Candy »

kuurde strasznie bym chciala byc,ale jutro lece do Niemiec i nie dam rady :(
szkoda... moze nastepnym razem
The king is gone, but not forgotten.
Forever in my heart<3

[']
Awatar użytkownika
Natalia-K

Post autor: Natalia-K »

Prawdopodobnie przyjdzie jeszcze zbłąkana duszyczka z last.fm, którą dziś przygarnęłam. Mówicie białe róże? Kapitalnie. Zastanawiam się tylko nad miejscem... Neptun? Czy to najlepsze miejsce? Mam wątpliwości.

Może lepiej w okolicy Stoczni (3 krzyże) albo przy drzewku milenijnym na targu węglowym? Pod Neptunem wszyscy zadepczą. Tzn spotkajmy się pod Neptunem i przejdziemy najwyżej...
Amel

Post autor: Amel »

Przy Trzech Krzyżach jest wystawa a propo Solidarności, a koło tego drzewa chodzi mało osób...
Mnie ktoś policzył :P ?
Aha, jeszcze jedna sprawa - co z muzyką??
Awatar użytkownika
Natalia-K

Amel, chyba nie liczyliśmy Cie.

Czy ktoś ma inne pomysły?

Pomyslalam o drzewku milenijnym bo obok w teatrze jest festiwal teraz...

Właśnie.. Co z muzyką? Kto ma boomboxa?
Obrazek
Amel

Post autor: Amel »

Będzie nas raczej mało, jeśli nikt nie ma boomboxa to cokolwiek innego też się przyda, nawet zwykłe radio na baterie, które odtwarza płyty CD. Tak mi się przynajmniej wydaje.
Karioka

Post autor: Karioka »

ja juz napisalam Szuci, ja jestem w pracy do 17.30
wiec niestety nie bede mogla spotkac sie z Wami ; (
ain't no sunshine when he's gone...
1958-2009
Awatar użytkownika
Natalia-K

IIeytonowa, nie martw się... Myślę, że to nie będzie ostatnie spotkanie. Wieczorem lepiej idz ogladać relację, a z Tobą zapewne spotkamy się w innym terminie.

Ustalmy.. Termin: wtorek o 11.00
Miejsce: pod fontanną Neptuna w Gdańsku.
Przynosimy świece i białe róże, zdjecia czy co kto chce.
Ktoś z forumowiczów powinien zadbać o muzykę, ja nie mam możliwości.

Wrzucę newsa tu i ówdzie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Szucia

chyba racja z neptunen, że wszystko zostanie zadeptane, tam przechodzą tysiące ludzi...nie znam gdańska tak dobrze jak wielu z was, ale przy krzyżach to byłoby rozwiązanie ale jeśli tam jest wystawa, to już gorzej. Najwyżej spotkamy się pod neptunem, i przejdziemy się w bardziej odpowiednie miejsce. Z muzyka bardzo bym chciała pomoc, ale niestety nie posiadam takiego sprzętu- a może ma ktoś takie niewielkie głośniki do mp3? Wydaje mi się że ostatecznie to by wystarczyło. Ale mogę się mylić. No i po za tym znimiana godziny na 13 była by lepszym rozwiązaniem, jak wcześnie zostało powiedziane. Na jedenastą nie każdy może zdążyć, może też mieć inne obowiązki. Jak macie jakieś inne godziny , do napiszcie. Też nie może być za późno aby nie kolidowalo z transmisja- wiadomo o której w ogóle będzie?
Obrazek
Awatar użytkownika
Natalia-K

Dałam ogłoszenie na last.fm ze spotkanie bedzie o 11... Zdecydujcie sie w koncu bo chce dać artykuł informacyjny na duzy serwis...

To może o 12 w południe? Ostatecznie?

Relacja z pogrzebu: ok 19 naszego czasu.
Awatar użytkownika
wirus2006

Post autor: wirus2006 »

kto wymyśla spotkanie fanów o 13 ;/ w dzien pracujący proponuje spotkać się o godzinnie 19 czyli poczatek pogrzebu.....

o 13 będzie nas zdecydowanie mniej niż w godzinnach wieczornych
Obrazek

R.I.P
Michael Jackson
1958-2009
Awatar użytkownika
SpookyMeg

Post autor: SpookyMeg »

wiecie mi jest obojętna godzina , ale jesli ta 12 lub 13 pomoze w uzyskaniu większej ilości osób to lepiej chyba będzie...co do muzyki mam swoją mp4 i głośniki od komputera.....moze zbyt estetycznie to nie wygląda , ale skoro nikt nie ma nic do zaoferowania. Chyba dam rade przywieźć XD
Awatar użytkownika
Natalia-K

Wirus, o 19 to ja np nie przyjde bo chce zobaczyć relację w TV. Poza tym chyba nie chodzi nam o demonstrację tylko o MJ, spotkanie...

12 moim zdaniem jest najlepszym pomysłem.

SpookyMeg - fajny pomysł.
Obrazek
ODPOWIEDZ