Wyjątkowe Spotkanie - TRÓJMIASTO
Ogólnie, to to wszystko trzeba by podsumować.
Wtorek, 11, Neptun,
świeczki, białe róże.
Najlepiej by było, by było nas jak najwięcej, tyle idę uda nam sie zabarć osób ze sobą, uważam, że im wiecej nas będzie tym lepiej. Zdjęcia, ramki - wszystko, co może wskazywać na Michaela.
Postawimy, zapalimy świeczki.
Narazie wiedze, ze tylko 6 osób będzie( w tym ja) kurczę...może by jakos o tym powiedzieć na jakiś innych serwisach czy coś? nie znam się ant ym za bardzo.
Wtorek, 11, Neptun,
świeczki, białe róże.
Najlepiej by było, by było nas jak najwięcej, tyle idę uda nam sie zabarć osób ze sobą, uważam, że im wiecej nas będzie tym lepiej. Zdjęcia, ramki - wszystko, co może wskazywać na Michaela.
Postawimy, zapalimy świeczki.
Narazie wiedze, ze tylko 6 osób będzie( w tym ja) kurczę...może by jakos o tym powiedzieć na jakiś innych serwisach czy coś? nie znam się ant ym za bardzo.

Hmmm a gdybyśmy przełożyli to na 12 czy 13 , albo jaką kolwiek późniejsza godzinę to by wiecej osób miało mozliwośc przyjscia ? Może nich Ci co w pracy siedza czy coś napiszą do której pracują ^^
Ja naliczyłam 7 osób bo przytargam koleżankę ;) Zobaczę kogo sie jeszcze da namówić. Szkoda , ze niewielu fanów z Trójmiasta wchodzi w ten temat , bo chyba TROCHE nas tutaj jest.
Ja naliczyłam 7 osób bo przytargam koleżankę ;) Zobaczę kogo sie jeszcze da namówić. Szkoda , ze niewielu fanów z Trójmiasta wchodzi w ten temat , bo chyba TROCHE nas tutaj jest.
Prawdopodobnie przyjdzie jeszcze zbłąkana duszyczka z last.fm, którą dziś przygarnęłam. Mówicie białe róże? Kapitalnie. Zastanawiam się tylko nad miejscem... Neptun? Czy to najlepsze miejsce? Mam wątpliwości.
Może lepiej w okolicy Stoczni (3 krzyże) albo przy drzewku milenijnym na targu węglowym? Pod Neptunem wszyscy zadepczą. Tzn spotkajmy się pod Neptunem i przejdziemy najwyżej...
Może lepiej w okolicy Stoczni (3 krzyże) albo przy drzewku milenijnym na targu węglowym? Pod Neptunem wszyscy zadepczą. Tzn spotkajmy się pod Neptunem i przejdziemy najwyżej...
IIeytonowa, nie martw się... Myślę, że to nie będzie ostatnie spotkanie. Wieczorem lepiej idz ogladać relację, a z Tobą zapewne spotkamy się w innym terminie.
Ustalmy.. Termin: wtorek o 11.00
Miejsce: pod fontanną Neptuna w Gdańsku.
Przynosimy świece i białe róże, zdjecia czy co kto chce.
Ktoś z forumowiczów powinien zadbać o muzykę, ja nie mam możliwości.
Wrzucę newsa tu i ówdzie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ustalmy.. Termin: wtorek o 11.00
Miejsce: pod fontanną Neptuna w Gdańsku.
Przynosimy świece i białe róże, zdjecia czy co kto chce.
Ktoś z forumowiczów powinien zadbać o muzykę, ja nie mam możliwości.
Wrzucę newsa tu i ówdzie. Zobaczymy co z tego wyjdzie.
chyba racja z neptunen, że wszystko zostanie zadeptane, tam przechodzą tysiące ludzi...nie znam gdańska tak dobrze jak wielu z was, ale przy krzyżach to byłoby rozwiązanie ale jeśli tam jest wystawa, to już gorzej. Najwyżej spotkamy się pod neptunem, i przejdziemy się w bardziej odpowiednie miejsce. Z muzyka bardzo bym chciała pomoc, ale niestety nie posiadam takiego sprzętu- a może ma ktoś takie niewielkie głośniki do mp3? Wydaje mi się że ostatecznie to by wystarczyło. Ale mogę się mylić. No i po za tym znimiana godziny na 13 była by lepszym rozwiązaniem, jak wcześnie zostało powiedziane. Na jedenastą nie każdy może zdążyć, może też mieć inne obowiązki. Jak macie jakieś inne godziny , do napiszcie. Też nie może być za późno aby nie kolidowalo z transmisja- wiadomo o której w ogóle będzie?